Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מתלבט בן גולף דור 5 ל 6 בשנת 2009, 1.4 TSI אוט'. הדור 5 זול בכעשרת אלפים ש"ח.

אבל מה אני מפסיד או אולי מרוויח מדור 5 ?

פורסם

הייי

קניתי לפני שלושה חודשים גולף 2009 דור 6, מנוע 1600 , 102 כוס , DSG7 , קניתי אותה במחיר מצויין (26 אחוז פחות מהמחירון, מפני שהיתה יד ראשונה ליסינג וק"מ 100 אלף) ,

לפניה הלכתי לבדוק גולף דור 5, נראה לי היתה שנת 2005,לקחתי את הרכב לבדיקה , בקיצור כל האוטו היה עם דפיקות בפח , היה דפיקה בגיר בהעברת הילוכים (רק בבדיקה עלו על זה) , והיתה עם עוד קצת בעיות, למרות שהורדתי אותו ב7 אלף מהמחירון לא קניתי את הרכב בסוף,

בקיצור אני מאוד מרוצה מהדור 6, מאוד ממליץ לך!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

התגובה שלך לא עוזרת בלהחליט. זה שראית אקזמפלר שהיה לא תקין, לא אומר שזה לא שיקול טוב לקנות דור 5. המנוע שמגיע בדור ה 5 הוא עם 140 כ"ס ואילו בדור 6 אני חושב שמדובר ב122 כ"ס. כמו כן, התיבה שמגיעה בדור 5 נחשבת יותר אמינה ( DSG 6) ההבדל בעיצוב הפנים לא באמת משמעותי.

אני דווקא כן הייתי הולך על הדור 5

פורסם

קשה לי למצוא את המילה "אמינות" כשמדובר ב DSG וזה דבר שדורש המון תשומת לב.

המתן לתשובות וחוו"ד מאנשים בעלי הרכבים הנ"ל, לפחות בתקופה ארוכה יחסית.

Opel Adam S 2017

פורסם

אישית הייתי לוקח דור 5 בגלל הגיר + יותר כוח.

גם יותר מיוחדת ונדירה מדור 6.

כנראה היא תהיה גם יותר מאובזרת אבל אל תתפוס אותי במילה.

10,000 ש"ח לא הולכים ברגל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כמי שהחזיק את שני הדורות, עיצוב הפנים של דור 6 עדיף בעיני, וה122 תהיה מעט יותר חסכונית, אך השילוב של 140 כס עם הdsg6 הוא פשוט מעולה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם מנוע הגולף הינו אותו מנוע כמו שיש בטוראן באותו שנתון לא הייתי נוגע ברכב

מנוע 1.4 140 כ"ס של VW זה הזבל הכי גדול שיצר האדם

ברשותנו היה טוראן 2008 חדשה מהחברה

11K ק"מ הלך מנוע

25 אלף הלך טורבו

30 אלף הלך מחשב

50 אלף הלך מנוע פעם שניה

DSG 6 ללא בעיות בכלל, אפילו לא אחת

לא רוצה לשמוע VW, יציעו לי רכב שלהם בחינם אני לא לוקח

בטח ובטח שלא רכב משומש