Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכנית אימונים להרזייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנה וקצת האחרונים אכלתי די הרבה גאנק פוד (למעשה בעיקר גאנק פוד) וכתוצאה מכך השמנתי.

מבחינת המשקל הBMI שלי בסדר גמור, אך התחילו להצטבר מצבורי שומן באיזור הירכיים והבטן.

מבחינת תזונה, הבנתי כבר מה אני צריך לאכול ולא לאכול ואני משתדל להיצמד לתפריט שהקצבתי לעצמי.

אך תזונה לבד לא תשנה את המצב וצריך לשלב הרבה כושר כדי לראות תוצאות.

שכיבות שמיכה ? כפיפות בטן ? - 3 סטים של 20 ?

ריצה - 2 קילומטר ביום יספיקו ? (האם אפשר להחליף את זה ב4 קילומטר הליכה ?)

עלייה וירידה במדרגות ? קראתי שזה מאוד אפקטיבי - יש אמת בדבר ?

יש תרגילים נוספים שאתם ממליצים עליהם ?

אגב, בן 16, משקל: 73, גובה: 1.78

פורסם

אפשר להגיע למטרה שלך בעזרת תזונה בלבד. ספורט זה בונוס, אבל אחלה של בונוס. גם כיף וגם בריא. אני אישית אוהב לשלב בין אימוני כוח לאימונים אירוביים. כשאתה מנסה להרזות אתה בגרעון קלורי, ולרוב אנשים שלא עושים ספורט מאבדים גם מסת שריר יחד עם השומן. ולכן, אתה יכול לעשות אימוני כוח כדי לשמר מסת שריר, מה שישמר את קצב חילוף החומרים שלך במנוחה. כלומר, יותר שריר=שריפת יותר קלוריות במנוחה. האימונים ששורפים הכי הרבה קלוריות הם אירוביים: ריצה, אופניים, שחייה, כדורגל וכדומה. פעם תרוץ, פעם תשחק משחק שאתה אוהב ופעם תשחה. בקיצור תגוון. ככה גם תהנה וגם תראה תוצאות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בגיל שלך זה רק תזונה סבירה וספורט עממי.

אם תרצה להתחזק זה כמובן רצוי, אבל לא צריך להשתגע ולהתחיל תכניות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מניסיון של שנים,אל תפסול הליכה.הליכה בקצב של 8.5 דק לק"מ תעזור מאד.כמו שניקו כתב,אימוני כח יתרמו לחיטוב ושריפת אנרגיה בזמן מנוחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

שלשום היו בראש הפורום 2 אשכולות בנושא

קרא אותם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...