Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום דיטיילרים יקרים , אני בקרוב כנראה אשתדרג במרצדס E-class

אני צריך קישורים לאיביי של חומרים טובים לדיטיילינג - אוטם צבע וכו׳

מישהו מכיר כמה קישורים ? אשמח לתשובות (:

פורסם

תספר קצת על הרכב, חדש, ישן? מהו צבע הרכב? האם יעמוד רוב הזמן בשמש או בצל?

למה אתה מצפה? ברק ויופי, הגנה או משוולב שניהם?

פורסם

מEBAY אני יכול להמליץ לך על זה, אני לא יודע מה אתה יודע או לא יודע לעשות (בתחום הדיטיילינג) אבל זה ייתן לך הכנה טובה, החומר הזה הוא פוליש עדין וגלייז, מעליו תיישם אוטם, מהארץ MPL או jetseal 109 [שהמחיר שלו קפץ פתאום], מחו"ל יש לך את החנות CYC אלה האוטמים שיש להם, אחד המומלצים בפורום הוא הFK1000P שנותן תמורה טובה למחיר שלו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לפחות בכל הנוגע לאיביי, אין שם מבצעים מי יודע מה על חומרי עבודה ואביזרים ממותגים.

את אלה עדיף כבר לקנות באוטוסטור או באחת מחנויות המפיצים ש VIX יפרסמו פה בפורום בקרוב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הקפיצה בגלל שvix יצאו מהמשחק והם כבר לא מכתיבים את המחירים (כנראה המחירים היו מחירי כניסה לשוק ועכשיו אחרי שהם עמוק עמוק בשוק הם מרשים לעצמם לעלות מחירים) בנוסף עכשיו המפיצים קובעים את המחירים בעצמם והם רוצים גם להרוויח.

דרך אגב, הזמה מCYC של 109 תעלה 175 ש"ח כולל משלוח (שזה בהחלט שווה, חיסכון של מעל 50 ש"ח) MPL יעלה 180 אחרי משלוח שזה כבר פחות שווה, רק 10 שקלים הנחה.

(כל המחירים הם אחרי הנחה של 7.5% אם אני זוכר נכון).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...