Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באתר משרד הרישוי ההנחה נקובה בשקלים, ולעניות דעתי זה מה שקובע.

אתה צודק שזה מה שקובע, אבל לדעתי לא לזה התכוון המחוקק.

תסכים איתי שמדובר בהנחה די שולית, כאשר אם מחשבים את ההנחה באמת לפי אחוזים, היא יוצאת קצת יותר גדולה, למרות שעדיין לא מספיק לעניות דעתי.

ההנחה באגרת הרישוי צריכה להיות משמעותית כפי שהיא מופיעה באגרת חידוש רשיון הנהיגה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבא שלי משרת מילואים פעיל.

לא מזמן הוא קיבל הודעה לתשלום של אגרת רכב (טסט) בסכום מטורף (לפי דעתי) של 1247 ש"ח.

הוא עוד לא שילם אותה.

כמה שורות מתחת לכל הפרטים הטכניים נכתב שיש הנחה ל"משרת מילואים פעיל".

כמה שאלות:

1. האם המחיר המופקע הזה הוא לאחר הנחה?

2. באם כן,לפי מה נקבע שיעור אחוז ההנחה?

3. באם לא,איך ניתן לממש את ההנחה הזאת?

4.האם יש הנחה לחייל בשירות חובה?

גם ככה האוטו קצת משמיע רעשים ואבא שלי אומר שזה איזה צירייה שהלכה ובטוח שיהיה צורך בתיקון כלשהו ככה שהנחה בכלל תהיה מתאימה פה.

אם מישהו יודע קצת איך זה עובד אני אשמח לשמוע.

פורסם

1. האם המחיר המופקע הזה הוא לאחר הנחה? כן. גם אני שילמתי לפני חודשיים את אותו הסכום בדיוק, לאחר הנחה

(1180+125-58 ) 125 ש"ח תוספת לאגרת הרדיו, 58 ש"ח נקודת זיכוי הנחה.

2. באם כן,לפי מה נקבע שיעור אחוז ההנחה? אני חושב שלפי מספר ימי המילואים שבעל הרכב עשה בשנה שלפני.

3. באם לא,איך ניתן לממש את ההנחה הזאת? מימשתם כבר

4.האם יש הנחה לחייל בשירות חובה? לא. לחייל בשירות חובה יש הנחות בדברים אחרים.

גם ככה האוטו קצת משמיע רעשים ואבא שלי אומר שזה איזה צירייה שהלכה ובטוח שיהיה צורך בתיקון כלשהו ככה שהנחה בכלל תהיה מתאימה פה. לא שייך. ההנחה היא על אגרת הרישוי. אם צריך להחליף תפוחים/ צמיגים/ לקנות לוחית זיהוי חדשה- זה משהו אחר.

שירות מילואים הינו חובתו של כל אזרח ששירת בצה"ל ונמצא כשיר להמשיך במילואים. אחוז משרתי המילואים הלך וירד בשנים האחרונות, לכן המדינה מחפשת דרכים לנסות לצ'פר את אלה שכן עושים. על מילוי חובות לא צריך לקבל פרס, לכן כל צ'ופר, גם הכי קטן שבהם- מבורך. אני לא חושב שיש מקום להתלונן על כל דבר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

http://aka.idf.il/miluim/templates/inner.asp?catId=58820

שירות מילואים הינו חובתו של כל אזרח ששירת בצה"ל ונמצא כשיר להמשיך במילואים. אחוז משרתי המילואים הלך וירד בשנים האחרונות, לכן המדינה מחפשת דרכים לנסות לצ'פר את אלה שכן עושים. על מילוי חובות לא צריך לקבל פרס, לכן כל צ'ופר, גם הכי קטן שבהם- מבורך. אני לא חושב שיש מקום להתלונן על כל דבר.

חזרתי לא מזמן "מחופשה" של יותר מ-20 יום הרחק מהאשה והילדים, בכך השלמתי שנה מצוינת עם יותר מ-40 ימי מילואים. מכל החברים שלי אני היחיד שקורעים אותו כך ולמעשה רובם בקושי נקראים (אם בכלל).

צר לי שאני חייב להתייחס ל-150 ש"ח הנחה באגרה בצורה צינית, אבל לאור זאת אני מקווה שתבין את התייחסותי זאת.

פורסם
1. האם המחיר המופקע הזה הוא לאחר הנחה? כן. גם אני שילמתי לפני חודשיים את אותו הסכום בדיוק, לאחר הנחה

(1180+125-58 ) 125 ש"ח תוספת לאגרת הרדיו, 58 ש"ח נקודת זיכוי הנחה.

2. באם כן,לפי מה נקבע שיעור אחוז ההנחה? אני חושב שלפי מספר ימי המילואים שבעל הרכב עשה בשנה שלפני.

3. באם לא,איך ניתן לממש את ההנחה הזאת? מימשתם כבר

4.האם יש הנחה לחייל בשירות חובה? לא. לחייל בשירות חובה יש הנחות בדברים אחרים.

גם ככה האוטו קצת משמיע רעשים ואבא שלי אומר שזה איזה צירייה שהלכה ובטוח שיהיה צורך בתיקון כלשהו ככה שהנחה בכלל תהיה מתאימה פה. לא שייך. ההנחה היא על אגרת הרישוי. אם צריך להחליף תפוחים/ צמיגים/ לקנות לוחית זיהוי חדשה- זה משהו אחר.

קודם כל תודה על התשובות,

אגב,סתם לצורך העניין,בדיוק כשהוא היה בגיל 40 עלה גיל סיום המילואים ל45 ובכל אופן, כמו שציינת יש הרבה שלא עושים מילואים ומסתבר שככל שמתקרבים לשחרור מהמילואים,יותר קל לצאת מהם אבל אבא שלי לא כזה (אני יצאתי קצת אחרת אבל הוא מהאנשים הטובים ;) ) בכל אופן,ברור לי שההנחה היא על האגרה ולא על תיקוני הליקויים שנמצאו בטסט. אני פשוט מציין,שגם ככה צריך להוציא עכשיו כסף על תיקונים אז אם אפשר לקבל הנחה במשהו (אגרת הטסט) היא תעזור.

טוב,אז השאלה בגדול היתה אם ההנחה כבר מומשה או לא,אני מבין שהיא מומשה כבר,תודה רבה על התשובה :)

פורסם

המחיר שמופיע ברישיון הרכב הוא המחיר *לאחר* ההנחה.

משרד הרישוי מקבל ממשרד הביטחון רשימה של כל אנשי המילואים שעשו מספיק ימי מילואים על מנת להיות מוגדרים "משרת מילואים פעיל", אותם אנשים יקבלו את ההנחה באגרת הרישוי באופן אוטומטי בפעם הבאה שיקבלו רישיון רכב לתשלום.

Always go sideways

פורסם

התקשרו אליי היום ממוקד המילואים וביקשו פרטי חשבון לצורך בירור.

מסרתי פרטי חשבון, ועושה רושם שאני יקבל את הזיכוי.

לקח להם זמן לטפל בזה, אבל לפחות יש טיפול.

אעדכן שוב כאשר תהיה התקדמות נוספת.

Always go sideways

• תוכן חדש...