Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כסת"ח לנהיגה פרועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גועל נפש, אבל מה לעשות שזאת המציאות .

כנראה ש שעות על גבי שעות מאחורי ההגה מביא אותם למצב של חוסר התחשבות טוטאלית .

HYUNDAI - Always there for you .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יותר מבין אותם ממכם.

אם הייתי נהג מונית והייתי צריך להביא כסף לבית בשביל להאכיל את הילדים שלי, אז אתם לא הייתם מעניינים אותי כל כך כשאני אוסף לקוחה.

תחשבו קצת מעבר ל''חתכו אותי, עקפו אותי''.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צודק, תחשבו קצת מעבר ל"סיכן את החיים שלי", "כמעט גרם לי לעשות תאונה כשאני עם הילדים ברכב" צאו מהראש הזה. הפרנסה של אנשים חשובה יותר מהחיים ומהרכוש שלכם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני יותר מבין אותם ממכם.

אם הייתי נהג מונית והייתי צריך להביא כסף לבית בשביל להאכיל את הילדים שלי, אז אתם לא הייתם מעניינים אותי כל כך כשאני אוסף לקוחה.

מה שאתה אומר פה בעצם. אם נפשיט את מילותיך: "אם הייתי נהג מונית (וכנראה שאם אני ושב ככה אז זה גם בלי שאהיה) היה אכפת לי רק מעצמי. הייתי חושב שאני מלך הכביש ועושה מה ב*** שלי וזורק אלף.. *פיפ* על כל שאר הנהגים."

לשמחתך הרבה. יש עוד ים בעלי רכבים כמוך על הכביש. שאינם נהגי מוניות וחושבים בדיוק אותו הדבר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
למה עגום בדיוק?

אם אתה תקבל שלילה, אז לא תנהג.

אם הוא יקבל שלילה, אז הוא יפסיק להתפרנס.

נראה לך שיוויוני ?

יש מולך אחד נהג פרוע ואחר נהג פרוע שמתפרנס מנהיגה - מה הרעיון בהענשת האחרון יותר ?

יודע מה, אם כל על עבירה שביצעת בנוסף חוץ מהעונש היו גם מפטרים אותך מהעבודה, אז הייתי מקבל את מה שאתה אומר.

מי שכורת את הענף שעליו הוא יושב / יורק לבאר שממנה הוא שותה, לא יכול לבקש רחמים.

מי שמתפרנס על הכביש צריך לקחת זאת בחשבון בנהיגה שלו.

גם משרד התחבורה מבין זאת ולכן הדרישות קדם מנהג תח"צ הם יותר נרחבות, לא ברור למה ביהמ"ש לוקח את זה בקלות ראש כזו.

בכל מה שקשור לעבודתי, אני לוקח את הדברים מאוד ברצינות ולא עושה דברים שעלולים לגרום לי להיות מפוטר, או לאבד את הפרנסה שלי, עבור נהגי תח"צ זה לא צריך להיות שונה.

אם כבר אז העונש הוא איבוד פרנסה ובנוסף מניעת הנהיגה, וגם זה לא תמיד כי ביהמ"ש יכול לשלול לנהג את הרשיון הציבורי שלו ולהשאיר לו את הפרטי.

אני יותר מבין אותם ממכם.

בוא נגיד את זה ככה ובעדינות, אם זה מה שמנחה אותך על הכביש, תתרחק מאוד מאוד מהאוטו שלי, אגב איתי גם נהגי מוניות לא מתעסקים על הכביש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...