Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערן מה יש לעשות בערד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא בחוות הנוקדים ליד ערד, איזה אטרקציות יש באיזור ? בנתיים אני חושב שהאור קצינה המרכזית נמצאת פה, קבוצה של תגלית :twisted:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באנו ללילה אחד, בעיקרון באנו לחיזיון האור קולי אבל עכשיו היינו במצדה ומסתבר שזה בכלל מחר (ושהחניון פתוח למרות שאמרו חנו שסגור והזמנו חדר ב1000 שקל)

ערן מה יש לעשות בערד, השעה רבע לעשר וכל היום נסענו (אחרי שהלך המצבר בבוקר ודפק לנו את התוכניות)

דרך אגב הבנות מתגלית לא כאלה כוסיות כמו שמספרים (והרוב כונפות).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יש לך אחלה מפעל פטריות באזה"ת שתוכל לרכוש ממנו פטריות במחיר מפעל, אבל הוא סגור עכשיו.

יש לך את המנחת באזה"ת שם תוכל לבדוק לה את המנוע, אבל חשוך עכשיו.

יש לך את המצפור (לא רחוק ממך ) שם תוכל להגיע ולראות תצפית מרהיבה, אבל בלילה באים לשם זוגות ל ...

יש לך את "מוזה" פאב טוב להעביר בו כמה שעות.

יש לך אותי! אני פנוי מאחת בלילה-רק תקפוץ קודם לפיצוציה ותביא לנו בקבוק עראק משובח.

או שתקפוץ לים המלח, אבל בשעה כזו הבני דודים חוגגים.

במדבר כל קוץ הוא פרח ידידי.

אם אתה תקוע עם הרכב דבר איתי :

אפס חמש שתיים ארבע שבע אפס שש שמונה שלוש שמונה

Gn'f'R

פורסם

בדיוק באתי לכתוב. קנה כמה פיצוחים, בקבוק טוב, וסע לקטר. לא נראה לי שיש אטרקציה יותר מעניינת בערד. אהה, יש אחלה טורטיה בקניון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ערן, ערד הרסה אותך.

מוזה זה מסעדה, שמגישה את ההמבורגרים הכי הזויים שטעמתי בחיים שלי. הם מתוקים! זה פשוט חילול הקודש.

פורסם

אתה חושב שאם נפתח מסעדה באיכות גבוהה, יהיו הרבה לקוחות? האנשים צמאים לזה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ערן

אולי זה לא ראוי להקרא מסעדה אבל פאב זה תואר כבוד שהם לא ראויים לו.

לגבי הגינס תארתי לעצמי, במקומות כאלה אני מזמין רק גולדסטאר מהחבית. יש פחות מהילות.

ניקו

בוודאי שיש ביקוש, בשלושה חודשים הראשונים כל מקום שנפתח בדימונה-ערד שוקק חיים ואנשים עומדים בתור בשביל הזכות להכנס. ואז ההייפ נגמר, ואתה כבר לא מגניב, ואז הבעלים שורף את המקום בשביל הכסף של הביטוח.

• תוכן חדש...