Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חיפשתי המון באינטרנט על הרכב וקראתי כמעט כל מבחן רכב אפשרי אבל לא מצאתי רשמים של מישהו שקנה את הרכב.

לפי מה שהם רושמים וגם לדעתי הרכב נראה מעולה ומאובזר היטב, כמו כן הם רושמים שהוא רק סביר בתחום מנוע ובציועים מה שלא מפריע לי...

כרגע הוא במבצע של חבר בהנחה של 13K ועל פניו נראה כעסקה משתלמת ביותר ונראה כי מדובר ברכב מוצלח אך אני לא יודע למה יש משהו שעדיין עוצר אותי מללכת ולהזמין אותו...

אני חושב שזה אולי בגלל חשש מסחירות נמוכה בעתיד וברור לי שאני אפסיד עליו כמו על כל רכב שאני אקנה השאלה היא אם אני אצטרך "להוריד את התחתונים" במכירה?

מאוד אהבתי את המראה שלו,הרכב מאובזר ומאוד גדול ומרווח והמנוע יספיק לי בזה אין לי ספק.

דרך אגב ההתלבטות היא בינו לבין האוקטביה החדשה מנוע 1.4 שאני הולך לראות מחר ואל תגידו לי לקנות סופרב כי הייתי רוצה אבל ההפרש בינה לבין הקיה הוא גדול מאוד (היא עולה 173.5K) ואני גם ככה מתחתי את התקציב ל-156

דעתכם?

פורסם

קאיה עשו מהפך בשנים האחרונות.האופטימה נראה רכב מרשים מבפנים ומבחוץ,האחריות ארוכה ומקיפה,אני לא רואה הרבה אופטימה בליסינג כך ששוק היד שנייה לא יסבול במיוחד.לטעמי אם אהבת את הרכב והתחברת אליו זו עסקה לא רעה בכלל ואולי ניתן ללחוץ עוד קצת.

מדובר בדגם עם הגג שמש או הפשוט יותר?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מדובר בדגם "panoramic" (הבסיסי שבעצם לא כל כך בסיסי)

דגם מאובזר ביותר שכולל בין היתר גם את הגג,כסא נהג חשמלי,בקרת שיוט ועוד....

פורסם
מדובר בדגם "panoramic" (הבסיסי שבעצם לא כל כך בסיסי)

דגם מאובזר ביותר שכולל בין היתר גם את הגג,כסא נהג חשמלי,בקרת שיוט ועוד....

לטעמי כפי שכתבתי זו עסקה מצויינת.בשביל השקט שלך קפוץ גם לסקודה ותתרשם מהאוקטביה.אבזור כמו בקיה בטוח לא יהיה שם וגם האחריות מצומצמת.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אין לי כ"כ הרבה דעה בנושא, אבל מה שיש לי לומר זה שזה בהחלט אחד הרכבים היפים שיצא לי לראות בכבישים בשנה האחרונה, הרבה יותר מאשר תמונות שיש ברשת.

נוכחות מהממת, יש לי שכן עם אחת כזו חדשה, כל בוקר שאני יוצא לעבודה כיף לתת מבט ברכב :p

אם במידה והלכת על הרכב הנ"ל, שיהיה במזל טוב ורק בדרכים טובות והצלחה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אתה רוצה קשרים בקיאה, של מישהו שידאג לך אישית - יש לי מישהו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפי דעתי האישית והבלתי מחייבת ללא כל כוונה לפגוע באיש :

אם אתה כבר הולך על חדש:

לא עדיף כבר ללכת על סיוויק החדשה באותו כסף?! תקנה קיה ומה עוד 3 שנים, תסתכל אחורה מה קורה למכוניות האלה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אם אתה כבר הולך על חדש:

לא עדיף כבר ללכת על סיוויק החדשה באותו כסף?! תקנה קיה ומה עוד 3 שנים, תסתכל אחורה מה קורה למכוניות האלה.

באמת מעניין, מה קרה למכוניות האלה?

פורסם

איך אתה משווה? זאת משפחתית בסיסית למדי עם ״סמל יקר״, היא מפגינה נסיגה לאחור מהדגם אותו החליפה וכבר הוצגה מתיחת פנים בכדי לנסות לשפר בעיקר את תא הנוסעים הפשוט.

אם כבר משפחתית רגילה אז לא חייב ״לפוצץ״ את כל התקציב ויש לא מעט חלופות ראויות.

האופטימה גדולה ומרווחת ובעלת עיצוב מרשים, בפיפט׳ גיר מאוד חיבבו את הרכב והביקורת הייתה בעיקר על המחסור בגירסאות הינע (שם נמכר רק הדיזל שחלש מדי לטענתם).

פורסם

אם אתה כבר הולך על חדש:

למען האמת יש לי סיויק 5 דלתות שגם הוצאתי מהחברה ב-141K

לאחר 3 שנים וחצי כמעט הרבה איבד כ-50K מערכו (מחירון 91) שזה ממש לא מעט ולא ציפיתי אחרת.

הרכב נהדר אבל אני רוצה לחדש, הסיויק החדשה לא שונה בהרבה מהישנה ולא שווה מעבר אליה.

דבר נוסף הוא שהקיה פשוט ברמה אחת מעל לרכב הזה.

לגבי מה שאתה אומר בעוד שלוש שנים זה בדיוק מה שאני חושב עליו שאני לא אתקע עם האוטו בגלל הסטיגמה שיש למותג (שאני ממש לא מסכים איתה כן ??) ובגלל שכולם רצים לקנות מאזדה או הונדה כי "השם" שלהם הכי טוב.

אגב, האופטימה מצליחה מאוד בארה"ב אך שם היא משווקת עם מנוע חזק יותר באזור ה-200 כ"ס

פורסם

התדמית של קיה כבר נמצאת במקום אחר, מקום שני בטבלת המכירות נכון לסוף חודש יולי 2013.

היום קשה למכור הכל, תקנה, תהנה ואלוהים גדול.

פורסם

אני לא ממש בטוח שהסטיגמה של קיה תהיה אתנו בעוד 3 שנים וכבר היום נראה שהיא בשלבי גסיסה מתקדמים.

כבר שנים אין שם נפילות והיום היא מובילה במקום שני בטבלת המכירות אחרי יונדאי (שסבלה גם היא מסטיגמה) ולא סתם, מדובר למעשה ברכבים זהים כמעט לחלוטין מבחינת מכלולים,תכונות, עמידות ואמינות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הם מובילים במכירות בגלל שאנשים פרטיים רוכשים אותם או בגלל משהו אחר?!

סתאם נקודה למחשבה: גם מחסני חשמל מובילים במכירות של רסיבר תוצרת פרוסאונד ורמקולים של אקירה אז מה זה אומר?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
היא נמכרת גם לליסינג וגם לפרטיים, כמו רוב הרכבים בארץ, אני עדיין לא מבין מה הבעיה עם זה.

בלבולי מוח על ליסינג/מחירון וכדומה בטח...

אין מה להתייחס, השוק היום כול כך גרוע, שחבר שלי מכר מאזדה 3 2008 בכמעט חצי מהמחירון הרשמי שלה, אבל לא נורא, שימשיכו לקנות מאזדה, כי מאזדה והונדה פשוט אין בליסינג, הן קדושות.

• תוכן חדש...