Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כאבי ראש בזמן נסיעה ב-Golf GTI MK6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרכיב משקפיים לא רק בזמן נהיגה אלא תמיד, נתתי לחבר לנהוג והוא מאוד נהנה מהרכב אבל הוא לא הרגיש שום כאבי ראש (הנסיעה הייתה קצרה יחסית, כ-10 דקות).

לחברה שלי אין רישיון עדיין אז לצערי אי אפשר לבדוק את זה.

אין דרך כלשהי להפוך את המתלים לרכים יותר? אין איזשהי הגדרה של Comfort שלא מצאתי אולי? הרכב אצלי מספר ימים בודדים ואני ממש ממש אוהב אותו הזה אבל הנסיעה איתו בכביש עירוני (במיוחד בכבישים בארץ) על גבול הבלתי נסבל כרגע ואני נוהג מאוד מאוד רגוע.

ניסיתי לנהוג עם חלונות פתוחים, עזר קצת אבל זה לא פיתרון, אי אפשר לנהוג בחום הזה בלי מזגן :(

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיישם את מה שכתבתי לגבי המזגן, יעזור בטוח.

ואם הרכב סטנדרטי הגיע הזמן לתת לו חיזוקית של הדס, לפי מחקרים האנדרנלין הוא בעל השפעה יותר גבוהה לשל הכאב ראש לכן לא תחוש בו :wink:

Got To love It

פורסם
אין דרך כלשהי להפוך את המתלים לרכים יותר?

לא.

זה רכב ספורטיבי... אם המתלים היו רכים הוא לא היה ספורטיבי.

כלומר אפשר, תיאורטית, אבל עדיף למכור את הרכב.

לא כל כך ברור לי, למה קנית אותו בכלל?

יכול להיות שכאב הראש שאתה מרגיש זה מין סמפטום שנובע ממשהו שדומה למחלת ים. כמו שיש אנשים שאינם מסוגלים לקרוא בנסיעה, כי זה עושה להם כאב ראש/בחילה. אני מניח שזו הסיבה, כי אם היו גזי פליטה בחלל הרכב, לא רק לך היה כואב הראש... מה גם שסביר להניח שהיית מריח את זה.

בגלל שמדובר במצב שנובע מחוסר התאמה בין תחושת שיווי המשקל למראה העיניים, נסה קודם כל לראות אם יש לך כאב ראש גם כשאתה נוסע ברכב (עדיף שלא נוהג...) עם עיניים עצומות. דבר שני, לבדוק את הראייה זה גם יכול להועיל. כאבי ראש בהחלט יכולים לנבוע משילוב של משקפיים לא מתאימים ותנועה של הרכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה חייב קבוצת ביקורת . תנסה להלוות ממישהו רכב אחר, כל רכב ותנהג בו כמה ימים תראה עם הכאבים עוברים או משתפרים. תשתה הרבה מים. האם עישנו ברכב ?יכול להיות שיש איזשהו ריח באוטו שגורם לך כאבי ראש .תנס להחליף פילטר מזגן/תבדוק מתי הוחלף. האם סבלת מכאבי ראש כלשהם מתישהו בעבר?

כמה קילומטרים ביום אתה נוהג? קשה לי להאמין שקשיחות מתלים יכולה לגרום לך לכאבי ראש עזים כל כך.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מצטרף למה שfalou אומר. אולי זה עניין של מהירות הנסיעה שלך (בעיקר בפניות)?

גם מבט רחוק מספיק קדימה יכול לעזור בדברים כאלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אתה חייב קבוצת ביקורת . תנסה להלוות ממישהו רכב אחר, כל רכב ותנהג בו כמה ימים תראה עם הכאבים עוברים או משתפרים. תשתה הרבה מים. האם עישנו ברכב ?יכול להיות שיש איזשהו ריח באוטו שגורם לך כאבי ראש .תנס להחליף פילטר מזגן/תבדוק מתי הוחלף. האם סבלת מכאבי ראש כלשהם מתישהו בעבר?

כמה קילומטרים ביום אתה נוהג? קשה לי להאמין שקשיחות מתלים יכולה לגרום לך לכאבי ראש עזים כל כך.

תנסה אפילו להחליף את הרכב עם החבר למספר ימים ותראה אם הוא גם חווה כאבי ראש או איזושהיא תופעת לוואי.

ככה תוכל לבודד את הבעיה ולהבין האם היא אצלך (הקשיחות מפריעה לך וכדומה) או ברכב עצמו (בעיות במזגן..).

מגאן 265

פורסם
לא.

זה רכב ספורטיבי... אם המתלים היו רכים הוא לא היה ספורטיבי.

למען האמת, אמנם זה נכון במקרים רבים, אך לא תמיד. קיימים רכבי ספורט (לא ספורטיביים, אלא ספורט פרופר) בעלי מתלים רכים (יחסית).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
דווקא מגאן RS היא מהספורטיביות הנוחות ביותר. CUP - אולי.

התכוונתי לקאפ, היא מאוד קשיחה לטעמי. לא שזה עשה לי כאבי ראש וגב מנסיעה קצרה, אבל אם לנסוע לאילת, הייתי לוקח GTI בלי לחשוב פעמיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עשיתי היום ניסוי עם חבר אחר, ביקשתי ממנו בצהריים שיכנס לאוטו והוא אמר שתוך דקה בערך הוא הרגיש סוג של כאב ראש ואמר שלדעתו זה בגלל "הריח של החדש" שעדיין קיים באוטו.

בהנחה וזה באמת המצב (כי גם אני קיבלתי סוג של כאב ראש רק מלשבת באוטו), ניקוי פנימי יסודי דרך יכול לעזור לזה?

אגב, האוטו עבר 84K וטופל רק במוסך מורשה ולא ראיתי שהוחלף פילטר למזגן (לפני הקניה בדקתי את היסטוריית הרכב מול המוסך המורשה), כל כמה ק"מ יש צורך בהחלפה?

פורסם

גם אח שלי סובל מזה.

לדעתי מאחר והרכב ממש אטום לקול/ריחות וכל מה שמסביב.

יש כאלה שרגישים לזה.

פורסם

מה הוא עושה בעניין? ממשיך לנהוג עם כאבי ראש? נהיגה של 30 דקות בכביש עירוני/בין עירוני גורמת לי להרגיש כאב ראש כמו אחרי יום עמוס בעבודה

פורסם
למען האמת, אמנם זה נכון במקרים רבים, אך לא תמיד. קיימים רכבי ספורט (לא ספורטיביים, אלא ספורט פרופר) בעלי מתלים רכים (יחסית).

יחסית לאילו רכבים?

יש לך דוגמאות?

תראה, זה כו-לה גולף GTI, לא GT3...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני כמה ימים נסעתי (למרבה הצער לא נהגתי) ב-996C4S, והיא דווקא הרגישה מאד נוחה, ברחובות א.ת. הרצליה פיתוח. אפשר, אם רוצים. קורסה OPC, לעומת זאת, שברה לי את הגב אפילו בכוכב יאיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מה הוא עושה בעניין? ממשיך לנהוג עם כאבי ראש? נהיגה של 30 דקות בכביש עירוני/בין עירוני גורמת לי להרגיש כאב ראש כמו אחרי יום עמוס בעבודה

זה קרה לו רק ברכבים חדשים. לשמחתו יש לו אחד ישן מתפרק אז הוא לא סובל מזה.

• תוכן חדש...