Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערן מה יש לעשות בערד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי נטיה להתכוון למשהו אחד ובסוף לכתוב משהו אחר, בסוף זה נגמר ב232.4 עריכות.

אתה שונא את דימונה? אני שוקל סטיקר לרכב " 40 אלף תושבים לא טועים, פטור ממס הכנסה משתלם"

ערן - איזה פיתוח? כיכרות? מגלשות? התאורה בכביש בין עירוני? הקניון? האולמות אירועים? פאטה מורגנה ידידי, אף אחד לא השקיע בזה סתם. חלק זה יותר מזל משכל וחלק נועדו בשביל לגרוף רווח מאוחר יותר. מכרו את העיר תמורת עוד כיכר בכניסה לחניה.

אפילו את ההודעה הזאת אתה עורך ?

מישהו יודע מה טווח הגילאים פה ? הו נראות 20+

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מלון ענבר ? חוות הנוקדים, אחות שלי (הפקצה המצויה) אמרה ברגע שהיא נכנסה לחדר ״מה אין פה טלוויזיה ?״ במבטא פקצי, אחרי זה היא התלוננה שאין קליטה.

כמו שאתה יכול לראות בשרשורים קודמים שלי למשל זה על הקולאוס בלי המצבר היא פראירית במלוא מובן המילה, סקר שוק מי צריך ? בוא נשלם כמה שיותר על כמה שפחות ! (הכי גרוע זה שהיא לא משתפת אותי במחירים ״כי אני עדיין ילד״ ואני לא יכול לעדות סקר שיק בעצמי)

היום שילמנו על מצבר 1000 שקל :evil:, אני כבר הפסקתי להילחם, אני רואה את הירושה שלי נעלמת :cry:.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אפילו את ההודעה הזאת אתה עורך ?

מישהו יודע מה טווח הגילאים פה ? הו נראות 20+

הפעם דווקא רציתי להוסיף את החלק האחרון כי פיספסתי בהתחלה את ההודעה של הקטר. אני לא עד כדי כך מרחף.

סגור, יום העצמאות הקרוב אני בערד.

פורסם

טוב ערן איפה אתה אולי אני אבוא אליך (בלי שתיה, כל מה שיש לי בארנק זה כרטיס אשראי בכתוב עליו כרטיס אשראי צעיר עד גיל 18) ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

טוב יאללה אני הולך לישון, ערן אכזבת אותי חשבתי שיש מה לעשות פה כבר.

איך השרשור הזה עוד לא בגיבוב ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אתה לפחות עושה כסף מהכלום שאתה עושה, אם הייתי עושה מזה כסף הייתי יכול להביא לך כמה בקבוקי ערק שאתה רוצה.

אני בנתיים הולך לישון עם קפיץ תקוע לי בגב :evil: אלף שקל ללילה :bad-word:

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...