Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזגן בחדר של אלקטרה, טלויזיה של גרונדיג.

אבל שאני מדליק את המזגן עם השלט גם הטלויזיה נדלקת :?

להעביר את הטלויזיה לא רלוונטי, זו דירה שכורה וכל הריהוט הוא של הבעלים.

יש למישהו פתרון לתופעה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מתעלק באותו נושא:

רכשתי ממיר אינובה לעידן פלוס (אחרי שקראתי המלצות ואני בכלל לא ממליץ על המומלץ)

כל לחצן בשלט שלו משנה משהוא בlcd של LG

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לי יש DVD של המילטון שמחובר למערכת סראונד פשוטה, גם היא של המילטון. היית מצפה שהחברה תדע לא לעלות על התדרים של השלטים של עצמה, אבל העברה קדימה של דיסק ב DVD מכניסה את המערכת קול ל MUTE... :/

ולגבי אינובה- גם לי יש, דוקא אין לי תלונות מיוחדות, אבל השלט שלו מחורפן לגמרי. לפעמים כשאני לוחצת בו MUTE הוא מעביר ערוץ במקום, ולפעמים כשאני מעבירה ערוצים הוא מתחיל לשלוט לי על הווליום של הטלויזיה במקום. לא קורה תמיד, רק כשמתחשק לו להתעלל בי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כשהשלט של מכשיר אחד מפעיל מכשיר אחר שלא קשור אליו, הפיתרון הפשוט אבל המעצבן, הוא לכוון את השלט למכשיר שאותו רוצים להפעיל, ולכסות עם היד את החלק של העינית שפונה כלפי המכשיר השני.

הבעיה האמיתית זה כשהשלט של הממיר שולט גם בפונקציות של הטלויזיה.

היה לנו בבית פעם ממיר כלשהו, שכל כפתור בו היה עושה משהו בטלויזיה. כולל כפתורים שגרמו לטלויזיה לצאת מה AV של הממיר, אין הרבה דברים יותר מעצבנים בעולם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

גם לי זה קורה, אני פשוט מכבה את הטלוויזיה וממשיך בשלי.

מה שכן, זה קורה לי רק כשאני מדליק את המזגן, שאר הפעולות לא משפיעות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מניח שזה שרשור "הגם אני",

שמח לגלות שאני לא היחיד, שלט המזגן שלי מפעיל את המובייל של התינוק.

בלילה כשהכל שקט זה מכניס אותך לסצינה מסרט אימה.

Gn'f'R

פורסם

בידיוק, רק צריך לרכוש רסיבר תואם ויש לך בית חכם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תדביק לעיינית השלט (בעזרת סרט הדבקה או משהו ארעי אחר) גליל דמוי צינור קצר שיגביל את מפתח האלומה ואז תכוון ישירות למזגן. אם זה לא יספיק תצמיד לעיינית מנחת אופטי (ניתן להשיג בקלות דפית פלסטיק כזו) או שסתם תנסה כל מיני פלסטיקים שקופים עד שתגיע לתוצאה הרצויה. המטרה להנחית את האות כך שרק קרוב יחסית למזגן הוא יהיה אפקטיבי.

פורסם
תדביק לעיינית השלט (בעזרת סרט הדבקה או משהו ארעי אחר) גליל דמוי צינור קצר שיגביל את מפתח האלומה ואז תכוון ישירות למזגן. אם זה לא יספיק תצמיד לעיינית מנחת אופטי (ניתן להשיג בקלות דפית פלסטיק כזו) או שסתם תנסה כל מיני פלסטיקים שקופים עד שתגיע לתוצאה הרצויה. המטרה להנחית את האות כך שרק קרוב יחסית למזגן הוא יהיה אפקטיבי.

סיבכתי אותי עם השלט הזה, יותר קל כבר שתסביר לי איך הופכים את השלט למכשיר קולט dew.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מתעלק על השרשור לי יש שתי מזגנים של אלקטרה שניהם מיני מרכזי ברגע שאני מדליק אחד השני גם נדלק אך אפשר לפתור את העניין (יש לי שתי עיניות למזגן)

• תוכן חדש...