Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן פרנסיסקו: היכן חובה לבקר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור,

בסופש הבא אעשה את דרכי אל סאן פרנסיסקו - אל המשפחה.

אשמח לקבל המלצות על מקומות בהן חובה לבקר (ואיזורים מעניינים לצילומים).

לבינתיים חשבתי לי על אלקטרז והגולדן גייט - כמובן :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

pier 39

chinatown

לרדת את רחוב Lombard בנהיגה

japanese garden אם אתה אוהב פארקים

הכי טוב להכנס ל- Tripadvisor ולראות מה מתאים לך.

http://www.tripadvisor.com/Tourism-g60713-San_Francisco_California-Vacations.html

ואפילו מצאתי את זה:

http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g60713-d3206029-r139308386-Photo_Tours_of_San_Francisco_Day_Tours-San_Francisco_California.html

פורסם

מחזק את הבחור מעלי ומוסיף שמוזיאון הקומיקס המקומי קטן חמוד מאוד לטעמי.

ולקחת המלצות למסעדות! חלק מהאוכל שם מאוד מוצלח (אך רובו לטעמי לא היה משהו)

בגדול - חוץ ממה שצוין - העיר סהכ דיי פרווה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טלגרף היל, פיישרמן ווארף.

סאן פרנסיסקו, עיר מאוד ידידותית לדו גלגלי. יש לא מעט מקומות מיוחדים לחניית דו גלגלי ששם התעריף הוא מגוחך ביחס לתעריף של חניית רכב.

עוד מקומות לראות בעיר ודברים לעשות אתה יכול לקרוא כאן.

http://www.fixtravel.co.il/article_details.asp?id=1013

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מצאתי את הקובץ שערכתי לפני כמה שנים (ליקטתי כל מיני טיפים מ"למטייל" בעיקר) כהכנה לביקור בסן-פרנסיסקו:

אטרקציות:

• COIT TOWER (גבעת הטלגרף) - תצפית על העיר.

• רציף 39 – Fisherman's Wharf

• סיור לאלקטרז – רציף 33

• רחוב לומברד – ברגל/מכונית

• גשר שער הזהב - כשאין ערפל.

• Golden Gate Park

• כיכר ג'ירלדי

• Cable Car Museum

• גני התה היפניים בפארק שער הזהב

• Twin Peaks גבעות שמהן רואים נוף מהמם של סן פרנסיסקו - מגיעים לשם עם אוטובוס מספר 37.

• ארמון האומנויות היפות: מרחוב לומברד הולכים לכיוון הגשר ובדרך רואים את הארמון מצד ימין.

אוכל:

• סניף של רשת מסעדות איטלקיות, בשם “Pasta Pomodoro``, נמצא על הצטלבות הרחובות Chestnut & Fillmore.

אוכל טוב, במחיר סביר ביותר.

• באיזור ה - fisherman`s wharf כדאי ללכת לסניף של רשת ההמבורגרים הקליפורנית, In & Out. (שלט גדול וצהוב של חץ בצורת ברק). זול מאוד, המבורגרים מעולים.

כמו-כן, מאוד מומלץ לאכול את המרק בלחם שיש לאורך ה-Fisherman`s Wharf.

• אוכל איטלקי - Calzone`s

הכתובת -430 columbus avenue ברובע האיטלקי

• Osha - מסעדה תאילנדית מצוינת ולא יקרה כלל, נמצאת בין Mission ו- 2nd st.

• מסעדה וייטנאמית מעולה (יש להזמין אבל מקום מראש):

The Slanted Door

כתובת: one Ferry Building 3#

טלפון: 4158618032

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מומלץ מאוד ד"א לשים לב טוב מאוד איפה ישנים ומסתובבים שם.

כל איזור הtenderloin ממש לא סימפטי בלילה (ממש בלוק אחד מunion square שהוא האיזור הכי נחשב ויקר יש שם איזורים שלא הייתי מסתובב בהם בלילה) - זו עיר מפוצצת הומלסים , קבצנים , מסוממים ומה לא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
סאן פרנסיסקו: היכן חובה לבקר?

סוכנות סקודה? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מוסיף עוד טיפ קטן משלי,

לא משנה אם תתנייד שם ברכב, דו"ג או ברגל,

אתה חייב לעשות נסיעה בקרוניות שלהם, אלו שעושות סיבוב בעיר ואנשים נתלים עליה כשאין מקום לשבת.

ברח לי השם כרגע אבל בטוח שהחבר'ה פה יודעים.

פורסם
מוסיף עוד טיפ קטן משלי,

לא משנה אם תתנייד שם ברכב, דו"ג או ברגל,

אתה חייב לעשות נסיעה בקרוניות שלהם, אלו שעושות סיבוב בעיר ואנשים נתלים עליה כשאין מקום לשבת.

ברח לי השם כרגע אבל בטוח שהחבר'ה פה יודעים.

הקרוניות הן Cable Cars. בהחלט מומלץ לנצל את שירותיהן. קנה כרטיס יומי ושלב בביקורים באיזור המזחים\מזח הדייגים.

בסן פרנסיסקו מפעילים גם חשמליות עתיקות שנאספו מכל רחבי ארה"ב ומשמשות קוים סדירים. קרויות Streetcars.

לגבי אלקטרז - צריך להזמין את הסיור די הרבה זמן מראש - בדוק במרשתת. אם תגיע ללא הזמנה תאלץ להסתפק בהפלגה סביב האי.

אם בא לך לעשות כושר - טיפוס ברחובות התלולים יהיה תחליף מצויין להליכון בתלילות מכסימלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קצת בדילאיי,

לפני שבועיים חזרתי מהטיול (שבועיים סאן פרנסיסקו / סאו מטאו + שבועיים בגרמניה / אוסטריה וגיחה של כמה שעות לדולומיטים), סאן פרנסיסקו ללא ספק עיר מדהימה (לטעמי האישי, הרבה יותר נעימה ומגניבה מניו יורק / מיאמי), עם המון מה לראות והמון לצלם :wink:

תודה על כל ההמלצות, את רובן ניצלתי. אחי עשה לי סיורים מקיפים בעיר - לא זכור מתי הלכתי כל כך הרבה ברגל (ביום נתון), עם כל כך הרבה עליות וירידות :lol:

בגרמניה ביקרנו באליאנז ארנה, מבשלת ווינשטפן, מוזיאון ב.מ.וו וכמובן ברינג (עם שירוקו 2.0TSI וסובארו BRZ) ובתערוכת פרנקפורט (ממנה מעט התאכזבתי השנה - ורק בגלל העומס החריג וסידור הבינתים הלאו דווקא הגיוני לצערי). באוסטריה ביקרנו בזלצבורג, גרוסגלוקנר, אינסברוק וחנות המפעל של "לואקר" - משם נתנו גיחה אל קורטינה דמפצו, אראבא, גארדנה והסביבה.

רכב המנהלה היה ב.מ.וו 535D קומבי (LUXURY) - מתוחת הפנים. נתקבלה עם 11 ק"מ בלבד. סופר מאובזרת, נוחה, שקטה וקלילת רגליים. ה-5 המדוברת צויידה גם ב-XDRIVE (משהו לא טוב עובר על SIXT, גם ה-535D הקודמת שלנו הייתה XD. לאן נעלמו וורסיות ההנעה האחורית פרופר?!).

ביום האחרון, נותרנו שניים (אני ו-CAVEMAN, אחרי ששני החברים הנוספים נאלצו לשוב מוקדם מאיתנו) - הוחזרה היכאטה.

את מקומה תפסה M3 DKG עם קיט "קומפטיישן". אני באמת צריך להוסיף על כך שזאת מכונה מדהימה לנהיגה?! לטעמי, החוסר פראיות שלה מול ה-C63 (עליה נהגתי בעבר) - הוא בדיוק מה שהופך אותה למכונה קלה, נעימה ונוחה יותר לנהיגה מהירה, מבלי לגרוע בהנאה מנהיגה.

קשה שלא לציין עד כמה המנוע הזה מדהים - הוא מאוד "אמריקאי" בצליל שלו עד 4000 סל"ד (מזכיר מוסטנג :oops:) - עם גרגור וי 8 אמריקאי טיפוסי. עוברים את ה-4000 סל"ד וצפונה, המנוע משנה צלילו ומתחיל לצווח בעצבנות יתרה עד מנתק הסל"ד אי שם ב-8600 סל"ד, לשם הוא מטפס ברצון מטריף ובקלות משגעת :shock::twisted:

ה-DKG עובדת טוב יותר מכל תיבה רובוטית (דו מצמדית) אחרת שיצא לי לפגוש - העברות ההילוכים (גם במצב הנורמלי) מהירות לחלוטין, חלקות למשעי והשימוש בפדלים הופך את הנהיגה לקלה ונוחה ביותר. במצב M - העברות מהירות עוד יותר ומקבלות פן אגרסיבי יותר בעת העברות (בקטע החיובי - מדרבן אותך להמשיך ולמעוך את הדוושה הימנית, להמשיך לטפס בהילוכים מעלה). בהורדות הילוך, נשמעות צווחות עצבניות עם גז הביניים. בהחלט מפחיד ומרתיע כשזה נעשה תוך כדי נסיעה במנהרות :wink:

בכבישים המפותלים והצרים בחלקם (שאותרו אי שם דרומית לפרנקפורט, באיזור Seeheim) - הבאוורית פורחת וצוהלת. מצב ה-M פעיל, ה-EDC על ספורט, ה-ESP על ספורט, ה-DKG על ספורט (ידני - אינה מעבירה הילוך עם ההגעה למנתק, זה התפקיד של הנהג - בניגוד לתיבת DSG שכן מעלה / מורידה הילוך כרצונה) והחיוך מתקשה לרדת מהפנים. האוזניים מתענגות לצליל השילוב שלה-V8 המטריף, יניקת האוויר וצנרת הפליטה ה"פלצנית". ה-M נותנת לך את האופציה לזנב נטוע (יחסית) והיא בקלות רבה יודעת להוציא אותו החוצה כמה מטרים (שלא נאמר - לדרפט).

חבל שלא נזכה לראות כאלה חדשות, גם לא נזכה שוב לחוות את המנוע V8 המדהים - זאת אגדה שנעלמת (שירדה מיצור לפני כחודש / חודשיים). את הכינוי M3 נוטשים לטובת M4, את ה-V8 נוטשים לטובת V6 מוגדש :-(

אם תרצו תמונות מהטיול, לא חסר מהן...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...