Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז כולם פה חובבי מרוצים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ע"פ תוצאות הסקר (שעדיין לא הסתיים וניתן עדיין להצביע בו):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47534

רובכם חובבי מרוצים דו גלגליים מכל סוג שהוא...

למה יש לי הרגשה שהתוצאות הללו לא מייצגות את האופנוען הישראלי בכלל ואפילו לא את האופנוען הגולש בפורומים בפרט?

נראה לכם הגיוני?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כרובי

נראה לי שתוצאות הסקר משקפות יותר את הצמאון שיש כאן לאנשים לספורט מוטורי,ברגע שהם מדליקים את הTV ורואים כל דבר שזז עם מנוע הם ממשיכים לראות גם אם פעם מעניין אותם יותר ופעם לא...

מה לעשות אתה חי כאן ואנשים כאן צמאים לזה,כל עוד לא יהיה כאן משהו נורמלי הם יזילו ריר על הכל...

צביקה

פורסם
כרובי

נראה לי שתוצאות הסקר משקפות יותר את הצמאון שיש כאן לאנשים לספורט מוטורי,ברגע שהם מדליקים את הTV ורואים כל דבר שזז עם מנוע הם ממשיכים לראות גם אם פעם מעניין אותם יותר ופעם לא...

מה לעשות אתה חי כאן ואנשים כאן צמאים לזה,כל עוד לא יהיה כאן משהו נורמלי הם יזילו ריר על הכל...

צביקה

ואני חוזר על דעתי, על פי הסקר ברור כי הישראלי חובב כל סוג מרוץ חוץ מאשר סופרמוטו, שקיבל 0% התעניינות בסקר.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

תראה, כמות השידורים של סופרמוטו בטלוויזיה עדיין נמוכה.

אבל ממה שראיתי בטלוויזיה, מירוץ מועדון עלום שם, יותר מעניין ממוטוGP.

אם תהיה יותר חשיפה, יותר אנשים יבינו, שזה יותר חשוב מלהכיר.

ואז גם יגיע המשיח על הב.מ.וו הלבן החדש שהוא גנב מהמשטרה...:wink:

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

את מי בכלל מעניינים המירוצים?

אני פותח את המוסך מאוחר כל שבועיים ביום ראשון כי אני הולך לישון מאוחר בלילה,המציצנות לשכנה גוזלת ממני שעות שינה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
ע"פ תוצאות הסקר (שעדיין לא הסתיים וניתן עדיין להצביע בו):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47534

רובכם חובבי מרוצים דו גלגליים מכל סוג שהוא...

למה יש לי הרגשה שהתוצאות הללו לא מייצגות את האופנוען הישראלי בכלל ואפילו לא את האופנוען הגולש בפורומים בפרט?

נראה לכם הגיוני?

יא ראש כרוב,

אני יודע שקשה לך להאמין- אבל אולי ההרגשה שלך היא הטעות היחידה כאן?

לי זה נראה מאד טיבעי שאופנוען יתעניין בספורט מוטורי הרבה יותר משנהג המיצובישי יתעניין בפורמולה1.

אבל זה אני, אתה יודע- משוגע...:lol:

פורסם

אבל למה לקרוא לחובב מירוצים דו גלגלים משוגע סקניה?

זה שאני יושן עם תמונה בגודל חצי קיר של רוסי בחדר שינה זה משוגע?

זה שיש לי מגש עם תמונה של רוסי ולוגו של נאסטרו אזרו זה משוגע?

זה שחצי מהחולצות שלי בארון הן עם לוגו של רוסי זה משוגע?

זה שיש לי 2 בקבוקי בירה של נאסטרו אזרו וקופסת סיגריות שלמה של MS זה משוגע?

זה שיש לי 4 כובעי מצחיה ובנדנה עם לוגו של רוסי זה משוגע?

זה שיש לי מיניאטורות של הCR211V וM-1 והדוקאטי של קאפירוסי והדסון זה משוגע?

זה שאני לא פותח ת'מוסך כי יש מירוץ בטלויזיה וכרובי מתקשר להודיע לי ש100 איש מחכים לי בכניסה למוסך זה משוגע?

זה שאני קם ב4.30 כדי להספיק להתרחץ ולשתות קפה עם סיגריה לפני המירוץ זה משוגע?

אז למה לעזעזל אנחנו נקראים משוגעים???????????????????????????????????

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...