Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היאוש גובר...

לא מצליח לקבל את ההחלטה.

בחיפושים ביד 2 אני מסנן לפי: ידני, נפח מנוע עד 1.4 (חסכוני), החל משנת 99', עד 10000 שח

צריך משהוא חסכוני יחסית אמין ולא עגלה מידי..

אז מה שנופל על הסינונים זה הרכבים הנ"ל וגם פונטואים פיאסטות ו206 שבהם אני לא מעוניין (מדעת הרוב של לא כדאי..)

אשמח לחוות דעתכם על המכוניות הבאות: שרייד משנת 99-00, סיריון 99-00, קורסה 00-02 (מנוע 1.2-1.4) וקליאו בי2 שנת 02-04 מנוע 1.2-1.4

חייב לקנות השבוע רכב!!!

תודה

פורסם

שרייד היא הבחירה הטובה ביותר לדעתי מכל האופציות שהצגת.

למה? אמינות,פשטות ,חסכון וסחירות עתידית

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
למי איכפת מסחירות עתידית ברכב של 10K? רכב סחיר יימכר עוד שנתיים ב-6K ורכב לא סחיר ב-4K? זה כאילו ההבדל?

סחירות היא לא רק עניין של מחיר אלא בכמה זמן הוא יצליח למכור את הרכב

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

השרייד רכב אמין מאוד. לאחרונה קניתי מדודה שלי שרייד יד ראשונה עם 20K קילומטר משנת 2000 ( אמיתיים:) ) שיהיה לתקופת הלימודים, האוטו חסכוני , לא היה לו תקלות בכל 13 השנים שלו די חסכוני וקל לאחזקה.

אם תמצא כזאת שמורה- שווה.

בהצלחה,

פורסם

חייב לקנות השבוע רכב!!!

אולי הדבר הכי חשוב בקניית רכב זה לא לקנות בלחץ ופזיזות,תשקול, תראה מספר רכבים, בצע בדיקה ואז תחליט,

בהצלחה.

• תוכן חדש...