Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין בשיפור הסאונד בסוזוקי אלטו בסכום של +-1000 ש"ח

קומפוננט 6.5 JBL GTO

מה ההבדל בין ה 6508c לבין ה 6507 היותר יקר (ועם זאת נמוך יותר במס' הסידורי?)

* אני יוצא מנק' הנחה (אולי שגויה) ש 6.5 אינץ' מתאים לי לרכב

רמקולים אחוריים JBL GTO 6/9 938

מה אתם אומרים על הסט? האם הייתם ממליצים על סידור אחר בסכום הזה (מורל טמפו אולי)?

דבר אחרון, נניח שאני קונה את הסט מזאפ (יותר זול), ניתן להביא אותם למתקין באזור שלי שיתקין?

כמובן שבשביל כסף הכל אפשרי, אבל האם זה רצוי?

פורסם

מה זאת אומרת רצוי? תקנה איפה שאתה רוצה, העניין הוא שהמתקין לא יוכל לתת לך את האחריות הקיימת עם הרמקולים החדשים ותצטרך ליצור קשר עם החנות שקנית ממנה, המחיר הגבוה יותר לסט הקומפוננט הוא כי הסט היקר יותר טוב יותר, זה לא מספר סידורי אלא דגם

פורסם

חשבתי על אופציה נוספת..

לקחת סאב וופר מוגבר של רוקפורד

קומפוננט של רוקפורד R1652-S קדמי

רמקולים 6.5 של רוקפורד לדלתות אחוריות R1653

כל העסק יוצא (מעריך) + התקנה באזור 1600

העיניין שבשביל להשלים את התמונה אני לוקח רכיבים פחות טובים. מצד שני כולם באים לידי ביטוי מקסימלי

פורסם

סאב מוגבר לדעתי האישית זו אופציה פחות טובה, לא פרקטי, הקומפוננט ורסטילים וטובים, יש לי זוג כזה ואני מרוצה, האחוריים שאמרת אני לא מכיר

פורסם

למה לא פרקטי? ב890 שקל סגרת סאב, תיבה ומגבר...

אם זה לא שווה את הכסף זה כבר משהו אחר, אבל על הנייר זה נראה לי הכי פרקטי שיש

• תוכן חדש...