Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כאבי ראש בזמן נסיעה ב-Golf GTI MK6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כמה ימים נסעתי (למרבה הצער לא נהגתי) ב-996C4S, והיא דווקא הרגישה מאד נוחה, ברחובות א.ת. הרצליה פיתוח. אפשר, אם רוצים. קורסה OPC, לעומת זאת, שברה לי את הגב אפילו בכוכב יאיר.

כן. פורשה (כזו שמיועדת לכביש) זה יותר נוח מספורטיבית זולה. מתלים איכותיים מרסנים היטב בלי לרסק. גם לאורך והרוחב של בסיס הגלגלים יש השפעה. אני חושב שמאז הימים הגדולים של הפיז'ו הספורטיביות, לא ידענו ספורטיביות עממיות עם מתלים שיודעים גם לרסן וגם לשכך, וגם הן לא היו באמת מכוניות נוחות (אם כי יותר ממאזדה 3 מודרנית, מבחינת עבודת מתלים).

זה נעלם מהעולם כמעט לגמרי, גם בגלל ההגזמה במידות הצמיגים, אבל לא רק.

האמת היא שקצת מוזר לנהוג במכונית פרימיום, כמו A3 (לדוגמא), ולחשוב של-306 שהיתה לך פעם פעם, היו מתלים יותר טובים. אבל היו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת היא שקצת מוזר לנהוג במכונית פרימיום, כמו A3 (לדוגמא), ולחשוב של-306 שהיתה לך פעם פעם, היו מתלים יותר טובים. אבל היו...

או הzx, איזו התנהגות, איזו נוחות, אחח.

פוקוס MK1. אמנם לא באמת ספורטיבית (אם-כי מתנהגת מעולה), אבל מתליה איזנו נהדר בין נוחות והתנהגות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

^

עוד דוגמא, אם כי כאן אין מדובר על רכב ספורט, בדומה ל-306.

יחסית לאילו רכבים?

יש לך דוגמאות?

תראה, זה כו-לה גולף GTI, לא GT3...

כן. הנה כמה דוגמאות שעולות לי לראש מבלי להתעמק בעניין: פרארי 458, פורשה 911 טורבו, אלפא 4C.

אגב, GT3 רחוקה מלהיות נוחה ואני מניח שזה לא השתנה בהרבה בדגם החדש.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לפני כמה שנים שמו לי בחדר מפיץ ריח חשמלי.

הייתי נכנס למשרד כמו חדש, ואחרי שעתיים היו לי דמעות בעיניים מכאבי ראש.

לקח לי כמעט שבוע להוציא מהחשמל את החרא הריחני הזה, ופתאום, למחרת אני כמו פנתר.

עוד יום שהחרא בחוץ, ואין לי כאבי ראש.

הייתי חייב לבדוק. הכנסתי אותו פניה וכאבי הראש חזרו מהר מאוד.

בקיצור - תבדוק אם יש מפיץ ריח באוטו, או שזה באמת תגובה אלרגית לריח של האוטו החדש.

תתחלף עם חבר עם אוטו חדש, או תשכור כזה ותראה מה התגובה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היום מוקדם יותר הוצאתי את מפיץ הריח מהרכב ובהחלט הייתה הקלה מסוימת! לקראת סוף הנסיעה (שם הכל היה בסדר) שמתי לב שהכאבים מתחילים בזמן סיבוב במהירות קצת יותר גבוהה (מרגיש כאילו שהמח זז מהמקום).

אז יש לי רכב ספורט אבל אני לא יכול ממש להשתמש בו? :-( או שזה עניין של זמן שייקח לי להתרגל לכל זה?

פורסם

לרוב אחרי הוצאת מפיץ ריח יש נטיה לריח של עובש (היה לי בעבר באיביזה פחית של קליפורניה, מאז אני לא שם מפיצי ריח). תחליף פילטר מזגן אם הוא לא הוחלף אף פעם (בדרך כלל כל 30 אלף).

וכן, אם אתה לא רגיל למהירות כזו זאת אחת הסיבות.

Got To love It

פורסם

אולי יש לך בעיה בעיניים ? כאחד שסובל אני יכול להגיד לך שנטייה קלה לפזילה במאמץ, convergence insufficiency, יכולה לגרום לזה ... תנסה כשאתה עייף למקד את העיניים על אצבע שנוגעת באף, אבל בגובה העיניים, ותשאל מישהו אם "בורחת לך עין" ..

גם אם אתה אוהב לנהוג עם משקפי שמש מיוחד תנסה להוריד אותן, בנוסף לדאוג שהחלונות נקיים ואין יותר מדי סינוורים אף פעם...

דבר אחר זה בעיות באוזן הפנימי שיכולות לגרום לכאבים במיוחד בפניות ובלימות חזקות.

פורסם
הזוי עד כמה שזה נשמע אבל זו תופעה שאני מחפש לה תשובה, התחדשתי בגולף GTI MK6 (אני יד שניה, תאריך עליה לכביש 12/09 הרכב נבדק מכל כיוון לפני קניה) וזה רכב הספורט הראשון שלי, לפני כן נהגתי על יונדאי אלנטרה שנת 2000 והבעיה היא שבזמן נסיעה אני חש בכאבי ראש איומים (דבר שלא קרה לי אפילו פעם אחת ברכב הקודם).

כשקניתי את המיצובישי, לאמא שלי התחילו כאבי ראש לאחר נסיעות ממושכות איתי ועם מזגן דלוק.

החלפתי פילטר מזגן, והבעיה נפתרה (לאמא אין יותר כאבי ראש).

לך תדע מי נסע באוטו לפניך, ומה הוא פלט או השפריץ באוטו, אולי אתה אלרגי לזה.

תחליף פילטר מזגן, להזיק זה לא יזיק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל תכוון את המזגן להכניס אוויר מבחוץ בזמן נסיעה. אני מניח שברירת המחדל במצב אוטו' שהוא סוגר את האוויר החיצוני רוב הזמן כדי לייעל את שמירת הטמפרטורה, אז תבטל את המצב הזה ותכוון ידנית לאוורור. חוץ מזה, אם אתה לא נוהג בצהרי היום, אתה יכול גם לפתוח חריץ בחלון, או בחלון גג אם יש לך, או אפילו בחלונות אחוריים אם ממש מפריע לך. עדיין יהיה לך מספיק קריר אבל הרכב יתאוורר. תן גם לאוטו להתאוורר קצת עם דלתות פתוחות כשאתה חונה במקום שמור.

יכול גם להיות שהנהיגה ברכב חדש וספורטיבי גורמת לך לחץ נפשי כלשהו, אם אתה נוהג כשאתה מתוח ולא משוחרר, זה בהחלט יכול לגרום כאב ראש. סע רגוע, שים מוזיקה מרגיעה, קח אתך בקבוק מים לדרך - עדיף עם קש גמיש כמו של רוכבי אופניים שאפשר לשתות בלי להרים את הראש.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...