Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2009

asherya
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,שמי אשר ואני חדש בפורום.אני מעוניין לקנות רכב במצב סביר וחדיש ככל הניתן בתקציב של כ-40 אלף שח .בקרסו טרייד אין לאחר מו"מ מתיש מצאתי רנו מגאן 1600 ביזנס 2009 מליסינג במחיר מטורף.האמת שאני פחות מתרשם מהמלצות שלא להתקרב למגאן ,אך אני סקרן לדעת עד כמה הבדיקה שהוצגה בפניי בעייתית.להלן ציטוטים רלוונטיים.מנוע,מערכות קירור:"רעש אביזרים וגלגלות,רטיבות שמן" שילדת מרכב:ליקויים בעלי משמעות נמוכה."תיקוני פגיעות במרכב וצבע,פגיעות פח ופגמים בצבע,מעיכות ספים.פגיעות בפגוש קדמי,מעיכות בתחתית" העברת כוח:"נקישה שלוב הילוכים."

אציין כי קרסו מציינים ומתחייבים כי הכל תוקן!!! מה עוד שניתנת אחריות מליאה במוסכים מורשים למשך שנה!!וכן אני מתכוון לעשות בדיקה עצמאית וגם לה הם מתחייבים.

השאלה שלי בהתעלם בהמלצות כלליות שלא לגעת ברנו האם תיקוני פגיעות במרכב משמעותם שלא להתקרב לרכב? אציין כי המחיר שהוצאתי מהם מטורף.כך שאם אמכור עוד שנתיים שלוש בפחות 25% מהמחירון לא ישנה לי.

מה הייתם ממליצים לי.

המון תודות מראש.

פורסם

לך על זה.

המגאן רכב מצויין שנותן תמורה טובה למחיר, החל משנת 2007 אין למגאן את כל הבעיות האלה שאנשים מתארים ואם תטפל בה כמו שצריך היא לא תאכזב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המון תודות לכם.אנא הייתי שמח לקבל התייחסות לבדיקה בכלל ובעיקר לתיקוני פגיעות במרכב וצבע הבוחן הגדיר אותם כבעלי משמעות נמוכה,מה זה אומר? ומה לגבי הממצאים הקלים שציינתי במנוע ובגיר ושתוקנו?:-)

פורסם

רוב הדברים שם אלו דברים שנכתבים כמעט בכל בדיקה. מכוני הבדיקה מכסים את עצמם למקרה ואחד המכלולים יתקלקל מחר, על מנת לא לספוג תביעה.

ולגבי התיקוני מרכב בעלי משמעות נמוכה, זה כל מה שנוגע לקוסמטיקה: מעיכות/שריטות/חלקים שנצבעו מחדש/חלקים שהוחלפו.

אין בתיקונים האלה פן בטיחותי אבל הם יכולים להוביל לירידת ערך כלשהי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בטיחות גבוהה ואמינות טובה בינתיים. רכב מאד נוח בכלליות שנראה מאד טוב. יש הרבה משחקים ואפשרויות חדשות שתואמות רכבים מודרנים אחרים.. מבחן נחמד של מנועים, כולל מנועי דיזל. חסרונות? מרווח במושב האחורי שלא מתאים למשפחתית..התנהגות כביש קצת מאכזבת ונסיעה לא הכי חלקה. אבל כרכב למשפחה צעירה וקטנה, זה אחלה רכב.

3930.jpg
פורסם

אשתי נוהגת ב 2008, שנרכש ב 50% מהמחירון (ליסינג לשעבר) 85 KM בשעון, חודשיים שהיא במשפחה, רכשתי אותה כשהמזגן לא עובד, בגלל בורר המהירויות (מחלה מוכרת) וידית האמברקס לא תקינה שני מחלות הילדות של המגאן

לא בעיתי להסיג חלקים בפרוק-עלות אפסית.

צריכת דלק מזעזעת של 1/12 בעיר!!! ברכב אוטומט (כמעט הברידית)

מרווח מאוד לילדים, זול מאוד להחזקה, מנגד אני לא מאמין שאצליח למכור אותה אי פעם, ממני בעוד חמש שנים לברזל.....

אבל, 23 ששילמתי עליה זה פחות מירידת ערך בשנה אחת של רכב חדש.....

אני לא ממש אוהב אך שהיא ניראת, התאוצה לא ממש בשמיים, אבל נוח למשפחה

פורסם
שלום לכולם,שמי אשר ואני חדש בפורום.אני מעוניין לקנות רכב במצב סביר וחדיש ככל הניתן בתקציב של כ-40 אלף שח .בקרסו טרייד אין לאחר מו"מ מתיש מצאתי רנו מגאן 1600 ביזנס 2009 מליסינג במחיר מטורף.האמת שאני פחות מתרשם מהמלצות שלא להתקרב למגאן ,אך אני סקרן לדעת עד כמה הבדיקה שהוצגה בפניי בעייתית.להלן ציטוטים רלוונטיים.מנוע,מערכות קירור:"רעש אביזרים וגלגלות,רטיבות שמן" שילדת מרכב:ליקויים בעלי משמעות נמוכה."תיקוני פגיעות במרכב וצבע,פגיעות פח ופגמים בצבע,מעיכות ספים.פגיעות בפגוש קדמי,מעיכות בתחתית" העברת כוח:"נקישה שלוב הילוכים."

אציין כי קרסו מציינים ומתחייבים כי הכל תוקן!!! מה עוד שניתנת אחריות מליאה במוסכים מורשים למשך שנה!!וכן אני מתכוון לעשות בדיקה עצמאית וגם לה הם מתחייבים.

השאלה שלי בהתעלם בהמלצות כלליות שלא לגעת ברנו האם תיקוני פגיעות במרכב משמעותם שלא להתקרב לרכב? אציין כי המחיר שהוצאתי מהם מטורף.כך שאם אמכור עוד שנתיים שלוש בפחות 25% מהמחירון לא ישנה לי.

מה הייתם ממליצים לי.

המון תודות מראש.

רק הערה אחת כדי שתהיה אמיתי עם עצמך- תכוון יותר למכירה ב-50% מהמחירון עוד 3 שנים כדי שלא תתאכזב וזה ימנע ממך עוגמת נפש עתידית.

מעבר לכך, כמה ק"מ יש לרכב? מה המחיר שהוצע לך ועם אילו הטבות (טיפולים, ביטוח...)?

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...