Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של עד 55k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר מס' שבועות שאני מתלבט איזה רכב לקנות (רכב ראשון) ואני אשמח לשמוע את דעתכם.

התקציב הוא 56 אלף שח כאשר אני בודק אפשרות לחסוך טיפה (ואולי למצוא משו טוב ב42-45 אלף).

האפשרויות כרגע:

1. הונדה סיוויק 07\08 - הרכב שהכי עושה לי את זה כרגע מבחינת נוחות אמינות אבזור וקלאסה, אבל טיפונת יקר מגיע ל57 אלף בערך תלוי בדגם.

2. יונדאי איי30 09 - יעזור לי לחסוך טיפה בעלויות נראה צעיר השאלה אם אני אתבאס מאיכות הנהיגה בו שמעתי שהוא לא הכי מהנה לנהיגה וגם פחות חסכוני בדלק מההונדה ומעניין אותי איך סוחב מבחינת תאוצה וסחיבה למשל נסיעה של 5 אנשים לירושלים.

3. פולקסוואגן פולו 08 - רכב חסכוני, חמוד, נראה לי ממש משעמם מבחינת האבזור (תקנו אותי אם אני טועה), שמעתי שבדגמים האלה עושה קצת בעיות (תופעה של חלונות נופלים וכו') וגם פה מעניין אותי איך סוחב כמה אנשים בנסיעה קשה כמו לירושלים.

4. פיאט פונטו גרנדה 08\09 - גם רכב שיחסוך לי המון בעלויות לכיוון ה42 אלף שח, אם זוכר נכון הוא חסכוני בדלק עיצוב ממש חמוד. השטאלה איך הוא מבחינת כוח המנוע?כמה אמין הגיר הרובוטי שלו?האם פיאט נחשבת אמינה בשנים הללו או שזה רכב שרואה מוסך יחסית הרבה למתחרות מהקטגוריה?

העלתי עוד רעיונות שנפסלו כמו איביזה (גיר בעייתי ולא מהנה) , טויוטה קורולה (אבזור יבש,בלמים לא טובים וגיר רובוטי) , רכבים היברידים (מעבר לתקציב לפחות על סמך המודעות כרגע ביד 2), מאזדה (דלק), פורד פוקוס (צריכת דלק ומנוע חלש).

אשמח לשמוע תגובות וחחות דעת רחבה בנוגע לרכבים שציינתי

תודה מראש

לידע כללי :

אני בן 23 מחפש נוחות ואיכות ולאו דווקא פוזה. יותר אוהב סגנון משפחתי ופחות מיני .

חשוב שהאחזקה תהיה זולה , שיהיה כיף לשבת באוטו (מבחינת אבזור של הדשבורד וכו') , לא גיר ידני.

רוב הנסיעות הן עירוניות ופעם-פעמיים בשבוע נסיעה של כ70-100 ק"מ בבין עירוני.

פורסם

אני ממליץ על סובארו b4 רכב חזק מנוע 2000 יושב מעולה על הכביש צמיגים בחתך נמוך וים תוספות נראה טוב והכי חשוב אמין כמו שרק סובארו יכול להיות אם תרצה דבר איתי אני מוכר אחת מאוד מאובזרת בהרבה פחות מהתקציב שציינת

פורסם
אני ממליץ על סובארו b4 רכב חזק מנוע 2000 יושב מעולה על הכביש צמיגים בחתך נמוך וים תוספות נראה טוב והכי חשוב אמין כמו שרק סובארו יכול להיות אם תרצה דבר איתי אני מוכר אחת מאוד מאובזרת בהרבה פחות מהתקציב שציינת

פחות בשבילי .. צריכת הדלק של הבי4 תגמור אותי

• תוכן חדש...