Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לפטופ ללימודים שיהיה ללימודים בלבד. מסך 14"-15.6".

האם מחשב עם מעבד i3 עם 4GB ראם בלבד יספיק לי?

זה לא נחשב מפרט נחות וחלש? אני רואה שזה די נפוץ בזמן האחרון.

בנוסף, חשוב שיהיה num pad. מישהו מכיר ויכול להמליץ לי עד דגמים?

תקציב: 2.5K. גמיש עד 3K.

תודה!

פורסם

אין לי מושג בדגמים וכו אבל בתור סטודנט שמסיים עכשיו שנה

שלישית מבחינתי שני הדברים החשובים ביותר הם גודל מסך-רצוי גדול שיהיה נוח לעבודות

ומשקל- כי אתה הולך לסחוב אותו הרבה .

שני שיקולים חשובים מאוד קח אותם בחשבון

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

תלוי מה אתה הולך ללמוד - אבל למרבית המקצועות המחשב עשוי להספיק.

מנסיונו של בני - עדיף מסך בודל "13.3, משיקולי נוחות בנשיאת המחשב. המחשב ששימש אותו בשנתיים האחרונות בטכניון היה i5 נייד מהדור הראשון עם 4 ג"ב זכרון - אני מניח ש-i3 מהדור החדש יהיה מקביל אליו. שים לב לקנות מחשב שיושב במארז חזק שלא יישבר מטלטולי הדרך על גבך.

חשוב להשקיע גם בציוד הנלווה ובמיוחד בתיק איכותי, מרופד ואטום למים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף להמלצה על מחשב קטן יותר.

בתחילת התואר שלי עבדתי עם מחשב 15״, בשנתיים האחרונות עברתי ל-13.3״. ההבדל על הגב תהומי, ה-13 פשוט הרבה יותר נוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בנוסף, חשוב שיהיה num pad.

הדרישה הזו מאוד מסרבלת את המחשב. למצבים בהם זה עדיף, אפשר לקנות אחת חיצונית, עם חיבור USB.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני משתמש בHP650 , אין לו את הNUM PAD.

לאופיס ולשימוש יומיומי הוא מעולה, המסך 15.6, והמחיר של המחשב יחסית למתחרים הוא טוב מאוד ביחד למה שאתה מקבל

i 3

זכרון G 4

לא צריך הרבה יותר מזה.

אם תרצה המלצות אני אוכל לשלוח אותך לחנות מסויימת בפ"ת במידה ואתה באזור.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בתור אחד שהסתובב על לא מזמן עם מחשב 15.6" ועכשיו יש לו מחשב 14" (שאני כותב ממנו כרגע)- הבדל של שמיים וארץ. התחלתי לקחת את המחשב איתי כל הזמן בגלל שאני כמעט ולא מרגיש אותו על הגב. את המחשב הקודם הייתי לוקח רק כשהייתי חייב. ההבדל במשקל הוא של מעל קילו, ומסך 14" מעולם לא היה בעייתי מבחינת גודל, לפחות בשבילי.

לגבי המעבד- המחשב הקודם שלי היה עם מעבד פנטיום ו 3 ג"ב והסתדרתי איתו מצוין. הוא היה קצת איטי לפעמים אבל סה"כ בסדר. מחשב כמו שאתה מציע יהיה מהיר יותר. כל עוד לא תנסה להריץ עליו משהו כבד מדי (תוכנת מידול, משחקים) הוא צריך להיות יותר ממספיק.

טיפ אחד- תשתדל להימנע מווינדוס 8. יש לי 8 על המחשב הזה ויש לו בעיות יציבות די קשות (כל פעם קורסות תוכנות כאלה ואחרות). זה משתפר עם העדכונים, אבל ווינדוס 7 הרבה יותר טוב לדעתי, לפחות כרגע. סתם כדי לתת דוגמא- לפני שעדכנתי אותו בפעם הראשונה, הווינדוס אקספלורר היה קורס כל פעם שהייתי לוחץ קליק ימני.

"ai motoare capul doare"

פורסם

תודה לכל העונים.

נראה לי שבאמת אקנה 14" בעקבות המלצותיכם. 13.3" נראה לי פשוט קטן מידי.

אני הולך ללמוד כלכלה וניהול למי ששאל.

לא ידעתח שנאם פד באמת מסרבל את הסיפור. אין דגמים קלי משקל עם נאם פד?

פורסם

14" עם נאמפד זה די קשה למצוא, אני מנסה למצוא דגמים מתאימים ועוד לא נמצאה הכלה.

האם זה תנאי בלתי יעבור?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

טיפ אחד- תשתדל להימנע מווינדוס 8. יש לי 8 על המחשב הזה ויש לו בעיות יציבות די קשות (כל פעם קורסות תוכנות כאלה ואחרות). זה משתפר עם העדכונים, אבל ווינדוס 7 הרבה יותר טוב לדעתי, לפחות כרגע. סתם כדי לתת דוגמא- לפני שעדכנתי אותו בפעם הראשונה, הווינדוס אקספלורר היה קורס כל פעם שהייתי לוחץ קליק ימני.

הייתה לי אפשרות לבחור בווינדוס 8, העדפתי את ה7 ואני לא מתחרט.

יש לי חבר שרכש מחשב חדש (עם NUM) של DELL , קיבל איתו ווינדוס 8 , והוא מקנא בי , אני לא רואה את עצמי משדרג את מערכת ההפעלה הנוחה והיעילה הזו בקרוב.

אם בכל זאת תרצה משהו יחסית בזול (רכשתי את שלי ב1865 ש"ח כולל תיק צד לנשיאה!) , 15.6 I3 עם 4G אז אני ממליץ עליו שוב, HP650.

לעומת זאת החבר שרכש את הדל שילם כ3000 ש"ח עם נתונים מאוד דומים. הנתון הבולט שלו כן יש את הNUM.

גם אני לומד ניהול, לא נראה לי שתצטרך יותר מזה.

יאללה תקנה כבר משהו, אני מחכה לשרשור " איזה תיק מומלץ לרכוש לנשיאת המחשב, ספרים וקלסרים" !

(המלצה שלי , MARCO POLO, SWISS , חברה מעולה, תיק איכותי)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
הייתה לי אפשרות לבחור בווינדוס 8, העדפתי את ה7 ואני לא מתחרט.

יש לי חבר שרכש מחשב חדש (עם NUM) של DELL , קיבל איתו ווינדוס 8 , והוא מקנא בי , אני לא רואה את עצמי משדרג את מערכת ההפעלה הנוחה והיעילה הזו בקרוב.

אם בכל זאת תרצה משהו יחסית בזול (רכשתי את שלי ב1865 ש"ח כולל תיק צד לנשיאה!) , 15.6 I3 עם 4G אז אני ממליץ עליו שוב, HP650.

לעומת זאת החבר שרכש את הדל שילם כ3000 ש"ח עם נתונים מאוד דומים. הנתון הבולט שלו כן יש את הNUM.

גם אני לומד ניהול, לא נראה לי שתצטרך יותר מזה.

יאללה תקנה כבר משהו, אני מחכה לשרשור " איזה תיק מומלץ לרכוש לנשיאת המחשב, ספרים וקלסרים" !

(המלצה שלי , MARCO POLO, SWISS , חברה מעולה, תיק איכותי)

אבדוק את המחשב הזה. תודה!

לגבי שאר הקניות, אני עובד ברשת של ציוד משרדי ואלקטורניקה ככה שאין בעיה לגבי ציוד משרדי.

• תוכן חדש...