Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם, בשקילה של כל התגובות שלכם ומחשבה מעמיקה הבנתי שהקליאו לא בשבילי כרגע.

דיברתי עם מישהי שמוכרת יאריס T, יד3, 104אלף קילומטר שנת 2004, הרכב נראה במצב טוב בסך הכל, וכנראה שמחר בבוקר אלך לראות את הרכב. שאלתי האם יש פגיעות פח או צבע והיא ענתה שיש צורך במעט פחחות וצבע. היא דורשת על הרכב 43 אלף אבל אמרה שהיא גמישה, ולדעתי המחיר גבוה. עד כמה לדעתכם אפשר יהיה להוריד אותה במחיר?

רציתי לדעת למה כדאי לשים לב כשאני בודק את הרכב? והאם מישהו יכול להמליץ לי על מכון בדיקה אמין באזור מודיעין?

אני גר בהרצליה וזאת נסיעה לא קצרה עד למודיעין ככה שאני רוצה לבוא מוכן ולבדוק כל מה שצריך בפעם הראשונה.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

מצאתי אחת יד 3 שנת 2006 98,000 ק"מ ב45 אלף ש"ח מהנתונים היבשים האלו האם המחיר מתאים או גבוה מידי?

ובקשר למודעה של היאריס יד 3 שנת 2004 104 אלף ק"מ שרוצים עליה 43 אלף, המוכרת אמרה שהיא די גמישה ואני מאמין שאפשר להוריד אותה במחיר. תמורת 39-40 אלף האם כדאי לקנות את הרכב?

פורסם
מצאתי אחת יד 3 שנת 2006 98,000 ק"מ ב45 אלף ש"ח מהנתונים היבשים האלו האם המחיר מתאים או גבוה מידי?

ובקשר למודעה של היאריס יד 3 שנת 2004 104 אלף ק"מ שרוצים עליה 43 אלף, המוכרת אמרה שהיא די גמישה ואני מאמין שאפשר להוריד אותה במחיר. תמורת 39-40 אלף האם כדאי לקנות את הרכב?

אני שילמתי 2K מעל המחירון אבל הרכב באמת היה שמור , לא דרש שום תיקון פח או שריטה וכו'

זה מכוניות שנמכרות מעל המחירון ככה שאני בטוח שתוכל למכור אותה בבוא היום גם כן מעל המחירון.

פורסם

הלכתי לראות היום את היאריס שנת 2006 יד 3, מסתבר שהיא 90 אלף ק"מ, יש קצת שריטות ומכות קלות, ולפי מה שנאמר לנו מהמוכר הוחלף בבעלים הקודם הפנס הקדמי שמאלי בעקבות תאונה, אך לא צויין מעבר לכך. על פני הדברים האוטו נראה טוב ונסיעת המבחן על הרכב העלתה שהרכב מתנהג טוב, שחרור הקלאץ הרגיש מעט גבוהה מידי אבל.

מה שמעלה חששות הוא הסיפור של המוכר. נפגשתי עם המוכר ואבא שלו והם טוענים שהם מוכרים את הרכב בשביל האח של המוכר אשר עסוק מאוד ועבר לאחרונה לאופנוע. אך במהלך השיחה איתם זה נשמע ששניהם נוהגים ברכב הרבה, ולכן עולות בי מעט חששות שיש כאן איזשהיא בעיה. בנוסף יש היסטוריית טיפולים מלאה עד להגעת הרכב ליידיהם אבל מהרגע שהגיע אליהם האוטו טופל במוסך לא מורשה, בטענה שאלא "אותם פועלים במחיר נמוך יותר" והמוכר לא שמר קבלות. המוכר הותיר רושם שהוא נוהג ומטפל ברכב בעיקר אך הרכב בעצם שייך לאחיו.

האם להתרחק כמו מאש או ללכת לבדיקה? בסך הכל האנשים נראו מאוד נחמדים וכאשר הלכתי עם הבן לנסיעת מבחן אמא שלי דיברה עם האבא והגרסאות שלהם לסיפור היו זהות.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

זה מכוניות שנמכרות מעל המחירון ככה שאני בטוח שתוכל למכור אותה בבוא היום גם כן מעל המחירון.

המחירון שלהן גם ככה גבוה.

לא ראיתי כאלה לאחרונה שנמכרו במעל.

משכנתא זה קל

פורסם
המחירון שלהן גם ככה גבוה.

לא ראיתי כאלה לאחרונה שנמכרו במעל.

נכון שהוא גבוהה אבל זה לא אומר שלא מוכרים מעל המחירון, בן אדם שמחזיק רכב כזה עם היסטוריית טיפולים מלאה ק"מ נמוך ולא סיפור "מחשיד" כמו שכתב פה פותח השרשור דורש מעל המחירון ובצדק, אין עוד רכב שיכול להציע חבילה כזאת וזה למה דורשים מעל המחירון.

• תוכן חדש...