Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה... GPS?

אם השימוש הוא לווייז בלבד, הרי ש-GPS ממוצע יעלה פחות מהאנדרויד הכי זול,

וכבונוס יהיה לך מסך גדול יותר וקליטה טובה יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מרוב עייפות קראתי "מכשיר אנדרויד זול לכלב"...

אם כבר הוא יודע לחייג בעצמו, לפחות תפנק אותו באיזה גלאקסי S4!

(או אייפון 5, אם הוא פודל)

פורסם

אאל"ט יש מישהו בפורום שבנה קונסולה שלמה על הסמסונג גלאקסי טאב הראשון.

הואבנה את זה כקונסולת מולטימדיה מלאה כולל אינטרנט מוזיקה וניווט

אפשר לחפש ביד שתיים טאבלטים 7 אינץ משומשים או להזמין מהאינטרנט משהו סיני זול ולבנות קונסולה כזאת

פורסם

לא רעיון מוצלח לדעתי. מסכי מגע ברכב זה מתכון לתאונה - מהסיבה שאתה לא יכול לתפעל את המערכת בצורה עיוורת כמו עם כפתורים, אתה חייב להסתכל על המסך, וזה מסיט את העיניים מהכביש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לעולם לא מתעסק עם הטלפוו תוך כדי נהיגה. ואני גם לא מכיר מכשיר gps שמתעדכן כמו הוייז

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא פשוט יותר לקנות תושבת לסמארטפון ולהשתמש במכשיר האישי שלך לניווט?

ככה יש לך "תירוץ" להשקיע במכשיר האישי

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...