Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה המון פעמים, שבצמתים יושב ערס, ומוכר פירות, פרחים וג'חנון.

עכשיו ברור שמי שלא שונא את עצמו לא יתקרב לדבר המסרטן הזה (שכל הפיח והרעלים ממכוניות עפים עליו).

אבל למה זה עדיין קיים? זאת מזימה מתוחכמת כלשהי להלבנת כספים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני רואה המון פעמים, שבצמתים יושב ערס, ומוכר פירות, פרחים וג'חנון.

עכשיו ברור שמי שלא שונא את עצמו לא יתקרב לדבר המסרטן הזה (שכל הפיח והרעלים ממכוניות עפים עליו).

אבל למה זה עדיין קיים? זאת מזימה מתוחכמת כלשהי להלבנת כספים?

כנראה מזימה להלבנת כספים.

הייתי פעם אחת בחוץ וזו הייתה שעת לילה מאוחרת, שיכור מת ורעב כמובן, הכל סגור.

אז החלטתי לקנות את זה מקיוסק שהיה קרוב. נתחיל מזה שג'חנון זה לא... זה גוש בצק יבש ומוזר ומה שהפך

את זה לאכיל זו העובדה שהייתי מסטול ושהיה רוטב. נראה לי שהייתה גם ביצה אבל אני לא סגור על זה :shock:

פורסם

קניתי פעם באיזה טיול.

הטעם ממש לא כמו הטעם של הג'חנון של אמא שלי. גועל נפש.

וגם אין חילבה :bad-word:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מכיר בעקיפין מישהו שעוסק בזה ומחזק את הספקולציות הקודמות. יש כאלה טעימים אבל הרוב זה זבל קפוא מתופעל בידי, איך נאמר, מאותגרים חוקית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זה כמו שיש אצלי במרכז העיר דוכן אבטיחים. כל השוק סגור והדוכן אבטיחים הזה פתוח 24 שעות 7 ימים בשבוע. הזמן היחיד שהוא סגור זה חגים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לתושבי אזור השרון הצפוני,(אלעד מאזין?10דק ממך),מודה ומתוודה שמבחינה בריאותית זה רעל,אבל פעם ב.. אני מרשה לעצמי,בכביש 5700 שזהו כביש מקביל לכביש 4 ומוביל למעברות ומשמר השרון,ליד מוסך מאיר עמק חפר נמצא בחור בשם רונן בשבתות ומוכר אחלה ג'חנון,עשייה ביתית,והוא לא ערס,רק תימני..:lol: .מומלץ

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
זאת מזימה מתוחכמת כלשהי להלבנת כספים?

לא נראה שיש שם הרבה תחכום, כל אזור והמאפיה שלו.

בנתניה "חיילים" ואסירים משוחררים מחזיקים (ללא רשיון עסק או תשלום שכירות) פיצוציות 24/7 ובאסטות של ירקות. בבת ים ופרדס חנה יש להם מסעדות על החוף. כנראה שבאזורים מסויימים גם באסטה כזאת לצד הכביש היא דרך להכניס כסף.

במקרים מסויימים מדובר לא בעובדים מטעם אלא באנשים שהסתבכו בחובות הימורים או הלוואות עם אותם ארגונים וכך הם מחזירים את החוב. לפני כעשור וחצי דובר על שיטת פעולה דומה במוניות השירות בנתניה, למרות שהעניין מעולם לא זכה לפרסום הראוי.

פורסם
לפני כעשור וחצי דובר על שיטת פעולה דומה במוניות השירות בנתניה, למרות שהעניין מעולם לא זכה לפרסום הראוי.

זה מסביר כל כך הרבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אישית קניתי ג'חנון בין כניסה הדרומית לצפונית של רחובות, היא שם 20 שנה והוא נחשב לבין הטובים. לגבי הענין של הלבנה אז דעתי האישית כל הקיוסקים וסנוקר וכמובן בסטות זה הלבנה נטו. כאשר חברי רצה לרכוש פעם קיוסק ובדקנו 3 גיליתי דברים שאני מפחד לרשום כאן. נגיד שלא להדפיס או להדפיס סתם מכירות להגדלת הכנסות ובכך להלבין כסף מזומן זה עוד בקטנה.

החיים הם כמו....

פורסם
אני אישית קניתי ג'חנון בין כניסה הדרומית לצפונית של רחובות, היא שם 20 שנה והוא נחשב לבין הטובים. לגבי הענין של הלבנה אז דעתי האישית כל הקיוסקים וסנוקר וכמובן בסטות זה הלבנה נטו. כאשר חברי רצה לרכוש פעם קיוסק ובדקנו 3 גיליתי דברים שאני מפחד לרשום כאן. נגיד שלא להדפיס או להדפיס סתם מכירות להגדלת הכנסות ובכך להלבין כסף מזומן זה עוד בקטנה.

שתף, זה מעניין

פורסם
שתף, זה מעניין

אם זה לגבי הקיוסקים אז אני מצטער כי עוד מס הכנסה יגייס אותו לשירותיו אבל לגבי הג'חנון אז הוא מעולה ולמרות שאני בא מחבר העמים יש לי נסיון רב והבנה עם ג'חנונים.

החיים הם כמו....

פורסם
זה כמו שיש אצלי במרכז העיר דוכן אבטיחים. כל השוק סגור והדוכן אבטיחים הזה פתוח 24 שעות 7 ימים בשבוע. הזמן היחיד שהוא סגור זה חגים.

האם במקרה הוא מוכר שם גם מנגלים?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תוכן חדש...