Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש מכונית קטנה וזולה שתחליף את היונדאי גטס שנת 2006 של אשתי.

על פניו, פיאט פונטו גרנדה/איבו מהשנים 2009 או 2010 עונה על ההגדרה הזאת והיא גם פחות משעממת מאיזו קאיה ריו.

מצד שני אני נרתע כי יש לפיאט שם רע בכל מה שנוגע לאמינות ואורך חיים. האם השם הרע הזה עדיין מוצדק או שפיאט השתפרו ?

תודה

פורסם

קניתי עכשיו את הפיאט השנייה שלי. הייתה לי ספייס וקניתי עכשיו פנדה.

כמו כן יש לאבא שלי פיאט גרנדה פונטו ולאחותי ספייס אוטומטית. כולן מפגינות אמינות טובה.

פורסם
אכן סטיגמה.

פולקסווגן (בלי לפתוח את הוויכוח) כן נחשב מותג אמין ?!

חולגי היקר,אתה משחק באש!!

הדגש בv.wהוא על "נחשב",סטיגמה זאת סטיגמה וקשה להשתחרר ממנה,עד היום אני שומע,"הגרמנים האלה ימח שמם יודעים לייצר מכוניות",כניראה שאלה שאומרים את זה לא ביצעו חיפוש על אמינותן של חלק מהגרמניות..:-(

אלעד:תודה על הכינוי,הסמקתי.:oops:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
חולגי היקר,אתה משחק באש!!

הדגש בv.wהוא על "נחשב",סטיגמה זאת סטיגמה וקשה להשתחרר ממנה,עד היום אני שומע,"הגרמנים האלה ימח שמם יודעים לייצר מכוניות",כניראה שאלה שאומרים את זה לא ביצעו חיפוש על אמינותן של חלק מהגרמניות..:-(

אלעד:תודה על הכינוי,הסמקתי.:oops:

הרכב השני אצלנו זו ג'טה (והקודמת לה גם גולף), למזלי, ללא הגיר הדואב הזה...

תראה, בכללית, זה רכב דיי מוצלח, אני חושב (גם עם הגיר האוטומטי AISIN), אבל לפחות ושוב לדעתי, "בא" ה-DSG ו"הרס" הכל (או כמעט הכל).

alfa 156 2.5.

פורסם

הייתי בעל פונטו ספייס רובוטית, וכעט גרנדה פונטו ידנית

אני מבסוט על פיאט, בזמן שכל החברים שלי מקללים אותי.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

לדעתי, בכל המכוניות המודרניות (למעט מקרים חריגים).

אין הבדלי אמינות מהותיים בין היצרנים השונים.

הדבר, נובע בין היתר מהגלובליזציה של ענף הרכב.

כיום, ניתן למצוא חלקים יפניים במכונית גרמנית.

חלקים גרמניים במכונית איטלקית וכו'.

פורסם
הרכב השני אצלנו זו ג'טה (והקודמת לה גם גולף), למזלי, ללא הגיר הדואב הזה...

תראה, בכללית, זה רכב דיי מוצלח, אני חושב (גם עם הגיר האוטומטי AISIN), אבל לפחות ושוב לדעתי, "בא" ה-DSG ו"הרס" הכל (או כמעט הכל).

איך, שוב פעם נדחף DSG לשרשור שלא עוסק בו כלל?

אולי, בעקבות קמפיין השירות המאסיבי של החלפת המכטרוניקים.

ייפתרו בעיותיו ובא לציון (ולשרשורים בפורום) גואל.

פורסם

הנושא שנוי מאוד במחלוקת, ברמה האישית לשני חברים שלי היו בעבר פיאטים, אחד היה מרוצה ממנו, לשני היו תקלות עד שנפטר ממנו..

ממבט ברחובות אפשר לומר שהדגמים הישנים יותר כמעט ונכחדו ונדיר מאוד לצפות בפיאטים משנות ה 90 (לעומת שרייד ג'סטי או סוויפט שעדיין נצפות משנתונים אלו), מאידך עברו הרבה מיים בנהר מאז, ולא בטוח שיש איזשהו קשר בין הפיאט של היום לפיאט של אז..

ברמת המוניטין, צפה ירידת ערך.. לוקח זמן לשנות מוניטין, אך בדיוק מאותה סיבה הן נמכרות בזול כיד שנייה..

גבר שלא מבין כלום ברכב ובכדורגל מושך בדיוק כמו בחורה עם שפם..

פורסם
איך, שוב פעם נדחף DSG לשרשור שלא עוסק בו כלל?

אולי, בעקבות קמפיין השירות המאסיבי של החלפת המכטרוניקים.

ייפתרו בעיותיו ובא לציון (ולשרשורים בפורום) גואל.

בשאלות של אמינות וכאשר "משווים" אמינות בין יצרנים (עד כמה שזה ניתן) ה-DSG יעלה גם יעלה, כדבר שבעיניי יכול לפסול (שוב לצערי כי את הגרמניות הללו אני אוהב) רכב מקנייה, וזה בניגוד לצרכנים מסויימים, שלא יקנו רכב עקב חוסר בשקע מצת נוסף/מחשב דרך/שקע מדיה/ AUX/איבזור כלשהו - דברים שבאמת מינוריים לדעתי (בניגוד לגיר שזה משהו מאוד בסיסי).

לא נצית כמובן את הוויכוח (רק על אש קטנה...:-D ).

בשרות עוד לא נגענו.

alfa 156 2.5.

פורסם
הנושא שנוי מאוד במחלוקת, ברמה האישית לשני חברים שלי היו בעבר פיאטים, אחד היה מרוצה ממנו, לשני היו תקלות עד שנפטר ממנו..

ממבט ברחובות אפשר לומר שהדגמים הישנים יותר כמעט ונכחדו ונדיר מאוד לצפות בפיאטים משנות ה 90 (לעומת שרייד ג'סטי או סוויפט שעדיין נצפות משנתונים אלו), מאידך עברו הרבה מיים בנהר מאז, ולא בטוח שיש איזשהו קשר בין הפיאט של היום לפיאט של אז..

ברמת המוניטין, צפה ירידת ערך.. לוקח זמן לשנות מוניטין, אך בדיוק מאותה סיבה הן נמכרות בזול כיד שנייה..

אני דווקא רואה פה ושם אונו בכבישים וגם קראתי שבשכם יש המון 127 ומי שיוצא לו להגיע לאיטליה וגם למדינות הבלקן, מעת לעת, מוצא עצמו מופתע מכמות הפנדות העתיקות, האונויים, כל מיני ריתמואים, אפילו פיאט 500 ( לא מהדנדשות המלוקקות, מהאורגינליות ) שמסתובבים שם למכביר. אבל לגוף השאלה הפותחת, אכן פיאט היה, הווה ויהיה קרוב לודאי אוטו זבל, לא לגעת. ודיר באלאק למי שמנסה לנתץ את הסיפור הזה, אתם סתם מעלים את המחירים של המשומשות ובסוף נצטרך לשלם על פיאט כמו על יאריס. די !!

פורסם

לא יודע מה מצבם עכשיו, אבל אני סברתי בתחילת שנות האלפיים שהם הפכו להיות אמינים, ולחמורותי הרבה רכשתי פיאט מריאה...:cry:

אם השאלה עדיין נשאלת, כנראה שהסטיגמה עוד לא התנדפה (לפחות לא לחלוטין)... ואם לא התנדפה, יכול להיות שיש עשן ויש אש.

יש מותגים שהיו בעלי סטיגמה שלילית שנעלמה וכנראה בצדק, כמו קיה. מקום שהסטיגמה לא נעלמה- כנראה שלא חל שינוי של ממש.

• תוכן חדש...