Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים במצב AUX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי ברכב (מיצובישי לנסר 2010) יציאת RCA. כשאני מעביר את הרדיו למצב AUX יש רעשים סטטיים חזקים ברמה שא"א להאזין למוזיקה כשהסלולרי מחובר.

הרעש מופיע תמיד. גם כשהכבל מהסלולרי לא מחובר.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אצלי זה מופיע כאשר המכשיר הנייד מחובר להטענה ובמקביל ל-AUX.

ברגע שהמכשיר הנייד מנותק מהטענה שומעים מצוין.

שווה לבדוק.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אין לי מושג מה הבעיה , אם תרצה תתקשר אליי ואני אתן לך טלפון של מעבדה שעובד רק עם hu לרכב.בטוח שתהיה לו תשובה .

שבוע טוב .

פורסם

יכול להגיד לך שיש לי אותה בעיה בלנסר 2009 (עלתה על הכביש ב30.12.2009)

קניתי אותה מליסינג שלא נפרט את שמם

* (כי זה לא מעניין ובנתיים אין לי מילה אחת טובה להגיד עליהם חוץ מזה שלפחות מה שהם מחוייבים הם עושים)

בכל מקרה קניתי את הרכב לפני כמה ימים

והייתה לי אותה הבעיה

רק ש...באיזשהו שלב הלך גם הדיסק עצמו (עבד רק בווליום על רמה 50 או משהו כזה ועל הפנים)

אז...מכיוון שקניתי לפני כמה זמן והיו שם עוד כמה דברים לסדר בלי קשר

קיבלתי הפנייה (אחרי שאותו ליסינג לא הצליח להבין מה הבעיה) למישהו באזור חולון

הם החליפו את הרדיו עצמו (ז"א את כל הקופסת מתכת מאחורי הפאנל פלאסטיק) במשופץ מאותו דגם וסגרו

הדיסק עבד

אבל...הAUX כל עוד שום דבר לא מחובר אליו והוא בווליום של 20 בערך ומעלה מוציא רעש סטטי (כאילו מחפש דיסק...או לטעון דיסק או לעבור על הדיסק רעש מוזר שכזה של כאילו חיפוש...)

גם אחרי שהחליפו את הרדיו עצמו הם לא הצליחו להבין אפילו אצל אותו אחד שמתקן אותם מה מקור הרעש

אבל כמו שמישהו אמר פה, הייתה לי תחושה מוזרה

הRCA שיש למטה ואתה מחבר לו PL לMP3 או לפלפון גם כשהוא לא מחובר לכלום מרעיש וגם שהוא מנותק כמו שאמרתי על מצב AUX

מה שכן אם:

א. הסלולר שלך מנותק מהמטען (לחשמל/מצת הרכב) ואתה מחבר את הRCA ישירות לPL של הפלפון - זה מפסיק להרעיש לחלוטין

ב. כנ"ל הMP3, ברגע שהוא מחובר על סוללה וללא הטענת USB (יש לי מפצל מהמצת ללא USB של הרכב) , אז הרעש מפסיק.

להערכתי וזו הערכה גסה ככה הרדיו הזה בדגם הזה עובד

ברגע שמשהו מתחבר אליו וסוגר מעגל חשמלי שנכנס לפעולה הרעש הזה מפסיק

זה מוזר אני יודע אבל נתק את הספקת ההטענה וחבר ישירות (אם זה סלולר או MP3) זה אמור להפסיק\

שאלתי בכללי וזו נראית בעיית מחלה חשמלית כלשהי, שלא ברורה לאף בעל מקצוע.

אני יכול להגיד לך שהיה לי רדיו דיסק נשלף בעבר עם יציאת AUX שממש לא התנהג ככה

אבל....כנראה שזה הקטע, לא יודע למה...אבל זו המסקנה.

מקווה שעזרתי

נ"ב אם זה גם מרעיש ללא כבל הטענה אוליי שווה לך לבדוק אם זו לא בעיה ברדיו עצמו. (כי אצלי הם החליפו כמו שכתוב למעלה...הרעש הסטטי נשאר אבל ללא כבל הטענה וישירות למכשיר זה מפסיק) :wink:

אפרופו גיליתי את זה פה בפורום תחפש את זה (בשורת חיפוש בפורום):

נגן נייד:רעשים מה-AUX אבל רק כאשר המטען מחובר לשקע מצת

הם מדברים על שדה אלקטרו מגנטי שיכול לגרום לזה בלי קשר ללנסר אל באופן כללי

(לא יכול לפרסם לינקים עדיין)

אתה יכול לעשות כמה שאתה יכול לעשות כדי להיות כמה שאתה יכול להיות טוב יותר (מעבר לזה זה כבר לא תלוי בך) :-)

• תוכן חדש...