Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש המלצה לפולישר לרכב עד 400 ש''ח, אך רצוי בכמה שפחות, השימושים שלי בעיקר הם הסרת שיפשופים ושריטות מהרכב, חידוש פנסים.

הכל לשימוש אישי ופרטי שלי, ורצוי שהמכשיר יהיה במשקל קל יחסית, תודה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסוף הזמנתי את זה, קניתי את זה במחירה פומבית זה יצא לי 530 שקל כולל כל הערכה של הספוגים האלה לפולישר עצמו

New 710W Dual Action Machine Car Polisher/Buffer/Sander

מה אתם אומרים על העסקה הזאת?

משתלמת?

הייתי יכול לקנות משהו יותר זול וטוב יותר?

710W אמור לספק אותי לעבודות פוליש לרכב, כמו הורדת שיפשופים ושריטות, חידוש פנסים?

לגבי מכס, יש מצב שזה יפול במכס? אני מתחיל להתבאס קצת על העסקה הזאת כי היא לא ממש זולה וגם יש אפשרות למכס :|

חבל שלא ענו לי פה, אולי יכולתי להזמין משהו הרבה יותר משתלם :(

$(KGrHqR,!i4E-zZKJr1!BP2yhudN8g~~60_35.JPG

http://www.ebay.com.au/itm/New-710W-Dual-Action-Machine-Car-Polisher-Buffer-Sander-AU-power-AU-Plug-/151097574350?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item232e1e03ce

פורסם

חבר יקר לא ענו לך כי הדרישות שלך היו לנוסחת פלא. גם מעולה וגם זול,ולצערי אין דבר כזה לפחות לא במכונות.

למה לא שאלת לפני שהזמנת? בכל אופן מכונה יותר משתלמת (זולה בשבילך) לא היית מוצא. יש סיכוי שהיא תגיע למכס לצערי.

אם לא הזמנת אותה מזמן ויש סיכוי לבטל אפעילו עם קנס קטן אז תבטל. לא שווה לעבור את כל הבלאגן הזה בשביל מכונה סינית שלך תדע מתי הביא תחליט לגסוס.

פורסם
חבר יקר לא ענו לך כי הדרישות שלך היו לנוסחת פלא. גם מעולה וגם זול,ולצערי אין דבר כזה לפחות לא במכונות.

למה לא שאלת לפני שהזמנת? בכל אופן מכונה יותר משתלמת (זולה בשבילך) לא היית מוצא. יש סיכוי שהיא תגיע למכס לצערי.

אם לא הזמנת אותה מזמן ויש סיכוי לבטל אפעילו עם קנס קטן אז תבטל. לא שווה לעבור את כל הבלאגן הזה בשביל מכונה סינית שלך תדע מתי הביא תחליט לגסוס.

מצאתי את המכונה הזאת מתוך דיון שמישהו חיפש מכונת פוליש לרכב בקישור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=454094

וכן יש מכונת פוליש במחיר שאני רוצה של חברת HYUNDAI עם הספק של 1400W מהקישור הבא

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OT5988698

אני לא יודע למה אתה כזה שלישי, הדרישות שלי הם לא כאלה גבוהות, כי השימושים שלי הם בייתים, ואני לא הולך לעשות פחחות עכשיו לרכבים עם הפולישיר הזה

סך הכל כן יש פולישרים חזקים, במחיר הזה שיספקו אותי כמו שהבאתי בקישור וגם זה שהזמנתי.

אם המוצר יגיע בלי לעצור במכס, אז אני חושב שזאת עסקה דיי טובה, אבל באמת יש חשש למכס, מישהו אולי מבין ויודע להגיד לי יותר במדויק אם יש סיכוי גבוה שזה יעצור במכס?

פורסם

תאלכס נראה די דומה למכונה של מגיוורס.

נשמח לשמוע חוות דעת על המכונה כשתגיע.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זה לא עניין של כוח. ואני לא שלילי. אני מחפש את טובתך ולא כמו חלק מהאנשים פה שמחפשים לנפח לעצמם את האגו. המחיר של המכונה נקבע על פי עמידות,נוחות עבודה,מהירות עבודה, איכות הרכבה...הרבה לפני כוח. רוב המכונות בשוק עובדות על 500-700 וואט..

פורסם

היום כולם למדו להגיד סיני סיני, חברה לא כל כך מוכרת ישר = סיני = זבל.

תאמינו לי רק בארץ סיני זה זבל, בסין אין רק זבל, יש גם איכות, אבל ישראלים רוצים לעשות כסף ומביאים את המוצרים הכי ירודים וזולים כדי למכור לנו ברווח כפול ומכופל, בגלל זה נכנס לנו לראש שמה שסיני = לזבל.

וואלה רוב המוצרים באיביי מגיעים מסין, אז מה אתם מזמינים זבל?

אני חושב שהמכונה הזאת יכולה מאוד להתאים לי ולספק אותי, וגם המחיר שלה לא כזה זול למרות הכל, יש לה מצבי מהירות וכל מה שצריך.

אתם פשוט אוהבים לקנות חברות בעל שם מותג, שרק השם מקפיץ את המחיר בכמה מאות שקלים, אבל זה לא תמיד נכון.

פורסם

שאלת,עניתי. מבחינתי תקנה מה שנוח ומשתלם עבורך. תאמין לי שאני יודע שיש בסין גם איכות. העניין שהאיכות של סין עולה בדיוק כמו האיכות של המערב. בכל אופן תתחדש ותהנה מהמכונה.

פורסם

גם אם כן מדובר בבקרת איכות שונה, איכות חומרים שונה, מחקר שונה... גם אייפון מיוצר בסין,זה אומר שכל סמארטפון סיני איכותי כמו אייפון?

פורסם

זה לא עניין של כוח. ואני לא שלילי. אני מחפש את טובתך ולא כמו חלק מהאנשים פה שמחפשים לנפח לעצמם את האגו. המחיר של המכונה נקבע על פי עמידות,נוחות עבודה,מהירות עבודה, איכות הרכבה...הרבה לפני כוח. רוב המכונות בשוק עובדות על 500-700 וואט..

אני נוטה להסכים אם הדבר הנאמר ואף לציין ולהוסיף, כי אין דבר כזה זול וטוב, זול וטוב זה כבר אגדה.

אתה כבר תבין זאת שחס וחלילה תתקע עם המכונה, באמצע פוליש ,ווקס,.

ואף זה יכול לגרום לנזק לרכב כי הראש המסתובב לפעמים מתעקם ,לאו דווקא על ידי הפעלת כוח ,אלא סתם ככה ,איכות הרכבה,

אפילו שאתה משתמש ביתי ,לא עובד בפחחות וצבע כול היום.

בדבר כזה לא חוסכים.

שיהיה בהצלחה אם המכונה החדשה .

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

בשביל הפעם ב שנה שבטח תשתמש בה ,אני בטוח שהיא תיהיה טובה

מי ישמע כל אחד כאן משתמש באיזה flex , כל המוצרים מיוצרים בסין ואני לא אתפלא אם גם אותה חברה מיצרת את המכונות שאתם משתמשים בהם.

שיהיה בהצלחה ותעדכן כאשר היא מגיע

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

שלי דווקא מיוצרת בארהב.פלקס ודאס מיוצרות בגרמניה ורופס מיוצרת באיטליה. חבל סתם להכפיש אם אתה לא יודע.

פורסם

המכונה של מגווירס גם אמריקאית

בכלי עבודה לא ידוע ולא מוכר לי יצרן סיני או חברה שמייצרת בסין.

כולל את מקיטה , בוש , דיוולט, בלק אנד דקר.

לא סתם אנשי עבודה ואנשים שמעריכים איכות גבוהה ואמינות רוכשים את הכלים שאני וE-A ציינו כאן ולא מותגים פשוטים עלומי שם כגון יונדאי , אסאקי וגם וולף (אוי ואבוי).

אני מקווה שהמכונה תעמוד בעומסים גבוהים כי שם המכונה מבצעת תיקונים, בהצלחה ותעדכן אותנו.

• תוכן חדש...