Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו טריוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את הרכב ומאוד הייתי רוצה לשמוע ביקורות ענייניות.

יש לי כרגע יונדאי I30 שנת 2008 ומאוד היינו רוצים להתקדם. ה"טריוס" נראית מאוד מעניינת בייחוד מכיוון שנפח המנוע הינו 1500. אך אינני יודע להגיד האם זה טוב או רע.

בכל מקרה אשמח לשמוע ביקורות לכאן ולכאן.

תודה.

פורסם

אם אתה מעוניין באוטומטית אתה עובר מרכב עם צריכת דלק סבירה לזללן דלק גדול.

מדובר על סוג של ג'יפון" עם צריכת דלק של 1:8 מקסימום 9 בעיר ולא הרבה יותר טוב מכך בבינעירוני.

מעבר לכך איזה שנתון אתה מחפש,אולי רק אני לא מבין על איזו התקדמות אתה מדבר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שנת 2011\2012..

האם זו לא התקדמות? תמיד חשבתי שיש קשר ישיר בין נפח המנוע לצריכת הדלק. אולי אני עוד צריך לעשות ש.ב

לא מחייב קשר בין נפח מנוע לצריכת דלק:

מיצובישי לנסר 1500 אוטומטי משנתון 92 עם קרבורטור היא שתיינית דלק כרונית לעומת פיג'ו 309 עם קרבורטור שנת 88 מנוע 1600 (זה לפחות מה שהיה אצלי).

סובארו B3 עם מנוע 1500 הוא רכב כבד,שתיין ועצלן.

רכב היברידי הוא בעל נפח מנוע גדול יותר משל סוזוקי אלטו למשל וצריכת הדלק שלו טובה בהרבה משל ה"פחון ההודי".

אני מכיר את הטריוס עד אמצע שנות ה-2000 ולא יותר מכך,אבל אם אתה מחפש חסכון,לפחות לדעתי אתה לא תשיג אותו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הטריוס הוא בדיחה. נסיעה קופצנית שלפני כל פס האטה צריך לרדת ל 20 קמש, מנוע חלש ורועש שעובד על 3300 סלד ב 100 קמש, צפוף, חומרי דיפון קשיחים, מערכת מובנית מבישה באיכותה ויציבות של שיכור בבדיקת אלכוהול.

פורסם
לא מחייב קשר בין נפח מנוע לצריכת דלק:

מיצובישי לנסר 1500 אוטומטי משנתון 92 עם קרבורטור היא שתיינית דלק כרונית לעומת פיג'ו 309 עם קרבורטור שנת 88 מנוע 1600 (זה לפחות מה שהיה אצלי).

סובארו B3 עם מנוע 1500 הוא רכב כבד,שתיין ועצלן.

רכב היברידי הוא בעל נפח מנוע גדול יותר משל סוזוקי אלטו למשל וצריכת הדלק שלו טובה בהרבה משל ה"פחון ההודי".

אני מכיר את הטריוס עד אמצע שנות ה-2000 ולא יותר מכך,אבל אם אתה מחפש חסכון,לפחות לדעתי אתה לא תשיג אותו.

''פחון הודי'' גדול אתה (צחקתי בקול) ,לא כיסא עינויים הודי?

הטריוס נחות בכל רמה מהיונדאי שלך , זה רכב בינוני שמתיימר להיות ג'יפון , לא יותר מזה

הI30 איכותית בכל קנה מידה יותר מהטריוס

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

• תוכן חדש...