Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום יש ברשותי ניסאן אלמרה שנת 2006 , לאחרונה הרכב החל לזייף בנסיעה ולקחתי למוסך מורשה לאיבחון דרך מחשב שמצאו שם שיש בעיה בחיישן גל זיזים שעלותו 400 שח , שילמתי על החיישן והרכבתי בעצמי , הרכבה פחות מדקה עבודה יותר קל מלהרכיב מגבים לרכב , והתקלה עדין ממשיכה , למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ? או האם התקלה לא אובחנה כראוי עי המחשב ?

מה אתם מציעים לי לעשות ?

פורסם

שלום

יש לבדוק שוב במחשב אבחון ולראות מה התקלה.

ייתכן שהתקלה נובעת מהתארכות שרשרת התזמון.ולכן המחשב רואה שיש הפרשים

בין החיישן העליון לתחתון.לדעתי גש למוסך שמבין שיבדוק במחשב אבחון וייראה אם זו אכן התקלה.

פורסם

שאתה אומר שהתקלה ממשיכה האם הכוונה שהמנורה CHECK ENGINE עדיין נדלקת או שאתה מרגיש זיופים במנוע?

אם הכוונה שלך היא רק למנורה אז דע לך שצריך לאפס את המחשב של הרכב גם אם החלפת את החיישן.

פורסם

המחשב צריך את החיישן רק לצורך הנעה ראשונית כדי לדעת מתי הבוכנה בנמע

אחרי הנעה תנתק את החיישן והמנוע יעבוד רגיל כך שרוב הסיכויים שהחלפת סתם חיישן והתקלה כמו ש "מוסך תלפיות" רשם

פורסם

א. לא ביצעתי איפוס!

ב. התקלה ממשיכה אני מרגיש בנסיעה כמו כן אפילו הרכב סירב להניע יום אחרי החלפת החיישן !

לציין כי החיישן נקנה ממוסכי ניסאן מורשה

פורסם

היי לכולם...

אז לקחתי את הרכב למוסך בחזרה החליפו חיישן , ועדין הרכב לא מושך טוב ולא מאיץ בנסיעה נראה כי הוא מגמגם בנסיעה ...

וזאת לאחר כיול במוסך המרכזי של ניסאן , מה עלי לעשות מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
היי לכולם...

אז לקחתי את הרכב למוסך בחזרה החליפו חיישן , ועדין הרכב לא מושך טוב ולא מאיץ בנסיעה נראה כי הוא מגמגם בנסיעה ...

וזאת לאחר כיול במוסך המרכזי של ניסאן , מה עלי לעשות מה יכולה להיות הבעיה?

כמ ושככבר כתבו לך יתכן בעיית התארכות של שרשרת תזמון ואז אין מנוס מהחלפת השרשרת וזו עבודה לא זולה כלל

פורסם

מתעלק על השרשור.

גם לי יש בעיה עם החיישן, עם אותו סוג רכב.

רק שאצלי הרכב נכבה במהלך נסיעה לאחר נסיעה יחסית ארוכה, אני צריל לחכות בערך רבע שעה עד שיתקרר מעט המנוע ואז אני מניע, או לחילופין אני מוציא את החיישן לדקה וחצי עד שהוא מתקרר ואז מחבר אותו שוב ומניע.

שלום אמר

"המחשב צריך את החיישן רק לצורך הנעה ראשונית כדי לדעת מתי הבוכנה בנמע

אחרי הנעה תנתק את החיישן והמנוע יעבוד רגיל כך שרוב הסיכויים שהחלפת סתם חיישן והתקלה כמו ש "מוסך תלפיות" רשם"

איך זה מסביר את מה שקורה אצלי?

פורסם

מפליא שמכרו לך חיישן אחד הם נמכרים בזוג(הם זהים),קראנק

וקאמשאפט. השגיאה הזו יכולה להופיע אם אחד משניהם תקול

והיא לא מדוייקת.לכן כל שעליך לעשות הוא -לקחת את החיישן

היישן ולהחזירו למקום(גל זיזים), ואת החיישן החדש להרכיב בתור חיישן

קראנקשאפט אשר ממוקם מעל הצירייה הימנית בבלוק המנוע(פונה

אל הגלגל תנופה).

• תוכן חדש...