Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי פיספסתי את הנק' שלך בהודעה הקודמת, חשבתי שאתה רוצה לחתוך את הפיקולו ב2.5 סדר ראשון, עכשיו ראיתי שהחיתוך שהמלצת הוא בחמש.

ואוו איזה יופי מה שהוא עושה שם למיני!

ואין לי למה לחבר את האייפון (כי יש לי גלאקסי מטופש), כי הבעיה לא אצלי, אם לא הייתי חותך הכל דרך ה hu הייתי מנסה את זה.

SCANSPEAK

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק - הפניתי את דבריי לראם בעצם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בני - תנסה לקחת אייפון, כל אייפון - ותחבר אותו במקום יחידת הראש שלך עם כבל PL לRCA ותראה אם המוזיקה קמה לך לתחייה פתאום.

באופן מאוד מפתיע לאייפון יש יציאת אזניות אחת מהאיכותיות ביותר שיצא לי להתקל בהן אי פעם.

ולגבי מה שאמרתי על פרוייקט בניית מערכת שיעיף את כולכם - לבחור קוראים ניל ומה שהוא עשה למיני שלו זה לא להאמין

1.

http://www.diymobileaudio.com/forum/build-logs-project-install-gallery/118147-2011-mini-cooper-s-sq-build-hat-jl-alpine-knu-secondskin-sds-pwk.html

תראו גם איך הוא בודד את הרכב - השימוש ביריעות בוטילן הוא פשוט מינורי, כל השאר שם זה כלל CFF - ספוג סגור תאים וMLV - ויניל דחוס.

2. מתוך פורום הCARPC שלהם בניית המערכת עצמה - זה פשוט פסיכי

http://www.diymobileaudio.com/forum/car-pc-forum/138206-2011-mini-cooper-carpc-build.html

אפרופו אתם תראו שם ישר על ההתחלה את הPOL של קארנטיקס שהזמנתי (ממתין שיגיע)

בני - מצטער שהרסתי לך את החיים :wink:

אדי אתה מתכוון לחבר את האיפון ל 2 הכניסות הראשיות ב ppi?

ולגבי ה Carmac שבקישור אוי ואבוי אם אני יתחיל לחפור בזה, גם ככה יש לי עוד מחלה בכל מה שקשור למוצרים של אפל :-).

פורסם

כן, תעקוף את הHU ותגיע לPPI במקום

ואם אתה חודש בPPI תבנה קרוס פסיבי פשוט לטוויטר ותעקוף גם את הPPI ואל תשתגע בהספקים בהתחלה ותראה אם משהו שונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן, תעקוף את הHU ותגיע לPPI במקום

ואם אתה חודש בPPI תבנה קרוס פסיבי פשוט לטוויטר ותעקוף גם את הPPI ואל תשתגע בהספקים בהתחלה ותראה אם משהו שונה.

היום הייתי אצל בני חיברנו את הטוויטר ישירות למגבר,

חתכנו אותו באיזור ה3khz, היה שיפור אבל לא דרמתי..

יש לי תחושה שזה הדאבל דין, מאז שחיברתי אותו זה לא היה זה מבחינת סאונד.

פורסם

לאפס את הדאבל דין או לפחות לבדוק שהכל על פלאט.

לפחות איתרת את מקור הבעיה.

עכשיו, אם אתה רוצה להיות בטוח שזה לא המגבר, תחבר מגבר אחר, מגבר טוב, לא חייב להיות חזק כי זה טוויטרים

ותריץ עליו את האייפון.

יותר מעניין אפילו יהי לנסות את המגבר קלאס T שיוני קנה לעומת הלווייתן.

כמו שזה נראה, מצאת את החוליה החלשה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי זה לא המגבר, כיוון שהסאונד הסגור/עמום היה גם במגבר הקודם, אני נוטה להאמין שה hu הוא הנק' החלשה כאן.

שמעתי היום את הלגטייה, ואוו.

SCANSPEAK

פורסם

אני כבר שש שנים עם רמקולים של האט, הם מבחינתי רמקולים שאני יכול לחיות איתם עד הסוף לכן גם את סדרת הse אני מתכוון לשמור.

ברכב הבא או בתחרות מערכת הבאה אני מתכוון להשתמש או ברכיבים אחרים מסדרת לגטייה או בכלל לעשות שינוי מאוד דרסטי, מה שלא יהיה, בניגוד למשהו שנרשם כאן לא מזמן, הם לא למכירה.

גם הלווייתן לא ימכר ולא רק בגלל שאני לא רוצה לאבד כזה מגבר אלא בגלל שהוא אב טיפוס והוא לא תמיד נדלק לי חלק, לא יכול למכור מגבר במצב כזה וגם לא מתכוון לעשות בו עוד תיקון, יודע איך להדליק אותו ובשבילי הוא עובד חלק.

הרמקולים שלהם הם רמקולים לינאריים מאוד לאורך טווח תדרים מאוד גדול, אבל זה בא על חשבון עוצמה לעומת דרייברים יעודיים אבל בשבילי זה יותר ממספיק.

שמח שאהבת, אני בהחלט זכיתי לשש שנים מהנות איתם ומאמין שאם חלק מהציוד הזה אמשיך עוד שנים רבות הלאה.

הl1r2 נכנסו באופן רשמי למערכת הפרישה שלי ביחד עם הטאבלט.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא רציתי להגיב כדי לא להרוס את הרוח הנעימה כאן , אבל מה זה ?

לפני החלפת HU היתי שוקל לעשות "שעורי בית" . אני אגיד רק כל הכבוד על זה שבלי ידע ניסית לבנות משהו לבד אבל איך ? כיוון טויטרים - כמה זמן נסעת איתם ושמעת אותם לפני פיבר ? מידים מקבלים החזרים (ואני די בטוח בזה) מה כיוון שלהם . וופרים לא מספיק שהם יושבים על דיפון שכבר אמרו את זה אבל מה פח של הדלת עושה מאחורי חצי מהוופר ? אחרי שתתקן את הדברים תקראה על קבלים ובנית קרוס ייעודי ...

רומן.

פורסם
לא רציתי להגיב כדי לא להרוס את הרוח הנעימה כאן , אבל מה זה ?

לפני החלפת HU היתי שוקל לעשות "שעורי בית" . אני אגיד רק כל הכבוד על זה שבלי ידע ניסית לבנות משהו לבד אבל איך ? כיוון טויטרים - כמה זמן נסעת איתם ושמעת אותם לפני פיבר ? מידים מקבלים החזרים (ואני די בטוח בזה) מה כיוון שלהם . וופרים לא מספיק שהם יושבים על דיפון שכבר אמרו את זה אבל מה פח של הדלת עושה מאחורי חצי מהוופר ? אחרי שתתקן את הדברים תקראה על קבלים ובנית קרוס ייעודי ...

רומן.

רומן העליתי את הפרוייקט לא רק לקבל ביקורות חיוביות, ציפיתי שיהיו גם בקורות בונות שמהן אני רק יצליח ללמוד ולשפר!

לגבי טוויטר שמאל כן יש שם טעות בזווית של הבנייה, לא נראה שטעות קריטית.

לגבי הבניה על הדיפון - רשמתי שכרגע הכל מחובר באופן זמני, כשאני יסיים את הליטוש הסופי הטבעת עץ תתחבר מהבנייה עצמה אל תוך הפח של הרכב. המיד באס ממש אבל ממש לא יושב מול פח סגור, לפני שהרכבתי את הרמקול חתכתי את הפח במקביל לרוחב הטבעת.

פורסם

אני לא דיברתי רק על טויטר שמאל , במקרה שלך שאתה לא יכול לשלוט על שלושה חלקים . המרחק בין טויטר ומיד צריך להיות מינימלי , באותו ציר .

• תוכן חדש...