Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגן\נרתיק לנקסוס 4 .נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש case לנקסוס 4 שלי. חשוב שיהיה אלגנטי ולא בומבסטי כמו של OTHERBOX.

אז אם למישהו יש המלצה על קייס ומגן מסך טוב אני אשמח. נ.ב אני יודע שמדבקות של זאג מאוד טובות אבל מניסיון במכשירים קודמים גם זולים יותר עושים את העבודה.

פורסם

אחד שהוא לא קרנפי ומשמר את הלוק של המכשיר - Ringke Fusion, שנמכר כעת באתר החברה הרשמי ב 14 דולר (מחירי ebay).

היתרון הכי גדול שלו לדעתי הוא ההגבהה הקלה שהוא נותן למכשיר, מה שמאפשר לרמקול שלו לנשום ולתת בראש, גם כשהמכשיר מונח על שולחן.

פורסם

מנצל"ש, עבור מכשיר גלקסי S4.

איך הכיסויים של חברת SPIGEN SGP?

עושה רושם שהם דקים יחסית ולא הופכים את המכשיר למקרר (בדומה למה שקורה עם otterbox).

ועוד דבר שיש להם ששמתי לב אליו- מגן מסך מזכוכית מחוסמת. יש למישהו ניסיון עם מגני הזכוכית? ביחס למגן פשוט.

ועוד

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

Sgp היא חברה מעולה, בטופ של החברות שמייצרות כיסויים ומגני מסך, הם לא זולים אבל שווים את הכסף.

בנוגע למגני מסך מזכוכית, אישית אני חושב שזה גימיק מיותר עקב העלות האסטרונומית, גם המגנים הפשוטים של sgp ימנעו שריטות על המסך,אם אתה מתכוון לשרוט את המסך כל היום עם סכין יפנית תלך על המגן זכוכית.

קניתי מאיביי מגן מסך, מגיע זוג, רק עכשיו אני מחליף את הראשון אחרי שנתיים של שימוש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

http://dx.com/p/s-style-protective-tpu-back-case-for-lg-nexus-4-e960-black-172705

אני יודע שאולי תצחק קצת, אבל באמת שאני לא חושב שצריך יותר.

הוא יושב טוב על המכשיר,לא עושה ממנו מפלצת, יש לו הגבהה קטנה מעל למסך,וגם מנסיון הוא הגן כבר 4 פעמים על הנקסוס שלי בנפילה(3 פעמים מאיזור המותניים, ופעת אחת באיזור החזה)

פורסם

תודות למשיבים.

אריק, מנסיוני עם מגני מסך רגילים- אף פעם לא אהבתי אותם, אם זה בגלל תחושת המגע השונה, ואם זה בגלל פגיעה מסויימת בצבעים ורגישות המגע.

אם כי אציין שלא ניסיתי אף פעם מגן מתוצרת ידועה כדוגמת ZAGG ושות'.

אבל לחבר שלי, באייפון שלו יש את הזכוכית המחוסמת הנ"ל, ולפני כן היה לו מגנים אחרים שלא מזכוכית. לטענתו החוויה שונה ולטובה, ואכן, לא מרגישים בקיומו מבחינת התפעול (אבל רואים אותו- יש לו עובי ומשקל מורגש בהחלט).

לדייב, בעבר הייתי משתמש במגנים הפשוטים הנ"ל במכשירים אחרים שהיו ברשותי ולא אהבתי אותם כ"כ. מגן טוב זה מגן שיושב היטב, מחזיק לאורך זמן ועוד. אני נראה אולי סתם אומר זאת, אבל ההבדל בין מגן איכותי לפשוט כן מורגש (צריך לראות ולנסות כדי להבין). אבל האם זה שווה את המחיר של פי 10? זה כבר משהו שכל אחד צריך לשאול את עצמו. לטעמי כן.

את OTTERBOX ראיתי לראשונה אצל חבר (הדגם הדק יותר). הופתעתי לטובה ממנו, וכששאלתי את מחירו קיבלתי הלם קל, אבל במחשבה שניה, יש תמורה מסויימת למחיר הזה (20 דולר).

פורסם
בנוגע למגני מסך מזכוכית, אישית אני חושב שזה גימיק מיותר עקב העלות האסטרונומית, גם המגנים הפשוטים של sgp ימנעו שריטות על המסך,אם אתה מתכוון לשרוט את המסך כל היום עם סכין יפנית תלך על המגן זכוכית.

קניתי מאיביי מגן מסך, מגיע זוג, רק עכשיו אני מחליף את הראשון אחרי שנתיים של שימוש.

מיותר גם לדעתי. מה גם שלהשקיע באופן כללי במגני מסך די מיותר במכשירים עם גורילה גלאס, אלא אם כן הם מפחיתים בצורה משמעותית סימני שמן וטביעות אצבעות (על חשבון פגיעה קלה באיכות). נכון, אפשר לשבור אותן, אבל בכדי לשרוט אותן בצורה מורגשת, צריך להיות מאוד כשרוני.

פורסם
תודות למשיבים.

אריק, מנסיוני עם מגני מסך רגילים- אף פעם לא אהבתי אותם, אם זה בגלל תחושת המגע השונה, ואם זה בגלל פגיעה מסויימת בצבעים ורגישות המגע.

אם כי אציין שלא ניסיתי אף פעם מגן מתוצרת ידועה כדוגמת ZAGG ושות'.

אישית אצלי אני לא רואה ולא מרגיש בהבדל עם מגן מסך ובלי מגן מסך, וזה עם מגן מסך אולטרה קריסטל של SGP.

ALÞћÃ לגבי הדגמים החדשים יותר של גורילה גלאס אני לא יודע עד כמה הם נשרטים בקלות,אצלי בS1 המכשיר נפל פעם אחת על המסך ונהייתה שריטה על המסך די בקלות,אומנם היא לא מורגשת וכמעט לא רואים אותה,שריטה ממש קלה,אבל אותי עדיין זה עיצבן,אז היה שווה לקנות מגן מסך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אלפא, אתה צודק וגם טועה.

גורילה גלאס, ייחודה הוא בזה שהיא עמידה בשריטות. לא ברמה של ספיר אבל עדיין ברמה טובה (אני מתייחס לדור ה2 וה-3 שלהם).

אבל! היא לא עמידה בשבר. נקודה. היא לא מתיימרת להיות זכוכית מחוסמת (חסינת שבר) ולכן מומלץ לשים מגן שמסוגל להגן משבר.

נסה לשבור מסך של גלקסי 4/ אייפון 5 בצורה מכוונת עם השפיץ של הפלייר ואז תראה כמה המסך כן שביר. בעיניים שלי ראיתי (ולא ביוטיוב), והמגן נועד למגן טוב יותר בנושא זה, כמו שיש

למטרה זו.

אז אפשר לומר שאני מחפש מגן לצורך מטרה זו (חיזוק משבר), ולא בגלל השריטות.

השאלה היא מה יעשה את העבודה יותר טוב? פילם איכותי כמו שיש לSGP, OTTERBOX ודומיהם, או שהזכוכית המחוסמת תעשה את העבודה יותר טוב? כמובן תוך פגיעה מינימלית בחוויית המסך עצמו.

פורסם
אלפא, אתה צודק וגם טועה.

גורילה גלאס, ייחודה הוא בזה שהיא עמידה בשריטות. לא ברמה של ספיר אבל עדיין ברמה טובה (אני מתייחס לדור ה2 וה-3 שלהם).

אבל! היא לא עמידה בשבר. נקודה. היא לא מתיימרת להיות זכוכית מחוסמת (חסינת שבר) ולכן מומלץ לשים מגן שמסוגל להגן משבר

אבל זה מה שרשמתי...

נכון, אפשר לשבור אותן, אבל בכדי לשרוט אותן בצורה מורגשת, צריך להיות מאוד כשרוני.
פורסם

אני בספק מאוד בספק שמגן מסך כל שהוא יוכל להגן על מסך מפני שבירה,במיוחד שמדובר בגורילה גלאס.

חוץ מזה בנפילה סביר יותר שהמסך עצמו ישבר והגורילה גלאס תישאר שלמה,זה קורה הרבה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אבל זה מה שרשמתי...

סליחה, טעות שלי.. :oops:

אבל הכוונה הייתה מובנת, אני מניח.

פורסם

המגן הכי טוב לדעתי :

http://tpu-cases.com/index.php?main_page=product_info&cPath=46_76&products_id=303

היה לי כזה לגלקסי נקסוס הישן ולאייפון 5 - גם למכשירים האלו זה היה המגן הכי טוב שראיתי.

קניתי ברגע שהם הוציאו את הדגם לנקסוס 4 (לקח כמה שבועות מהתחלת המכירה של הטלפון...)

אם אתה רוצה יש לי אחד חדש ספייר.

• תוכן חדש...