Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארוחת ערב מתחילה להתהוות במוחי העצלן והחסכן. בעקבות הגאוניות שבפשטות אני מזמין אתכם לשתף במתכונים לרווקים. קישים לא תופס, ושום דבר מסובך מדי. מצד שני, פיצה-פיתה זה לא באמת אוכל. אני מחפש את הרעיונות הטפשיים, המופרכים, הקטנים - להכין אוכל מכלום. מרק גרזן אמיתי. בונוס במתכון - מינימום לכלוך כלים. חובה במתכון - אלמנט בישול, הרי עבדנו קשה כל היום ומגיע לנו אוכל חם.

הרווקים שביננו מכירים את זה יותר. אתה פותח את המקרר, קורץ אליך ריק מתובל בבירה, קטשופ, שתי עגבניות וביצים. ורימון. וליים. וקולרבי אחד. עכשיו אני רציני לגמרי, זאת תכולת המקרר שלי נכון להיום. אני באמת חייב לעשות קניות מחר.

שקשוקת עגבניות שרופות מינימליסטית (יש לי גרסה מושקעת יותר כשיש עם מה לעבוד):

שתי עגבניות

חצי ראש שום

שתי ביצים

פפריקה חריפה

זרעי כוסברה (לא חובה, אצלי תמיד יש בבית)

מצפים את תבנית הטוסטר אובן בנייר אלומיניום. חוסך שטיפה. מניחים שתי עגבניות וחצי ראש שום לא מקולף. חשוב מאוד - לא לחתוך העגבניות ולא לחורר, הן יתבשלו בתוך עצמן ומתישהו יתבקעו. זה מצויין. קולים אותן בלי בושה עד שהן די שרופות מבחוץ, אבל לא צריך להגזים.

במחבת חמה קולים את זרעי הכוסברה. זורקים את העגבניות למחבת ומועכים. קליפה והכל, לא צריך לעבוד קשה. מומלץ להוציא את העוקצים שלהן. מתבלים בפפריקה ומלח. מאדים את הנוזלים. מוסיפים את שיני השום הקלופות ומועכים, ומיד את הביצים. מכאן כל אחד ושיטת השקשוקה שלו, אני מכסה את המחבת ומבשל עד שהביצים קשות לגמרי.

מוציאים מהפריזר את מכשיר הניגוב שלכם, פיתה או לחמניה זה מצויין. אם מצבכם עגום כמוני - טוסטים מלחם פרוס קפוא זה גם טוב.

יצא טעים ברמות!

מחיר בשטיפת הכלים:

מחבת

מזלג

כף עץ

צלחת (היא גם כיסתה את המחבת וגם שימשה לאכילה, בונוס!)

גיליתי שגם סבון הכלים נגמר (המחבת כרגע מושרית עם נוזל לכביסה. ברצינות. קראתי את זה פעם אצל אודטה או איזה שקר אחר). אני באמת חייב לעשות קניות מחר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תעשה מרק תימני עם אורז.

חומרים: חוויאג' למרק, תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים, עגבניה, גזר, כרעיים עוף ואורז.

שים את העוף עם כל הירקות בסיר ומים כדי לכסות אותם. תוסיף חוויאג' (כ 2 כפות לסיר בינוני) מלח ופלפל, תן לזה לרתוח כרבע שעה ותמלא אחר כך מים. לקראת סוף הבישול שפוך פנימה כוס אורז ותן לו להתבשל טוב.

אם בא לך שורבה עירקית אז טגן כמה חתיכות עוף, תוסיף לסיר אורז, הרבה מים, רסק עגבניות, מלח והל ותן לזה להתבשל כשעה לפחות. זה צריך להיות מימי אז לא לחסוך במים.

אתה יכול לשכלל את הפיצה על פיתה. קח פיתה ופתח בה חלון קטן במרכזה (רק בדופן אחת). מרח רסק עגבניות בפנים, שבור ביצה, כסה בפרוסת גבינה צהובה ולתנור.

אני לא מדבר על דברים מ ש פשוטים כמו פרגיות צלויות במחבת, נסיכת הנילוס בשמן זית ולימון וכו'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חובה בכל מקפיא בארץ חבילה אחת של חזה עוף. מינימום התעסקות ויש לך אוכל בשניות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפני שהשרשור הזה הופך לגיבוב מתכונים סטנדרטי:

א. גם אצלי בבסיס היו תנאים יותר טובים. מחר אם אזכור מבטיח דוגמא.

ב. אני חושב שהייתי די ספציפי. הפניות לשרשור מתכונים עם רשימת מצרכים כאורך הגלות לא רלוונטים כרגע, אולי יהיו מחר אחרי הקניות. לבשל אני יודע לא רע בכלל כשיש עם מה לעבוד ויש לי סבלנות וחשק.

ג.אני מחפש את הפתרונות היצירתיים שלכם. תחשבו על מרק הגרזן, בלי כל מה שסביב הגרזן. בהתאם לעליבות שלכם, לא מגביל למלאי שלי.

ד. או שאל תחשבו על זה בעצם, ואני אמשיך לעדכן כאן כל פעם שאגיע לשפל המצרכים, ואני עוד אגיע. Word.

ה. ספירת כלים לניקוי חשובה, מדובר על הבשלן העצלן, עצלנות יש לה השלכות ארוכות טווח.

ותודה לנהג הלילה שהזכיר לי שבקופסה בפריזר יושב מרק ירוק שהכנתי בחורף, וכמה אני מחכה שיחזור כבר החורף. מתכוני מרקים יגיעו גם יגיעו. לגבי השורבה - לא ידעתי שקוראים לזה ככה, או שיש לזה שם בכלל. מכין מדי פעם בגרסאות שונות בהתאם לירקות ולחלקי העוף הזמינים.

ר. פרסקי

פורסם

השקשוקה הרווקית שלי:

שמים קצת שמן במחבת.

קוצצים בצל וגמבה ושמים במחבת.

נותנים להם כ-10 דקות על האש.

מוסיפים רסק עגבניות שקניתם ברמי לוי 4 ב-10.:lol:

נותנים לו דקה.

מוסיפים ביצים, נותנים להן דקה תוך קישקוש מסוים והרי לכם משוקשקת!

אוכלים ישירות מהמחבת ועם כף העץ ע"מ לחסוך כף.

(אם יש איזה שן שום אפשר גם לזרוק פנימה..)

סה"כ--רבע שעה הכנה.

מחיר בשטיפת כלים:

מחבת

כף עץ

משטח חיתוך

סכין חיתוך

.

יש אצלנו גם מרק שנקרא 'מרק גלזר' ע"ש ממציאו..

המתכון: פתח את המקרר, אסוף כל מה שמצאת בו שאינו רעיל, זרוק לסיר, כסה בכמה כוסות מים, הדלק את האש ושכח לשעתיים.

הערות:

-לבעלי קיבה חזקה עד חזקה מאד.

-טעים רק בחורף.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אתה פותח את המקרר, קורץ אליך ריק מתובל בבירה, קטשופ, שתי עגבניות וביצים. ורימון. וליים. וקולרבי אחד. עכשיו אני רציני לגמרי, זאת תכולת המקרר שלי נכון להיום. .

ה

יש אצלנו גם מרק שנקרא 'מרק גלזר' ע"ש ממציאו..

המתכון: פתח את המקרר, אסוף כל מה שמצאת בו שאינו רעיל, זרוק לסיר, כסה בכמה כוסות מים, הדלק את האש ושכח לשעתיים.

הערות:

-לבעלי קיבה חזקה עד חזקה מאד.

-טעים רק בחורף.

האמת?לא נשמע שמחר ארוחת הערב שלך הולכת להיות מפתה במיוחד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לך לסופרמרקט, קנה חבילת טורטיות בשקית וקבבים - לא משנה איזה.

טגן את הקבבים במחבת עם בצל- לא צריך כמעט שמן-הקבב מוציא מלא שומן, גלגל אותם בטורטיות, שים על זה רטבים מוכנים שמצאת במקרר ויש לך ארוחה מפוצצת (ונראית מושקעת).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

5 קילו סינטה

שני זוקינים

חצי בצל- בצל שלם.

חופן מכובד של שעועית ירוקה משקית של סנפרוט (החברה הכי טובה של רווק בשלן, היה מגוון שקיות בפריזר).

חוצים את הזוקיני/קישוא ואז חותכים למקלות

את הסינטה חותכים לרצועות *במעונך, או מה שנקרא נגד * כיוון הסיבים

במחבת עמוקה מטגנים קודם את הבצל, אחכ את הזוקיני, את השעועית ורק בסוףאת הסינטה, מתבלים עם מלח פלפל ועם יש עם שומשום. מטגנים בערבוב כ5-10 דקות תלוי בעוצמת הלהבה. דקה לפני הסוף מוסיפים מעט סויה.

זהו, 20 דקות לכל היותר ויש מנה אלופה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

קח עצה מרווק מנוסה, שלמד מסבתא שלו את רזי המטבח - לבשל אטריות/פתיתים /אורז - לא צריך להיות שף וזה גם לוקח כולל הכל בין 10-30 דקות.כנ"ל לגבי שקשוקה.

נ.ב אם אתה רוצה מתכון סופי שלה אתה יכול לצפות ביוטיוב בזה,אולי המחבת יעלה לך חשק לבשל:

:-D:lol:

אפשר לקנות קבב מהסופר ולטגן/שניצלים.

אפשר גם לקנות מהסופר :פלאפל קפוא/צ'יפס (בתנור ללא שמן) ולהכין בבית.תפוחי אדמה בתנור עם ירקות כמו עגבניה,גזר,בצל וקישואים הם לא מילה גסה אך דורשים 30 דקות עבודה של הכנה וסידור מגש+כשעתיים בתנור.

יש גם קציצות דגים מעולות לבישול של דלי-דג (נמכרות באריזה כחולה)-גם הן בישול של 10 דקות בתוספת מעט מים יכולות להיות תוספת חביבה.

טיפ: לא חייב לאכול כל יום בשר.אפשר פעם בשבוע להסתפק בפיצה שנקנית מהסופר+תוספות שמניחים עליה.

קח בחשבון שעצלנות עולה ביוקר משני אספקטים- לצאת לאכול בחוץ עולה יקר לכיס,מאוד לא בריא וצריך אח"כ לעבוד קשה בחדר כושר כדי לתקן את הנזקים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לבשל אני יודע לא רע בכלל כשיש עם מה לעבוד ויש לי סבלנות וחשק.

תמיד רציתי לצטט את עצמי. תודה על ההמלצות, אבל.

אוכל מוכן מעובד קפוא הוצאתי מהתפריט די מזמן, זה זבל מוחלט בעיני. גם סנפרוסט כאלה ואחרים אני לא מחבב. עוד רחוק מאוד המועד בו אוכל להגדיר עצמי כמוביל דעת בנושא תזונה נכונה, אבל אני מאמין גדול במצרכים טריים ובבישול עונתי. מה שכן אני עושה לפעמים זה לבשל בכמות יותר גדולה ולהקפיא, זה בעיקר מטעמי חיסכון ועצלנות.

לגבי בשר, משתדל לא לאכול כל יום, אם כי לפעמים אני לא עומד בזה. כתבתי כבר פעם כאן (בהתרסה, לקחת בקלות) שאני טבעוני אוכל בשר.

ר. פרסקי

פורסם

לך לסופר, קנה שווארמה הודו/פרגיות קפואה, פיתות, בצל, פטרוזיליה, וחומוס.

זרוק את תכולת שקית השווארמה על המחבת, תערבב עד שיהיה מוכן (השקית תספיק לכמה ארוחות).

תמלא אותה בפיתות יחד עם חומוס, בצל ופטרוזיליה קצוצים לפי טעם.

בתיאבון.

האמת שסופרים היום מלאים בכל טוב, שמספיק למישהו עם ידע אפסי בבישול כדי לקיים את עצמו.

יש את המאכל הרוסי הלאומי - פילמני (כיסוני בשר, כמו רביולי, רק יותר גדול). אתה מבשל אותם עם עירבוב מדי פעם (כדי שלא יידבקו אחד לשני) עד הרתיחה, ואז כ-5-10 דקות, ואוכל אותם עם רוטב שבא לך (אני אישית מעדיף חמאה עם שמנת חמוצה ושמיר).

המומלצים הם לדעתי של חברת מאמא מרי בשקית ירוקה:

002648.jpg?v=2

להשיג בסופרים נבחרים, טיב טעם, וכמעט כל מכולת של רוסים (אני חושב שזה אפילו כשר)

יש את הנודלס, שהיא תוספת קלה להכנה לכל מנה בשרית (כמו קבבים/נקניקיות/צ'וריסוס/שווארמה/שניצל).

שניצלים - אלה שנקראים "שניצל אמיתי" הם לרוב בסדר, רק אל תתפתה לקנות "שניצל אמריקאי" בגלל המחיר הזול - זה זבל של דבר.

פתיתים להכנה מהירה של פירה תפו"א - עם תוספות נכונות יוצא לא רע בכלל.

ועוד לא חסר דברים, כמו שאמרתי - גם אדם עם כישורי בישול אפסיים לא יישאר רעב במצב של היום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שניצל אמריקאי הייתי אוכל כשהיתי סטודנט מתכלב. באמת מגעיל.

אצלנו בבית תמיד יש סופצ'יק

http://www.pricez.co.il/Images/ProductPictures/200x/7290013249074.jpg

יחס עלות-תועלת מנצח. 2.5 שקל באושר עד ויש לך מרק חם עם אטריות:oops:

אם אתה מעדיף להמנע מאבקת המרק שמגיעה עם זה אז זה הולך לא רע עם ביצה מקושקשת שבקערה קשקשת לתוכה כפית סחוג.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...