Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה BMW 4M Concept

Guy30
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואחרי שהתלהבנו בואו נזכור שזה דגם קונספט, בהתאם למסורת של ב.מ.וו מה שיגיע לייצור יהיה הרבה יותר מעודן מאשר דגם הקונספט (כנראה פגושים מעודנים ופחות אגרסיביים).

M3 מעולם לא התפארה במראה אגרסיבי ומוחצן כמו הנינג׳ות היפניות, לא רואה סיבה שזה ישתנה בדגם שיצא.

בכל אופן, רכב מדהים, תארזו לי C63 בבקשה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

http://www.topgear.com/uk/photos/bmw-m4-coupe-concept-revealed-2013-08-16

בהתחשב בעובדה שגרסת ה435 משתמשת במנוע ה6 צילנדר, ומוציאה 306 כ"ס, אני מאמין שגרסת הM תהיה כמו שאמרו החבר'ה בטופגיר. בערך 450 כ"ס.

מבחינת העיצוב, ללא ספק רכב מהמם, אפילו בצבע הזה.

לא מבין למה צבעו אותה בצבע המיוחד של M...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

נחשפו הנתונים של הרכב הזה, מנוע S55 סטרייט 6 עם טורבו שיפיק 416 כ"ס ויגיע ל7800 סל"ד.

אישית, זה מעצבן אותי, מעצבן אותי כי במוו נתקעו עם האצבע הירוקה עמוק בתחת שלהם בעוד המתחרות שלהם פשוט שמות ז*ן על הסביבה, הייתי לוקח C63 חדשה הם המנוע V8 TT על ה M4 בכל מצב.

אל תבינו אותי לא נכון, בתור בעלים של 135 משופרת, אפשר להגיע לתוצאות יפות, אבל M4 בחבילה שכזו זה פשוט בדיחה.

גם אאודי וגם מרצדס עוקפות אותה בסיבוב.

אם היו שמים בM4 החדשה מנוע V10 אטמוספרי כמו ה S65 או ה V8 הישן עם סופרצ'רג'ר, אז זה כבר היה משנה את המשחק לגמרי.

במוו עסוקים בלהשוות סטנדרטים במקום לייצר סטנדרטים חדשים.

מקווה שהם יתעוררו מתישהו יבינו שבשביל לנצח צריך ביצים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בנוסף למה שאמרת, אם התמחור של ה4M יהיה כמו שאר הסדרה, אז המחיר יהיה מנופח ולא ברור אם שווה את זה.

לדוגמא, במחיר של 428I אפשר לקנות את ה335I. לפי ההגיון הזה ה4M תהיה באיזור של ה6M :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נחשפו הנתונים של הרכב הזה, מנוע S55 סטרייט 6 עם טורבו שיפיק 416 כ"ס ויגיע ל7800 סל"ד.

אישית, זה מעצבן אותי, מעצבן אותי כי במוו נתקעו עם האצבע הירוקה עמוק בתחת שלהם בעוד המתחרות שלהם פשוט שמות ז*ן על הסביבה, הייתי לוקח C63 חדשה הם המנוע V8 TT על ה M4 בכל מצב.

.

אמנם היום אני משוחד אבל כבר לפני בערך שנתיים ציינתי שלמרות היותי חובב ב.מ.וו מושבע וחובב משפחת M בפרט- סדרת דגמי AMG עקפו אותם בסיבוב (על הצד).

כתבת משפט שבלי לדעת הוא מה שמייצג את AMG בדורות האחרונים (מהשקת ה-C63), עד אותה תקופה הם רדפו וניסו להיות טובים כמעט כמו דגמי M, מאותו דור הם הבינו שהם כבר טובים יותר מ-M.

שים כל דגם של M מול הדגם המקביל של AMG ואתה כנראה תבחר בזאת עם הכוונת בחזית והסאונד שמפרק את העצמות.

לי גם חבל מאוד הנסיגה הזאת של ב.מ.וו, מצד אחד הם מציגים מנועים יעילים ועתירי הספק, מצד שני- הלך האופי.

לזכותם ראוי להזכיר שב.מ.וו תמיד מצהירים על הספק נמוך מזה שהמנוע מפיק בפועל, במיוחד מאז שהפכו להיות "ירוקים" יותר והתחילו לגדוש כך שאני מאמין שנתון מוצהר של 416 כ"ס יספק באיזור 440-450 כ"ס בפועל (ב-328 מצהירים על 245 כ"ס, בפועל מדידות מציגות 265-270 כ"ס).

*אני לא מתייחס לאודי כי אמנם יש להם רכבים מצויינים לקטגוריית הכאסח אבל יש שוני מהותי בהנעה וזה מראש יוצר להם תדמית יותר "אפורה".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הקטע הכי אבסורד בM4 הוא - אמנם מוצהרת 416 כ"ס אבל במוו פירסמו שתהיה אפשרות לשדרוג התוכנה ל PERFORMANCE PACKAGE שיעלה את ההספק ל 450 סוסים.

אז.. רגע, למה ברכב M אני צריך להוסיף לבמוו כסף כדי להקבל את ה PERFORMANCE PACKAGE?

הסיפור עם מנועי הטורבו החדשים של במוו הוא גדישה נמוכה שנשמרת לאורך הסל"ד.

כלומר, בN54\N55\N63 וכו' וכו', המנוע עצמו מייצר המון כח [ביחס לאטמוספרי] ועל זה הוסיפו טורבו פצפון שגודש 0.8 עד 1.1 [תלוי בחבילת השיפורים] מה שמוסיף לך עוד כמה סוסונים.

מה שלא יודעים הוא ש1.2 באר זה השיא של הטורבואים המקוריים של במוו [בורגוורנר].

בעוד יצרניות אחרות עם מנועים קטנים וטורבואים שונים ומשונים גודשים 1.5+ באר בשמחה.

מה שעוד לא מספרים גם שכדי להחליף טורבו בבמוו יהיה מאוד מסובך בעיקר בגלל מגבלויות המקום, שבמוו הינדסו מנוע גדול בתא מנוע יחסית קטן.

מרצדס אפילו ב CLA45 כבר שמו מנוע 2 ליטר שגודש 1.4 באר מהמפעל.

זה רק אומר שהבלוק שם בנוי לתפארת.

נכון שהN55 הוא סינגל טורבו, אבל בגדישה מירבית של 1.2 אתה לא תגיע לשום מקום [אני מוגבל ל400 כ"ס בטורבו המקורי]

לא שזה רע, אבל תמיד צריך עוד.

ובשביל עוד, צריך להחליף חצי תא מנוע.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מצאתי את הלינק הנל בפליבורד.

מעניין,

אגב, אני הולך לבקר בתערוכת הרכב בפרנקפורט. אני מקווה שיראו משהו שם.

בלי ספק, הרכב נראה מדהים. אחד היפים כיום ובכלל.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם
אמנם היום אני משוחד אבל כבר לפני בערך שנתיים ציינתי שלמרות היותי חובב ב.מ.וו מושבע וחובב משפחת M בפרט- סדרת דגמי AMG עקפו אותם בסיבוב (על הצד).

כתבת משפט שבלי לדעת הוא מה שמייצג את AMG בדורות האחרונים (מהשקת ה-C63), עד אותה תקופה הם רדפו וניסו להיות טובים כמעט כמו דגמי M, מאותו דור הם הבינו שהם כבר טובים יותר מ-M.

שים כל דגם של M מול הדגם המקביל של AMG ואתה כנראה תבחר בזאת עם הכוונת בחזית והסאונד שמפרק את העצמות.

לי גם חבל מאוד הנסיגה הזאת של ב.מ.וו, מצד אחד הם מציגים מנועים יעילים ועתירי הספק, מצד שני- הלך האופי.

לזכותם ראוי להזכיר שב.מ.וו תמיד מצהירים על הספק נמוך מזה שהמנוע מפיק בפועל, במיוחד מאז שהפכו להיות "ירוקים" יותר והתחילו לגדוש כך שאני מאמין שנתון מוצהר של 416 כ"ס יספק באיזור 440-450 כ"ס בפועל (ב-328 מצהירים על 245 כ"ס, בפועל מדידות מציגות 265-270 כ"ס).

*אני לא מתייחס לאודי כי אמנם יש להם רכבים מצויינים לקטגוריית הכאסח אבל יש שוני מהותי בהנעה וזה מראש יוצר להם תדמית יותר "אפורה".

הקטע הכי אבסורד בM4 הוא - אמנם מוצהרת 416 כ"ס אבל במוו פירסמו שתהיה אפשרות לשדרוג התוכנה ל PERFORMANCE PACKAGE שיעלה את ההספק ל 450 סוסים.

אז.. רגע, למה ברכב M אני צריך להוסיף לבמוו כסף כדי להקבל את ה PERFORMANCE PACKAGE?

הסיפור עם מנועי הטורבו החדשים של במוו הוא גדישה נמוכה שנשמרת לאורך הסל"ד.

כלומר, בN54\N55\N63 וכו' וכו', המנוע עצמו מייצר המון כח [ביחס לאטמוספרי] ועל זה הוסיפו טורבו פצפון שגודש 0.8 עד 1.1 [תלוי בחבילת השיפורים] מה שמוסיף לך עוד כמה סוסונים.

מה שלא יודעים הוא ש1.2 באר זה השיא של הטורבואים המקוריים של במוו [בורגוורנר].

בעוד יצרניות אחרות עם מנועים קטנים וטורבואים שונים ומשונים גודשים 1.5+ באר בשמחה.

מה שעוד לא מספרים גם שכדי להחליף טורבו בבמוו יהיה מאוד מסובך בעיקר בגלל מגבלויות המקום, שבמוו הינדסו מנוע גדול בתא מנוע יחסית קטן.

מרצדס אפילו ב CLA45 כבר שמו מנוע 2 ליטר שגודש 1.4 באר מהמפעל.

זה רק אומר שהבלוק שם בנוי לתפארת.

נכון שהN55 הוא סינגל טורבו, אבל בגדישה מירבית של 1.2 אתה לא תגיע לשום מקום [אני מוגבל ל400 כ"ס בטורבו המקורי]

לא שזה רע, אבל תמיד צריך עוד.

ובשביל עוד, צריך להחליף חצי תא מנוע.

שתי תגובות שנהניתי לקרוא. השכלתי. תודה חברים :mm_yeah:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...