Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שעדיין לא הספיקו. בכל אופן מספר כריות האוויר אינו מהווה בהכרח מדד ישיר לבטיחות הרכב.

במאזדה 6 יש 6 כריות.

*למרות האמור לעיל, ידוע כי פאביה מיוצרת עם כ-50 כריות אוויר במקומות שונים בחלל הרכב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

למרות העובדה שזה יד 1 מליסינג ולמרות זה שהדגם הזה של המונדאו הזאת כבר מסיים את החיים שלו, אי אפשר להתעלם מהעובדה שמקבלים פה הרבה מאוד אוטו בלא כ"כ הרבה כסף. (יחסית כן? :roll: )

V5

פורסם

בחו"ל כבר מקובלת מאד תפיסת המה שיש בקנקן ולא הקנקן.

אם מישהו מחפש רכב מנהלים חדש וחזק, מה זה כבר משנה אם הוא מותג אקס או ווי? הנתונים והמחיר ידברו.

יש אתרי תיירות בהם תשלם כמעט חצי מחיר בהזמנת מלון שכל מה שאתה יודע עליו הוא האזור, הכוכבים והמחיר. הילטון, שרתון, מריוט, מה זה כבר חשוב. לי אישית זה מצליח פעם אחרי פעם, בעיקר בארה"ב.

הנקודה החשובה היא הגנה על המותג, כי כל עוד אתה לא יודע מה מכרו למישהו אחר אתה לא תוכל להתרעם ששילמת הרבה יותר.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם

אני חושב שזאת פאביה.

בלי קשר, רכב שהופך ליד שניה מליסינג, מקבל בדיוק את אותה ההנחה.

במיוחד אם זה המונדאו שהמחליפה שלה תגיע לכאן ב 2014.

וזאת יכולה להיות רק המונדאו.

המחיר שלה לדגם הפשוט לאחר הנחת ליסינג הוא 130K.

פורסם

מה האינטרס שלהם לשווק ככה בלי לתת את זהות הרכב??

האינטרס ברור וכנראה גם מוצלח, שאנשים ידברו על זה כמו שקורה כאן בפורום ואצל אחוז ניכר מהאנשים שראו את המודעה ומקשקשים על זה עם חברים/בעבודה/עם האישה וכו' וכו'

פורסם
האינטרס ברור וכנראה גם מוצלח, שאנשים ידברו על זה כמו שקורה כאן בפורום ואצל אחוז ניכר מהאנשים שראו את המודעה ומקשקשים על זה עם חברים/בעבודה/עם האישה וכו' וכו'

אני זורם איתך, נניח שיקשקשו ויתיעצו. עדיין המרחק עד למימוש העסקה גדול.

אפילו בין חברי הפורום המלומדים אין הסכמה מוחלטת על זהות הרכב. לא כל שכן הציבור ברחב שאינו חבר פורום ורובו בעל ידע פחות נרחב. מה הסיכוי שמישהו שאינו יודע את זהות הרכב ירכוש אותו? לדעתי נמוך מאוד.

אם מישהו מחפש רכב מנהלים חדש וחזק, מה זה כבר משנה אם הוא מותג אקס או ווי? הנתונים והמחיר ידברו.

יש אתרי תיירות בהם תשלם כמעט חצי מחיר בהזמנת מלון שכל מה שאתה יודע עליו הוא האזור, הכוכבים והמחיר. הילטון, שרתון, מריוט, מה זה כבר חשוב. לי אישית זה מצליח פעם אחרי פעם, בעיקר בארה"ב.

לשיטתך, זה בסדר לפרסם "רכב משפחתי, מרווח, זול ופשוט לאחזקה" ולהשחיל ללקוח דייהו סופר רייסר? :shock:

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

זאת אחת המטרות המוצהרות של פרסום, להעלות את המוצר לתודעתך כצרכן פוטנציאלי. כולנו רואים ושומעים עשרות פרסומות לרכב כל יום והן די עוברות לנו ליד האוזן. הם מצאו שיטה יפה לגרום לאנשים שבמקרה אחר לא היו שמים לב למודעה שלהם לדבר עליה.

זו הצלחה בפרסום. דרך אגב, אני מעריך שזה כך גם מחוץ לגבולות הפורום המלומד הזה, אנשים מדברים על פרסום מיוחד ולכן הוא מוצלח.

פורסם
השלב הבא: קופון לרכישת דירה שרק לאחר שתשלם עליו, תדע איפה אתה הולך לגור.

חחח אהבתי...

באמת נשמע שמדובר בפורד מונדאו.

אם זה באמת משלמה סיקס זה פשוט עבודה בעיניים....

פורסם

נ.ב - מונדאו זה באמת רכב מנהלים. יש מנהל בקארס-פורום שנוסע במונדאו.

תפסיק להסגיר אנשים חפים מפשע!

אגב, מה רע במונדאו חדשה עם 2 ליטר טורבו ב-135 אלף ש"ח?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין כל רע, אבל מה רע בלדעת מראש על מה משלמים 135k?

הם מנסים לגרום להסתכל יותר על הנתונים ופחות על ה... שאר.

על הנייר- אכן יכולה להיות עסקה טובה, אבל למה להעלים מהעין שההנחה הזו היא לא הנחה אמיתית אלא ירידת ערך עקב הליסינג?

אפשר להציג כל דבר באור כזה או אחר, אך זה זלזול בקונה.

פורסם

אם הרכבים הוא מיועדים לליסינג פרטי אז הם לא נרשמים כליסינג ברשיון רכב ולא כהשכרה.. אז אם זאת כמות גדולה של רכבים אז כנראה שהם כן ירשמו כליסינג..

• תוכן חדש...