Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, מדובר בסיאט איביזה שנתון 2002 מנוע 1.6 ידנית דגם סטלה.

בזמן האחרון אמי התלוננה שהיא לא מצליחה להניע את האוטו, כשאני ניסיתי להניע הבנתי שפשוט צריך ללחוץ חזק על המפתח בשלב האחרון של הסוויץ, כלומר יש סוויץ סגור, פתוח, ואז עוד חצי סיבוב בשביל שיהיה סטרטר וזה השלב שבו צריך ללחוץ חזק.

אתמול החלה בעיה יותר חמורה, כאשר מניעים את האוטו יש פרק זמן של כדקה שהכל עובד, החלונות חשמל, אין נורה של ABS, פשוט האוטו מתנהג כמו שצריך, אך לאחר דקה הנורת ABS נדלקת, החלונות החשמליים מפסיק לעבוד, הנעילה החשמלית של הדלתות מפסיקה לעבוד גם כן.

ולפני יומיים האוטו נכבה לי באמצע נסיעה וההגה ניהיה קשה כמו אבן כתוצאה מכך ובמזל הצלחתי לעצור.

יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אולי כל זה נוצר כתוצאה ממגעים לא טובים של הסוויץ'?

תודה רבה לעוזרים.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

הסוויץ' אכן יוחלף, אך השאלה היא אם באמת המגעים בסוויץ' יכולים לגרום לכל הנורות אזהרה האלה וחלונות החשמל לא לעבוד? למרות שהרכב מונע? או שהבעיה רצינית הרבה יותר.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לטעמי הכל יכול להיות. אני יודע שזו תשובה לא מדויקת אבל מאחר הבעייה באה והלכה קשה לאבחן אם לא ניתן לשחזר. מאחר ויש כבר רכיב חשוד שמשפיע על כל מערכת החשמל באוטו, הייתי רץ להחליף אותו. אולי לרון יש תשובה יותר מדויקת מזו כי מומחה לרעבים האלה אבל זה ההגיון שלי.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

יכול להיות מהחלק החשמלי של הסוויטש. ניתן לבדוק זאת טרם החלפתו בכך שיבדק המתח שיוצא ממנו עת המפתח בON

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...