Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד לשפר את הRATIO באתרי טורנט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רשום ומוריד טורנטים מקבוצות סגורות.

יש לי חיבור של 30 מגה.

אני מוריד קבצים על המהירות המלאה שמגיע לאזור ה3MB אבל כאשר לעלות חזרה אני לא עובר את ה15KBPS למרות שבקליינט ההגדרה היא "ללא הגבלת הלעה".

כיצד ניתן לשפר את הRATIO כלומר לעשות SEED בכל המהירות שהחיבור שלי מאפשר?

תודה.

פורסם

העלאה הכי טובה היא לקבצים שיש הרבה מורידים ביחס למעלים.

תחפש קבצים כאלה (עדיף כאלה שלא שוקלים הרבה), תוריד אותם ותראה איך מהירות העלאה תשתפר.

פורסם

1. באתר הטורנט סנן את התוצאות ע"פ מספר הורדות הכי גדול כרגע (ביקוש גדול לקובץ) והורד את הקובץ.

2. לאחר שהקובץ הורד למחשב השאר את תוכנת הטורנט פתוחה ואל תגביל העלאה.

3. תהנה. הראטיו שלך שופר.

8)
פורסם

אתה מתכוון שההעאלה שלך היא מקס' 150 ? אם היא 15 זאת הבעיה...

אם היא אכן 150 , תוריד כמה טורנטים שישארו פופולרים לתקופה (משחקים חדשים זה מעולה, פרקים חדשים בסדרות לא ממליץ), ותגביל העלאה ל100 (אחרת תחנוק את האינטרנט, לא תוכל גם להוריד). תתן לטורנט תמיד לעבוד, תסדר שהוא יעלה עם הווינדוס...

אפשר גם לשלם לשרת שיעלה בשבילך אם יש לך טראקר איכותי ששווה להשקיע עליו כסף.

פורסם
1. באתר הטורנט סנן את התוצאות ע"פ מספר הורדות הכי גדול כרגע (ביקוש גדול לקובץ) והורד את הקובץ.

2. לאחר שהקובץ הורד למחשב השאר את תוכנת הטורנט פתוחה ואל תגביל העלאה.

3. תהנה. הראטיו שלך שופר.

לא תמיד נכון.

יכול להיות לקובץ מסויים 100 מורידים ו-10,000 מעלים.

נסה למצוא את הקבצים עם היחס מורידים-מעלים הטוב ביותר, וככה השיתוף דרכך יהיה מלא.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

עצה קטנה שלי - אתה יכול להשאיר את הטורנט דולק ולחכות ימים שתעלה ג'יגה או 2

או

שאתה יכול לקנות SEEDBOX , אני משתמש ב3-4 אתרים של טורנטים

ב2010 קניתי שרת ושילמתי עליו כמה חודשים , 12 יורו לחודש , המהירות העלאה היא לא נורמלית , מאז לא הייתי צריך להעלות כלום , כי יש לי רטיו מטורף

למשל בipt

Ratio: 14.61 Uploaded: 7.62 TB Downloaded: 534 GB

אני מוריד בלי חשבון שם.

ב HD SPACE אני מוריד יותר , יש אתרים שיותר קשה להעלות בהם רטיו , כמו TL.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כי בפיראט באי אם תנסה להוריד משהו שרק יצא, יקח לך שבוע להוריד ג'יגה ...

זה לא ממש השקעה האמת אם אתה עושה מה שהצעתי, זה פשוט אוטומטי מעלה כל הזמן וזהו ... כל עוד אתה לא משחק מולטיפלייר כלשהו ומגביל העלאה ל80% ומטה זה בכלל לא מפריע. :-)

פורסם

השיטה הכי טובה לצבירת RATIO (מניסיון של שנים) זה לחפש משהו שיש לו המון הורדות (נניח סרט ממש מבוקש)

להוריד מתוכו רק קובץ אחד או שניים (שזה בערך 100 מגה)

ולעשות להם שיתוף...במשך שבוע תוכל לעשות אחלה RATIO

למה אני אומר לא להוריד את כל הסרט ? כי אם תוריד 6-7 גיגה יקח לך המןון זמן לעלות 8-9 גיגה בשביל לקבל RATIO חיובי ועד שתגיע לחצי מזה הסרט כבר לא יהיה "חם".

לכן תמצא משהו אטרקטיבי שיש לו המון LEECHERS, תוריד כמות של קבצים שתהיה בערך 100 מגה ותשתף.

פורסם

ואני יחזור על העצה של מקסשר - במחיר של לאפה ושתיה בפחות מחודש תגיע לרטיו יפה ביותר בכל טראקר (כמעט) שאתה עליו,באמצעות סידבוקס)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תתחיל להוריד מאתר KICKASS

כל שאר האתרים כגון TORRENTLEECH לא שווים יותר. בתור אחד שיש לו שם חשבון עם 2 טרה הורדה, לא ניתן להעלות כמעט דבר יותר משום מה, צריך SEED BOX.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לי חשבון באתר TD, בהתחלה הורדתי מבלי לשים לב לאם הקובץ מבוקש ויצא שאני מוריד דברים שאין להם ביקוש ולכן הגעתי להורדתי של 20+ GB אבל לא הצלחתי להעלות אותם ואז כמעט נחסמתי.

ואז הורדתי משם Freeleech מבוקשים וככה בערך תוך שבועיים שלושה הצלחתי לכסות את הפער והגעתי לאיזון של קצת מעל 0 לזכותי.

כבר שבועיים שאני מעלה קבצים אבל העלתי אולי 1 GB, זה קצת מוזר לי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הרטיו שלי עומד על כ-1.3 ב-TL. ללא שימוש בratiomaster וללא שום seedbox. קצת מאמץ, היגיון ומחשב דלוק 24/7 כמובן.

כמה טיפים חשובים:

1. לא כל הקליינטים נולדו זהים. אצלי לדוגמא, transmission מעלה משמעותית יותר מ-utorrent. שניהם מורידים באותה מהירות, אבל ההעלאה שונה מהותית. לא יודע למה, אבל ככה זה.

2. להמנע ככל האפשר מהורדת פרקים בודדים של סדרות. אצלי ההורדה שלהם אוטומטית ומתבצעת מטראקרים ציבוריים (שאין לי שום מושג או רצון לדעת מאיפה), אז גם כשאני מוריד בעצמי מהטראקר הפרטי, זה בדר"כ זניח. אבל ככלל, מאוד קשה להגיע ליחס העלאה חיובי עם פרקים בודדים.

3. שווה להוריד עונות שלמות של סדרות. בעיקר כחודשיים-שלושה לפני שיוצאת עונה חדשה שלהם. בדר"כ, כשיוצאת עונה חדשה, הרבה מאוד חוזרים להוריד עונות שלמות קודמות. שווה להיות מוכן ולהיות אחד מהמעלים. בדר"כ אני מגיע לרטיו של מעל 4:1 בסדרות כאלה.

4. אם ממש בא לך להתאמץ, הרבה פעמים מתפרסמים בדרכים כאלה ואחרות שחרורים לפני שהם מופיעים בטראקר עצמו. אם תוריד כבר אז, סביר שתעלה יחסית בקלות. ב-TL לדוגמא זה מתפרסם ב-IRC שלהם. אני לא מתעסק עם זה, כי אני לא ממש צריך.

• תוכן חדש...