Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים:-D

לאחרונה אני מנסה למצוא מכשיר שטיפה לרכב שהוא ידני לחלוטין

ברמת עיקרון הוא מכיל בלון (מיכל מים) ומשאבה מעליו ואקדח כמו של ג'רני קיטור, למכשיר לא צריך לחבר מים ולא חשמל

הכל נעשה ידני והוא נותן לחץ מספיק חזק בשביל לשטוף את הרכב לבד בחניה מתחת לבנין בלי ללכת לשטיפה, להישתמש בצינור גינה ובלי דלי שצריך למלא כל כמה דקות.

-כל מה שצריך לעשות בעצם זה למלא מים פעם אחת במיכל, לדחוס בעזרת המשאבה (כדי ליצור לחץ) להתיז בעזרת האקדח כדי להרטיב את הרכב , לסבן , ולהוריד את הלכלוך עם הזרם והלחץ שיוצרים בצורה ידנית וזהו.

כפי שהבנתי הרבה אנשים שמעו על זה אבל אף אחד לא יודע בדיוק איפה לקנות או ממי להשיג וגם בחיפוש באינטרנט קשה למצוא את זה, מצאתי אשכול של מכשירי שטיפה בפורום ולמרות שציינו שהנושא הזה עלה כבר, לצערי לא מצאתי כלום לגביו.

אשמח מאוד לעזרה אם מישהו מכיר, לפי דעתי במיוחד, שזה אחד המוצרים שיכולים לחסוך המון כסף !:-P

סרטונים לדוגמה :

http://www.youtube.com/watch?v=sWq9TU8WSk8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=fuVJ98dw9QU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

לגבי הסרטון הראשון , ראיתי את המוצר הזה , זה יגרום לשריטות, זה יקח לך גם המון זמן לשטוף את האוטו ואתה תתעייף יותר מאשר לשטוף את האוטו בשיטת הדלים המפורסמת,

הסרטון השני זה ,זרם כמו "עיפרון" זה סתם לא שוטף כמו שצריך,

אני ראיתי מכשיר לחץ ששוטף כמו שצריך שאין בו צורך לחשמל ומים ,הכל ידני ,אבל המחיר שלו בחו"ל יותר יקר מאשר מכונת שטיפה.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

מרסס לחץ פשוט בכל הגדלים - יש בכל חנות לציוד גינון והשקיה / הדברה.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=h-lowmmowers&db627968=627987

אם לדעתך זה יעזור לך, קנה ותיהנה.

באופן אישי אני לא חושב שהלחץ מספיק חזק כדי להוריד לכלוך ולחסוך לך שטיפה עם כפפה, ומצד שני הזרם דק מדי מכדי לכסות ביעילות את השטח (=כמו שאמר אורן, תבלה הרבה זמן עד שתסיים לכסות את כל האוטו)

פורסם
לי יש מכשיר חשמלי שמתחבר למצת הרכב.

הלחץ הוא 100 בר.

עלה דיי הרבה באזור ה1300 אחרי מיסים ושילוח לארץ.

טוב, אז היום התעסקתי בזה המון, ובאמת מצאתי כמה מכשירים טובים ולהערכתי זה יצא באזור הסכום ששילמת, אבל זה ממש ממש טוב, לגבי כל מי שאמר שבמכשיר הידני הזרם שנוצר וניראה כמו עיפרון - זה ניתן לשינוי אבל אני בספק שאני אגיע ל100 באר :\

ולגבי המכשיר בסרטון הראשון - החברה מבטיחה שזה לא ישרוט את הרכב - אבל זה סינים וכידוע כל מילה שהם מוציאים צריך לחלק ל8

בכל אופן, SHANDOR קראתי את האשכול המצורף אבל המכשיר הירוק שיש לך לא נמצא יותר באיביי לפי החיפושים שלי אלה זה מביא אותי ללינק שונה לגמרי, אם תוכל להכווין אותי למכשיר זהה כמו שלך אני מאמין שהשקעה חד פעמית של 1000-1500 שקל שווה את זה ממש, ושוב המכשיר שלך פשוט מטורף !:shock:

פורסם
טוב, אז היום התעסקתי בזה המון, ובאמת מצאתי כמה מכשירים טובים ולהערכתי זה יצא באזור הסכום ששילמת, אבל זה ממש ממש טוב, לגבי כל מי שאמר שבמכשיר הידני הזרם שנוצר וניראה כמו עיפרון - זה ניתן לשינוי אבל אני בספק שאני אגיע ל100 באר :\

ולגבי המכשיר בסרטון הראשון - החברה מבטיחה שזה לא ישרוט את הרכב - אבל זה סינים וכידוע כל מילה שהם מוציאים צריך לחלק ל8

בכל אופן, SHANDOR קראתי את האשכול המצורף אבל המכשיר הירוק שיש לך לא נמצא יותר באיביי לפי החיפושים שלי אלה זה מביא אותי ללינק שונה לגמרי, אם תוכל להכווין אותי למכשיר זהה כמו שלך אני מאמין שהשקעה חד פעמית של 1000-1500 שקל שווה את זה ממש, ושוב המכשיר שלך פשוט מטורף !:shock:

מצאתי אותו באלי אקספרס, אם תבקש שישלחו לך אותו בchina post הכל יצא לך יותר זול.

באלי אקפסרס אפשר להשתמש באשראי נטען. תחפש שם באתר אם לא תמצא נעזור לך.

פורסם
מצאתי אותו באלי אקספרס, אם תבקש שישלחו לך אותו בchina post הכל יצא לך יותר זול.

באלי אקפסרס אפשר להשתמש באשראי נטען. תחפש שם באתר אם לא תמצא נעזור לך.

ואו, אני קונה המון משם, אבל מצאתי את המכשיר שהוא נראה כמו צידנית צהובה, בגלל זה שאלתי אם יש איפה להשיג מכשיר כמו שלך, כי ה"צידנית" הזאת לא בדיוק מה שהתכוונתי אליו למרות שבדקתי והרבה אומרים שהוא מעולה !

• תוכן חדש...