Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Re'em תתחדש עבודה יפה מאוד.

וואלה אתה מזכיר לי את עצמי ואת העבודות שהייתי עושה ביונדאי.

קבל ח"ח אתה בדרך הנכונה.

רק חבל לי שרצת לקנות את הליוויתן מבחינת מגבר מה-clif D זה לא שידרוג לצעד קדימה, אבל מפחינת כוח אתה מסודר.

קלאס D אפילו לסאב אני לא ישים, ולא משנה כמה יגדירו אותו כאיכותי.

זה מגבר למי שמחפש כוח בצריכת חשמל נמוכה לא מגבר לאיכות.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המטרה הסופית היא לעבוד 4 way אקטיבי בלי שום דבר בדרך למגבר, אני לא יודע אם קיים דאבל דין כזה ואם קיים אני מאמין שהוא יעלה 10000 ש״ח צפונה. פירסמתי את הדאבל דין שלי למכירה , ברגע שיפול p99 ביד שניה אני מאמין שהפרש המחירים שאני אצטרך להוסיף לא יהיה גדול. אני חושב שאני יגיע לתוצאה הכי טובה שניתן בעלות הכספית הכי נמוכה. תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם
תתחדש, נכנסת לחיידק בכל הכח :lol:

מרוצה מהתוצאה הסופית והשילוב של הוופר?

יש שיפור גדול, למרות שעדיין זה לא זה, אני מאמין שהבעיה ב דאבל דין..

מה גם שהפודים מחוברים באופן זמני על הדיפון, רציתי לראות שהכל מתחבר כמו שצריך.

אני מאמין שבימים הקרובים אני יסיים.

פורסם

ראם גם לפני זה לא הייתה בעיה עם איך שהמורל הייבריד ניגנו, הבעיה אצלך היא בתחום העליון, אני מאמין שהלגטייה עושים עבודה הרבה יותר טובה מהמורלים שהיו.

לגבי מה אפשר לעשות עם זה, לדעתי העמימות בתחום העליון מגיעה או מהHU או מה PPI.

SCANSPEAK

פורסם
ה ppi מגבר מעולה ואיכותי הבעיה מהרדיו דיסק.

אני לא מגביר עם ppi אני חותך את הרמקולים עם קרוס אקטיבי של ppi..

פורסם

שמעתי את המערכת לפני הלוויתן ולאחריה, העמימות בגבוהים נשארה זהה (זה לא קשור לפיקולו, זה משהו אחר, קשה להסביר) משהו שם עם האות לא בסדר, ככה שזה או ה ppi או ה hu, אני נוטה להאמין שזה מה ppi.

SCANSPEAK

פורסם
שמעתי את המערכת לפני הלוויתן ולאחריה, העמימות בגבוהים נשארה זהה (זה לא קשור לפיקולו, זה משהו אחר, קשה להסביר) משהו שם עם האות לא בסדר, ככה שזה או ה ppi או ה hu, אני נוטה להאמין שזה מה ppi.

בני אני חייב לקפוץ איזה יום שנבדוק את כל הנושא הזה לעומק..

פורסם

זה בעיה ראם, בשביל לבדוק את זה צריך להעביר את הפיקולו מה ppi ישר למגבר, וזה חתיכת מגבר 200 ואט לפיקולו, ועוד חודש אחרי שהפיקולו שלי נשרפו, למרות שעם עדינות (חיתוך יחסית גבוה, ויחס לגיין) לא צריכה להיות בעיה.

מוזמן תמיד.

SCANSPEAK

פורסם

לחתוך את הפיקולו עם קבל, סדר ראשון ב5 קילוהרץ אז הוא ינגן בצורה שמיעה כבר מ2.5 קילו רק אל תשכח לחשב לפי שש אוהם.

ככה גם אם תטעה במגבר הטוויטר מוגן פיסית, תעקוף לדעתי גם את הקרוב במגבר וגם בקרוס האקטיבי ואז תראה אם אופי הטוויטר השתנה קצת אחרי שאתה יודע בוודאות שלא המגבר ולא הקרוב האקטיבי הם הגורם.

אם יש דבר אחד שמעולם לא הצלחתי לעשות זה לייחס ללווייתן אופי כלשהוא, במצב ישיר הוא פשוט שקוף.

יש הרבה שטוענים שהוא משטח את הצליל, מה שנקרא יבש בפיהם של אלו המחשיבים עצמם אודיופילים אבל הנה מגיעה לה עוד תיבת פנדורה שממש לא בא לי לפתוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לעניין המגבר והקלאס, כמו שאמרת תיבת פנדורה, וכמו שאמרתי ההחלפה בין הקליף ללוויתן לא הניבה שום שינוי מבחינת אופי הצליל (רק יתרונות שאישית אני מייחס לכוח, בהשוואה לקליף), יש שם משהו עמום וזה לא מההגברה (הוחלפה, שמעתי לפני ואחרי), ולא מהפיקולו (אצלי הוא מנגן אחרת לגמרי), משהו שם מוזר.

לגבי הקבל, נק' חיתוך נמוכה, סדר ראשון, וחיבור ישיר ללויתן, לי זה נשמע קצת אלים, בייחוד לציוד יקר ו-לאור העובדה שהייתי צריך להתמודד עם טוויטר זהה ושרוף (נקנה יד שנייה, לא טופל במסירות, אני יודע, ובהחלט יש נופך פסיכולוגי למה שאני אומר), ועדיין אחרי שהם נשרפו לי אני משתדל להיות סופר זהיר איתם, וקשה לי להמליץ לחבר פורום לעשות משהו שלא בטוח שהייתי עושה בעצמי, מקווה שלא תבין אותי לא נכון.

SCANSPEAK

פורסם

אולי לנסות לחפס פרוצסור לבדיקנ? אני מחבר את דינאודיו שלי ישירות למגבר ולפני מגבר חותך עם 701, כך שבשביל ניסוי אפשר.

אם להיות זהיר עם גיין לא תהייה בעייה. את הגיין שלי אני בקושי פתחתי בכלל.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

בני - תנסה לקחת אייפון, כל אייפון - ותחבר אותו במקום יחידת הראש שלך עם כבל PL לRCA ותראה אם המוזיקה קמה לך לתחייה פתאום.

באופן מאוד מפתיע לאייפון יש יציאת אזניות אחת מהאיכותיות ביותר שיצא לי להתקל בהן אי פעם.

ולגבי מה שאמרתי על פרוייקט בניית מערכת שיעיף את כולכם - לבחור קוראים ניל ומה שהוא עשה למיני שלו זה לא להאמין

1.

http://www.diymobileaudio.com/forum/build-logs-project-install-gallery/118147-2011-mini-cooper-s-sq-build-hat-jl-alpine-knu-secondskin-sds-pwk.html

תראו גם איך הוא בודד את הרכב - השימוש ביריעות בוטילן הוא פשוט מינורי, כל השאר שם זה כלל CFF - ספוג סגור תאים וMLV - ויניל דחוס.

2. מתוך פורום הCARPC שלהם בניית המערכת עצמה - זה פשוט פסיכי

http://www.diymobileaudio.com/forum/car-pc-forum/138206-2011-mini-cooper-carpc-build.html

אפרופו אתם תראו שם ישר על ההתחלה את הPOL של קארנטיקס שהזמנתי (ממתין שיגיע)

בני - מצטער שהרסתי לך את החיים :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...