Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כבר ביקשתי? זה לא שיש לי איזה פרארי או לבורגיני, אפילו לא איזה מכונית שמתקרבת לכזאת, יש לי רק גיפון של ביואיק,

זה לא משהו של וואוו, זה לא משהו שלא רואים על הכבישים, זה לא משהו שצריך טיפולים מיוחדים,

מה כל כך קשה לסדר באוטו הזה למוסך,

יש לי מוסכניק, באמת בן אדם טוב, שיש אצלו במוסך הרבה מריקאיות, הוא מוכר בעיר בתור אחד שמבין, מאז שיש לי מכוניות אני נוסע רק על אמריקאיות,

הוא כבר 11 שנה המוסך שלי, אבל בשנה האחרונה , הוא כבר שבר שיאים,

הפעם האחורנה שהאוטו היה אצלו זה ביגלל שהתחמם האוטו, האוטו הגיע אליו ביום ראשון על הבוקר, הוא קבע שצריך להחליף גומיות של הסאפות,

אני לא יודע מה התהליך להגיע לשם, ומה פותחים על הדרך,

האוטו היה אצלו יומיים, שלחתי את אמא שלי להוציא את האוטו, אחאי שעתיים שחזרתי מהעבודה נסעתי מפ״ת לרמת החייל, נסיעה קצרה,

כל האוטו רועד, הוא לא עומד על טורים, יותר מיזה, הגיר התחיל להחליק, ונידלקה מנורה של צ,אק אנגל

יום למחרת שלחתי את אמא שלי חזרה אליו, הוא טען שהצילידר או משהו כזה. לא תיפקד טוב, ושהוא סידר את זה ומחק את המנורה שדלקה,

עכשיו יום שישי אין אם מי לדבר , אתמול שלחתי לו הודעה והוא קבע איתי היום, ידעתי שהוא לא יענה , אין סיכוישכזה

היתי אמור לינסוע לאירוע משפחתי בצפון לסופ״ש, עכשיו אנחנו תקועים במרכז כי אין לנו 2 מכוניות ( הביואיק 7 מקומות)

אז מה כבר ביקשתי? לא שיש לי פרארי,

ביקשתי כולה מוסכניק באיזור המרכז, אמין, מקצועי שיודע את העבודה,

יש דבר כזה?

• תוכן חדש...