Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערן מה יש לעשות בערד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

מה אתה רוצה, נקבת במחיר גבוה מדי.

עארק? טוב שלא ביקשת את אחותו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

טוב התוכניות השתבשו קצת, במהלך חיפושים אחר הצד השני של המצדה (המזרחי) קיבלנו טלפון בהול להגיע לת"א אבא שלי נכנס לסדרת ניתוחים במוח לא אלעה (איך כותבים את המילה הזאת ?:oops:) אותכם בפרטים אבל אנחנו עכשיו בירושלים ויתרנו על וצות היוצר וכנראה נשנה קצת תוכניות.

ערן, למה אתה כבר מתלונן ?! אולי התמורה כבר בדרך. (רגע יש לך כבר מדבקת פורום ?).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תודה אבל בראות כנראה כבר לא תהיה.

ונמשיך בטיולנו, ארוחת צהריים בירושלים, לא חובה שהיה כשר, לא משנה מה כ"כ (אבל עדיף בשר), אבל שלא יהיה יקר מאוד.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כנראה המילה ערד משעממת אנשים ואף אחד לא נכנס לפה (אפילו המנהלים לא כי אז זה היה נכנס לגיבוב), אז ניסיון אחרון לפני שאני נוטש את השרשור.

הגענו לגונן (ליד מרום גולן) עכשיו אני מחפש המלצה למסעדה (חומוסיה או משהו בסגנון) טובה באזור.

אני מכיר את שרשור החומוסיות אבל אני לא מכיר את החומוסיות שם (ואי אפשר לחפש לפי מיקום גיאוגרפי)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יעזור מאוד אם מישהו מכיר (או יש לו זה בכלל טוב) טרקטורונים או ריינג׳רים (או משהו בסגנון) בנהיגה עצמית ושגם נהג חדש יכול לנהוג.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נסה ברמות נפתלי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טרקטורונים. נתנו לבן שלי לנהוג בגיל 18 ועם ותק בנהיגה של שנה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...