Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי נהיגה - Sparco,OMP וכו - למה זה טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני לא מבין מה הקטע בנעלי נהיגה של חברות כגון sparco ו omp. כיצד זה טוב יותר לנהיגה מאשר סתם נעל ספורט? כמו כן, מה טווח המחירים והאם ניתן להשיג בארץ?

פורסם

תלוי ברכב, בקליאו ספורט שהייתה לי נעלי נהיגה טובות הוסיפו המון בזמן נסיעה ספורטיבית.

המצערת הייתה מכאנית והיה חשוב מאוד להרגיש אותה, עם נעל ספורט מסיבית, לי באופן אישי, היה קשה לתת את מידת הגז הרצויה.

כנ"ל בלימה.

באאודי הנוכחית זה פחות קריטי, המצערת אלקטרונית ויותר לניארית.

אתה לא חייב נעלים של מותג מרוצים, כל נעל עור\בד גמישה עם סוליה דקה וגמישה תעשה את העבודה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בלי תחתוני נהיגה זה לא שווה.

חפש בפורום.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

יש הבדל בין הנעליים בהחלט,נעל עם סוליה דקה-רגישות יותר גבוהה בגז ברקס וקלאץ'.

תנסה לנהוג עם נעל צבאית,קשה מאוד לדייק עם הקלאץ' למשל בנעל הזאת.

בהחלט אני מרגיש שנעלי סניקרס שטוחות יותר נוחות לנהיגה מאשר נעלי ספורט רגילות .

יכול להיות שהנעליים האלו מאוד נוחות,יש גם כפפות נהיגה של OMP ,זה לא אומר שזה משהו שישפר לך את הנהיגה, ומצד שני גם לא בטוח שזה יוסיף,בעיקר זה שיווקי.

Miata ND2

פורסם

אישית לא התנסתי עם נעלי נהיגה יעודיים, אבל אני יכול להגיד שחד משמעית יש הבדל בין נעליים בכל הנוגע לתחושת פדאל.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יש לי נעלי נהיגה כאלה של OMP, תכלס ברוב הג'ימקנות וכו' שהשתתפתי לא השתמשתי בהן, העדפתי

להשתמש בנעל שאני רגיל לנהוג איתה ביום יום (שהיא ממילא בעלת סוליה דקה - סקצ'רס).

למי שנועל נעליים גסות עם סוליה עבה - זה אכן יכול להפריע לדיוק בנהיגה.

בנוסף יש רכבים שבהם הדוושות מאד צמודות כדי לאפשר משחקי HILL AND TOE, ואז צריך נעל צרה כדי לא ללחוץ

על שתי הדוושת ביחד בטעות. ברכבי הפורמולה שהיו באילת זה היה ממש קיצוני - פשוט היה בלתי אפשרי לנהוג

עם נעליים רגילות, גם מבחינת הרוחב וגם מבחינת המרווח לתקרת המנהרה של הדוושות.

שם זה פשוט אילוץ שנובע מהמבנה של הרכב, אין מקום ליותר מזה.

האספקט השני של הנושא - זה נעלי מירוצים מקצועיות (שזה לא רוב נעלי הנהיגה) - שעשויות מבד נגד אש, כמו הסרבל,

לפי תקן FIA. זה חובה להשתתפות במירוצים לא עממיים בארץ, לפי החוק החדש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

+ 1 לזה שמעלי, לשני הסיבות שהביא.

...הדוושות רחוקות ומאוד צפופות וכבר אני מתחיל להצטער שאני נועל נעלי התעמלות ולא נעלי מירוצים צרות. בפעם האחרונה שנהגתי על סופר 7 (על מסלול מירוצים בצרפת, להזכירכם), נתפסה לי הרגל הימנית על הגז, מתחת לברקס, בסוף הישורת, אחרי נקודת הבלימה... באותו יום גיליתי שאפשר להזיע ממקומות שלא ידעתי שאפשר להזיע מהם. מצד שני, יתכן שזו לא הייתה הזעה... לא משנה, הסיפור ההוא נגמר עם הרבה עשן מהגלגלים וירידה קלה מהמסלול ולקח אחד חשוב: בלוטוס סופר 7 נוהגים עם נעלי מירוצים צרות. הלקח אולי נלמד, אבל מסתבר שקצת נשכח והנה אני שוב מאחורי ההגה של סופר 7 עם נעלי התעמלות רחבות. מה עושים? טוב, מאז למדתי קצת, תמיד אפשר לבלום ברגל שמאל.

מקור

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
  • תוכן חדש...