Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה עם אולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...

לערכת קפה ומנה חומה...

מנה חומה יש לכל אחד... בבטן :lol:

למזלי לא טסתי מעולם (לא בגלל פחד, רק כי אין כסף). עד כדי כך עושים בעיות להעלאת מטען למטוס? ומה לגבי מי שיש לו בלון חמצן וצריך לטוס איתו? חמצן זה חומר נפיץ לא דליק. זה יותר גרוע.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
מנה חומה יש לכל אחד... בבטן :lol:

:mm_yeah: במיוחד אחרי מנה חמה

למזלי לא טסתי מעולם (לא בגלל פחד, רק כי אין כסף). עד כדי כך עושים בעיות להעלאת מטען למטוס? ומה לגבי מי שיש לו בלון חמצן וצריך לטוס איתו? חמצן זה חומר נפיץ לא דליק. זה יותר גרוע.

כאן מדובר בהטסה רפואית אשר מתבצעת לפי תאום מראש, עם צוות מלווה וציוד מותאם במיוחד לטיסה

.....

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב. חזרתי.

האולר בסופו של דבר לא נסע איתי.

בשדה התעופה בניכר היה עיכוב של רבע שעה בבדיקת מטען היד. הסיבה לכך היא משפחה יש ישראלים שניסו, במודע או לא, להעלות לדרמן למטוס.

בקיצור, אם אין מטען בבטן המטוס - לא לוקחים אולר.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
סכינים נוזלים וכלים וכו' הולכים לבטן המטוס.

אתמול חזרתי מחו"ל ושכחתי לשים את הסכין + לדרמן + סט סיגנט שלי בארגז המטען וארזתי בתיק שעולה איתי למטוס.

אחרי סבב עיכובים נאלצתי להפקיד את התיק עצמו לתא המטען. רק כך הסכימו שיעלה למטוס.

על זה עדיין לא שמעתי. למה אתה לוקח איתך סט בורסות לחו״ל? :roll:

פורסם

יש אנשים שנוסעים לחו"ל בשביל לעבוד, YOU KNOW...

אתם צריכים להבין, מאז 11/9 במיוחד ואחרי המחבל עם הנעליים הדליקות/מתפוצצות, רשימת החפצים המותרים השתנתה לבלי שוב.

אם פעם הייתי עולה איתי על הטיסה עם הלדרמן עליי באופן חופשי ועם כל מיני דברים שתרצו מלבד אקדחים (אלה אסורים כבר משנות ה-70), הרי מאז התאומים אסור להעלות כמעט כלום (בוודאי לא שום חפץ חד מעבר לגוזז ציפורניים). על זה הוסיפו את עניין הנוזלים/סבונים/גבינות רכות (כן כן, בבריסל זרקתי קילו וחצי קממבר/ברי/גורגונזולה לפח בגלל השטויות האלה). לחלק מהמקומות ניתן להטיס טובין שנקנו בדיוטי פרי, אבל זה משתנה מיעד ליעד ותלוי במדינת המוצא של הסחורה, כיצד נארזה בחנות הדיוטי-פרי והיעד של הנוסע המחזיק בה. די פרוץ ונתון לגמחה של כל שדה תעופה.

לברר מדיניות לפני הטיסה כדי לא להתבאס בשדה.

פורסם

שמר, אבל אין היגיון.

בחייאת, מחרימים מספריים, סכינים, אולרים ומצתים,

אבל את אלו ניתן למצוא ולרכוש בדיוטי פרי ללא בעיות כלל. כיצד תסביר זאת? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כאשר בוורונה אילצו אותי לשלוח לבטן המטוס את המצלמה שלי ואת הגיימבוי של הילדים - הייתי אחרי הצק אין - למזלי היו אנשים טובים שהכניסו את החפצים למטען וגם החזירו אותום בנתב"ג - מישהו אמר שלא מתווכחים עם אנשי ביטחון, ולא משנה כמה הגיון יש (או אין) בדרישותיהם. אחד המשפטים החכמים ששמעתי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כאשר בוורונה אילצו אותי לשלוח לבטן המטוס את המצלמה שלי ואת הגיימבוי של הילדים - הייתי אחרי הצק אין - למזלי היו אנשים טובים שהכניסו את החפצים למטען וגם החזירו אותום בנתב"ג - מישהו אמר שלא מתווכחים עם אנשי ביטחון, ולא משנה כמה הגיון יש (או אין) בדרישותיהם. אחד המשפטים החכמים ששמעתי.

אני גם לא מתווכח, אני רק תוהה מה ההיגיון.

את המצלמה שלי בחיים לא אשלח בתא המטען, ציוד צילום ששוויו גדול מאוד, בחיים לא ישלח בתא מטען ויחזור אליי כשהוא שבור והרוס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אצלי לא היה מדובר בציוד במיוחד יקר - F65 עם עדשת קיט ועדשת זום 70-300 (אני מדבר על 2004 - הציוד היה שווה כמה אלפי ש"ח). אני בטוח שאם איש הביטחון היה מודיע לך שאו שאתה שולח את הציוד בבטן המטוס או שאתה לא עולה למטוס היית מקבל כמו טאטאל'ה.

פורסם

לא, מראש לא הייתי נכנס למצב הבעייתי הנ"ל, ופשוט טס משדות לא בעייתים באיטליה (כמו מילאנו למשל).

פורסם

ראשית- אני לא מתכנן נסיעה לפי השגיונות של אנשי הביטחון, אלא לפי פרמטרים יותר חשובים כגון העניין ביעד, התאמתו לאוכלוסיה (וורונה יעד מצויין למשפחות עם ילדים, ושלי היו אז בני 14, 12, ו-8) ועלות החבילה.

שנית - את הסיפור הכרתי רק אחרי הצ'ק אין. אני אפילו לא בטוח שהוא הוזכר באתה של שדה התעופה (שאני חייב לומר שבכלל היה אחד המגעילים שעברתי), וכן, התברר לי רי אנשי הביטחון מגיעים ממילנו לצורך הטיסות לארץ, מה שלא ידעתי קודם.

פורסם

הייתי כבר בדיוטי פרי אחד או שניים (או עשרה), בשום מקום לא מוכרים מספריים/מציתים/סכינים וכו', לפחות לא בעשר השנים האחרונות.

מצלמה? בחיים לא. כבר ביקשו ממני להפעיל אותה (לצלפם), אבל למטען? מה פתאום.

פורסם
אסור. בלון תקנה בחוץ לארץ.

למרות ששמעתי מקרים שכן, אבל אתה צריך להגיד בבידוק ושהבלון יהיה סגור ואטום כלומר לא נפתח מעולם.

אסור בתכלית האיסור לשלוח ספריי צבע בדואר אויר ואתה חושב שירשו לו לקחת בלון גז של אמגזית? נו באמת?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...