Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסטיגמה של קיה לא נעלמה, פשוט התמחור שלה השתנה ועכשיו דוחפים אותה בליסינג.

היא תמיד הייתה רכב בסיסי נחמד שעושה את העבודה וגם כיום היא כזו.

פורסם

לפי מה שהסטיגמה העדכנית אומרת, העניין הוא כזה: במידה והרכב טופל כמו שצריך האמינות צפויה להיות טובה, אבל, עדיין יש רגישות גבוהה יותר להזנחה מאשר ברכבים יפנים מקבילים (שנחשבים עמידים יותר להזנחה), ככה למשל אם לא הקפידו על מים לרדיאטור מקוריים, צפה לצרות. (כנראה שיש יותר אנשים שנשבעו שלא ירכשו יותר בחיים רכבים איטלקיים וצרפתיים מאשר נשבעים שלא יקנו יפניות...)

בשורה התחתונה האמת היא כנראה איפה שהוא באמצע, ככה אם לוקחים בחשבון את התמחור הנמוך בשל הסטיגמה ומשאירים בצד כמה אלפים להפתעות שזה תמיד מומלץ, נראה כרכישה טובה, בעיקר אם מדובר בתיבת הילוכים ידנית.

פורסם

סבא שלי נוהג על פיאט אונו 94'. היא נראית יותר טוב מהאלמרה 2003 שלי, ורואה מוסך פחות ממנה (היא גם עברה פחות קילומטקים ממנה:-D ).

הוא מקבל הצעות למכור אותה בתדירות של פעם בשבוע, גם בפי 2 מהמחירון שלה.

פורסם

בעקבות הלנצ'יה אפסילון שקניתי יש במשפחתי הקרובה תהליך של מעבר מגרמניות לתוצרת פיאט. אני באפסילון, אבי שעבר מאודי ללנצ'יה דלתא, זוגתי שנוהגת באלפא ג'ולייטה, אחותי שעברה מגולף לפיאט בראבו ובמשפחה המורחבת נוספו זוג פיאט 500. הסיבה למהפך, מעבר למכוניות עצמן, הוא בעיקר בגלל האמינות והשירות שמתקבל מהתוצרת והיבואן שטובה באופן משמעותי מהמכוניות הקודמות.

אני מסייג את זה כמובן כי כל המכוניות שציינתי הן בנות עד 3 שנים.

פורסם
בעקבות הלנצ'יה אפסילון שקניתי יש במשפחתי הקרובה תהליך של מעבר מגרמניות לתוצרת פיאט. אני באפסילון, אבי שעבר מאודי ללנצ'יה דלתא, זוגתי שנוהגת באלפא ג'ולייטה, אחותי שעברה מגולף לפיאט בראבו ובמשפחה המורחבת נוספו זוג פיאט 500. הסיבה למהפך, מעבר למכוניות עצמן, הוא בעיקר בגלל האמינות והשירות שמתקבל מהתוצרת והיבואן שטובה באופן משמעותי מהמכוניות הקודמות.

אני מסייג את זה כמובן כי כל המכוניות שציינתי הן בנות עד 3 שנים.

אני מניח שפותח השרשור התכוון לרכב יד שנייה,אבל אני מחזק את דבריך בנוגע לשרות,היום רוב הרכבים אמינים ומאובזרים,לחלקנו דרוש גם "אופי" מהרכב שהוא קונה,אבל לכולנו חשוב השרות אם וכאשר נתקל בבעיה,וגם באופן שוטף,ועל כך ללא ספק מגיע לסמלת שאפו בשלוש השנים האחרונות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני מטפל במוסך פטין בעכו ועד כה אין צרות - השירות מעולה. בזכות השירות הפכו כל המכוניות של החברים למכוניות מתוצרת פיאט ותוצרת קיה (עוד מותג שמטופל במוסך).

פורסם
שלום

אני מחפש מכונית קטנה וזולה שתחליף את היונדאי גטס שנת 2006 של אשתי.

על פניו, פיאט פונטו גרנדה/איבו מהשנים 2009 או 2010 עונה על ההגדרה הזאת והיא גם פחות משעממת מאיזו קאיה ריו.

מצד שני אני נרתע כי יש לפיאט שם רע בכל מה שנוגע לאמינות ואורך חיים. האם השם הרע הזה עדיין מוצדק או שפיאט השתפרו ?

תודה

אפשר לשאול מה הסיבה להחלפה?

בדיוק שוקלת לרכוש יונדאי גטס 2006 ידנית.

פורסם
הסטיגמה של קיה לא נעלמה, פשוט התמחור שלה השתנה ועכשיו דוחפים אותה בליסינג.

היא תמיד הייתה רכב בסיסי נחמד שעושה את העבודה וגם כיום היא כזו.

דווקא לא מסכים איתך

קיה בשנים האחרונות נותנת פייט רציני למתחרות שלה

• תוכן חדש...