Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כאבי ראש בזמן נסיעה ב-Golf GTI MK6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזוי עד כמה שזה נשמע אבל זו תופעה שאני מחפש לה תשובה, התחדשתי בגולף GTI MK6 (אני יד שניה, תאריך עליה לכביש 12/09 הרכב נבדק מכל כיוון לפני קניה) וזה רכב הספורט הראשון שלי, לפני כן נהגתי על יונדאי אלנטרה שנת 2000 והבעיה היא שבזמן נסיעה אני חש בכאבי ראש איומים (דבר שלא קרה לי אפילו פעם אחת ברכב הקודם).

יכול להיות שהמתלים בגולף קשים ביחס ליונדאי ואני לא רגיל ויכול להיות שזה רק עניין של זמן להתרגל? כי אני מרגיש כמעט כל אבן קטנה על הכביש וזה הופך את הנסיעה לפחות נוחה.

ביונדאי העצירה הייתה רכה יחסית ולא פיתאומית כמו ברכב הזה (ודיי ברור לי למה זה), יכול להיות שזה מה שגורם לי לכאב ראש? כי זה קורה גם בעצירות איטיות.

נסיעה עם מזגן (מוסת הצידה, לא ישיר לפנים או לגוף) גם גורמת לי לכאבי ראש, נסיעה עם חלונות פתוחים בחום הזה לא כל כך מתאפשרת.

יש למישהו רעיון מה לעשות? אני מאוד אוהב את הרכב אבל הכאבי ראש האלה ממש ממש מבאסים...

מישהו עם רכב דומה?

תודה מראש!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך DSG 7 ? אם כן זה עלול להסביר את זה.

ועכשיו ברצינות.

כנראה שאתה צריך להתרגל לאוטו קשיח יותר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

דווקא לא :) יש לי DSG6

זה עניין של זמן לדעתך? אני מרכיב משקפיים ואני מתחיל לחשוב שאולי עלה לי המספר, כי גם כשבאתי רק לראות את האוטו וישבתי מאחורי הנהג קיבלתי כאב ראש כזה.

פורסם

בדוק בדחיפות אם נסיעה עם חלונות פתוחים גם גורמת לכאבי ראש.

כשקראתי את ההודעה שלך הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה הרעלת פחמן חד-חמצני ממערכת הפליטה.

פורסם

מערכת הפליטה ברכב מקורית?

לעיתים מערכות פליטה משודרגות יוצרות רעש תהודה מוגבר ולא נעים לאוזן, דבר שבהחלט יכול לגרום לכאבי ראש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ברכב קשיח התנודות מורגשות חזק יותר, יכול להיות שכאב הראש שלך בגלל לא קשור לרכב אלא פשוט מוגבר על ידי הרכב.

תנודות ראש חדות תורמות במיוחד לכאב מסינוסיטיס שנפוץ מאוד במזג אוויר הנוכחי.

בלי קשר: בדוק את המספר שלך בעיניים, סע עם עדשות פעם אחת, נסה לבדוק האם המסגרת של המשקפיים לוחצת לך על הראש. סע עם חלונות פתוחים כמו שנאמר כאן.

פורסם

מנהיגה במאות מכוניות ספורטיביות ולא ספורטיביות, הגעתי למסקנה שאצלי לפחות, יש קשר די ישיר בין קשיחות המתלים לבין כאבי הראש. יש מכוניות עם מתלים נוחים שיצאתי מ-4 שעות נהיגה בהן כמו חדש, ויש מכוניות קשיחות שאחרי שעה של נהיגה כבר לא יכולתי יותר. ה-GTI היא לא מהקשיחות ביותר, אבל בהחלט לא מהנוחות...

אגב, אצלי זה בעיקר עניין של נוחות נסיעה בכביש בינעירוני ומפותל. המיאטה שהייתה לי, למשל, הייתה קשיחה בעיר אבל המתלים הגיעו ל-sweet spot שלהם מחוץ לעיר, ולא הייתה לי שום בעיה. יש מכוניות (בעיקר קונצרן VAG) שבהן זה הפוך עבורי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מערכת הפליטה מקורית, לא נעשה שום שינוי/שדרוג למערכת הפליטה או לרכב בכלל, מה שיכול להיות (וזה מזכיר לי משהו) שבזמן נסיעה בכביש מהיר אני מרגיש חום שמגיע באיזור הרגליים. יכול להיות שהדבר מרמז על תקלה כלשהי? כי לא צויין משהו לגבי זה בבדיקה.

משהו שנזכרתי בו כרגע, חברה שלי שנוסעת איתי באוטו לא מרגישה כאבי ראש כמוני בזמן הנסיעה, אז לגבי עניין הגז/מערכת פליטה יכול להיות שהיא תקינה באמת.

אני אנסה לנסוע עם חלונות פתוחים ואז ניראה מה קורה.

sronis - יצא לך לנהוג בגולף GTI? אם כן, היא הייתה נוחה לנסיעה ארוכה?

תודה לכולם על העזרה!!

פורסם

הגולף GTI יחסית נוחה לסגמנט. נסו לנסוע שעה במגאן RS, לא הכי נוח, אבל שווה את זה :)

יכול להיות שהכאבים בריאותיים ולא קשורים לנסיעה? נסה בסופ"ש אחד להישאר בבית, או לפחות לא לנסוע ברכב הזה, ותבדוק האם גם אז יש לך כאבים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר, נסעתי עם הגולף לאילת כ4 שעות נסיעה רצופה, יצאתי מהרכב כמו חדש.

המושבים בגולף הם מהיותר נוחים שישבתי.

רוני, הגולף ממש לא מרגישה לי קשיחה אבל זה עניין אישי כנראה, בוא נגיד שהמתלים בפיאט 500 הרגישו לי יותר קשים.

עניין הבלמים הוא הרגישות בדוושה, כנראה לוקח לך קצת זמן להתרגל לרגישות זה הכל.

לגבי המזגן, בגולף הוא מאוד חזק גם שהוא על העוצמה הנמוכה-תעלה מעט את הטמפ' ל20-21 מעלות, עדיין האוויר שיוצא יהיה קר אך יותר נעים, בנוסף תפעיל גם את האופציה לתיעול לחלק העליון של הדשבורד (ששניהם יעבדו ביחד) ככה העוצמה נחלשת.

בגדול אין משהו ברכב שאמור לגרום לך לכאב ראש, תבדוק אם גדל לך המספר של המשקפיים.

תהנה מהרכב, ויש הרבה ממה להנות.

Got To love It

פורסם
הגולף GTI יחסית נוחה לסגמנט. נסו לנסוע שעה במגאן RS, לא הכי נוח, אבל שווה את זה :)

יכול להיות שהכאבים בריאותיים ולא קשורים לנסיעה? נסה בסופ"ש אחד להישאר בבית, או לפחות לא לנסוע ברכב הזה, ותבדוק האם גם אז יש לך כאבים.

דווקא מגאן RS היא מהספורטיביות הנוחות ביותר. CUP - אולי.

רוני, הגולף ממש לא מרגישה לי קשיחה אבל זה עניין אישי כנראה, בוא נגיד שהמתלים בפיאט 500 הרגישו לי יותר קשים.

.

אני מסכים, ה-500 באמת נוקשה יחסית.

בכל מקרה, זו הייתה רק אבחנה מניסיוני. בהחלט יכול להיות שמדובר במשהו אחר כמו המספר במשקפיים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוצה להתחלף על האאודי (A3 2.0T)?

הראש שלך מעולם לא יהיה נינוח יותר. :wink:

דיי בטוח שזה המשקפיים, יש לך אפשרות לתת לחברה שלך לנהוג ולהיות קצת במושב הנוסע ללא המשקפיים?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...