Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין ספק שהסיפור של הגינה החרוכה והילדים ש"ניצלו ממוות" בגלל מכונית שעלתה באש ויכלה בקלות גם להתפוצץ ולהחריב את כל הרחוב נשמע קצת כמו תסריט דמיוני. לי קצת נראה תמוה שאתה מתעקש שלא לשלוח תמונות של המכונית וסביבתה אחרי הנזק. יש פתגם שאומר "תפסת מרובה - לא תפסת" - תחשוב על זה!

אז תחזור לעמוד הראשון ותראה תמונות ....

ויש פתגם שאומר שהחכם לומד על ניסיונם של אחרים .... ולפני שאתה קופץ עם תגובות על דמיון. מה אתה היית עושה במקומי ?

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרנקוס, אל תפחיד את הבחור עם תמונות השריפה. משתי תמונות הקלוזאפ שהוא שלח לא נראה שמשהו שם נפגע יותר מדי. נראה לי שהוא קצת נסער מהסיפור והתחיל להיכנס לסרטים של מה היה עלול לקרות. מצטרף לעצה של אלה שכתבו כאן לפני - תן לצ'מפיון לשבור את הראש ולתקן את הרכב. חדש לא תראה מהם ואין בית משפט בעולם שיפסוק לך חדש על רכב בן 3. בקש שיתקנו לך בחלקים מקוריים ותפקח מקרוב על איכות העבודה - זה הכי טוב שתוציא מהם. משפט מולם רק יגרום לך להפסיד את התחתונים. תהיה בטוח שעורכי הדין שלהם כבר עוקבים אחרי כל מילה בשרשור הזה. :lol:

We are the Human Race

פורסם
ככה נראה רכב שעבר שריפה:

האם הרכב נראה באיזושהי צורה שקרובה לזה אפילו?

כי אם לא, סביר להניח שאתה תקבל תביעה (מוצדקת) מצ'מפיון על הוצאת דיבה.

טוב אני אתייחס בפעם האחרונה לשטות הזאת.

אדון גאון הדור!!! מה שאתה מראה בתמונות זאת אכן רכב שבהגדרתו נחשב כנשרף אבל נשרף כליל ( לא בטוח ששמעת על המושג ואם כן אז אני מאוד אופתע).כל עצם או גוף חי שנאחזה בו אש חיה נחשב כנשרף! גם אם נשרף רק הצמיג/מגב/המס רכב.

ואני אתן לך דוגמא יותר קלה שאולי תבין. אתה לא חייב לשדוד 100,000 אלף דולר כדי שיצערו אותך על שוד מספיק שאתה שודד מאתיים שקל מזקנה ברחוב , גם אז הינך שודד עפ"י חוק.

שיהיה בהצלחה בבגרויות

פורסם

אין ספק שמשהו נשרף שם, השאלה באיזה היקף.

בהחלט לא נעים, אבל לידיעתי, מכוניות מתפוצצות רק בסרטים.

"העם רוצה תמונות של הג'טה השרופה והגינה החרוכה" - לא תקבלו, בתמונה השנייה רואים שהמנוע נמצא מעל משטח מרוצף.

תמשיך את ההתנהלות מול צ'מפיון בלי לערב רגשות, אלא עם הוכחות, דוח שמאי, דוח כיבוי אש וכו'.

בהצלחה.

פורסם
טוב אני אתייחס בפעם האחרונה לשטות הזאת.

אדון גאון הדור!!! מה שאתה מראה בתמונות זאת אכן רכב שבהגדרתו נחשב כנשרף אבל נשרף כליל ( לא בטוח ששמעת על המושג ואם כן אז אני מאוד אופתע).כל עצם או גוף חי שנאחזה בו אש חיה נחשב כנשרף! גם אם נשרף רק הצמיג/מגב/המס רכב.

ואני אתן לך דוגמא יותר קלה שאולי תבין. אתה לא חייב לשדוד 100,000 אלף דולר כדי שיצערו אותך על שוד מספיק שאתה שודד מאתיים שקל מזקנה ברחוב , גם אז הינך שודד עפ"י חוק.

שיהיה בהצלחה בבגרויות

בשביל תגובה כמו שהייתה לך, אני מצפה לשריפה רצינית.

אם לא, זה סתם היסטריה מוגזמת.

תשמע, אני יודע כמה זה מפחיד שהאוטו שלך עולה באש.

הנה מה שקרה לי ב2007:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=158055&highlight=%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A8+%D7%91%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2+%D7%A9%D7%9C+%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%99

וזה קרה בזמן נסיעה!

וככה זה נראה אחרי שצמת חשמל נשרפת לך בתוך האוטו כשאתה אצל החשמלאי (הרנו 11 שהיה לי, ימח שמו וזכרו, טפו עליו!)

החשמלאי נשאר עם אחלה צלקת על היד מהשריפה אבל הציל את האוטו.

מה שכן, הדשבורד התעקם מהחום אז תא הכפפות לעולם לא חזר להסגר ממש כמו שצריך.

בתמונה השלישית אפשר לראות שהאש ממש אכלה את חלק מהקונסולה המרכזית.

זה קרה בזמן נסיעה, תוך שניסיתי לצאת מהמוסך.

3500 ש"ח נזק.

attachment.php?=346670&stc=1&d=1374088737

attachment.php?attachmentid=346671&stc=1&d=1374088737

attachment.php?attachmentid=346672&stc=1&d=1374088737

Renault (1) (Custom).JPG

Renault (2) (Custom).JPG

Renault (3) (Custom).JPG

פורסם

אתה מזלזל באדם שאין לך אפילו שמץ של דבר בנוגע אליו או להשכלתו (במידה ומזכירים ״בגרויות״) וחבל שכך.

בנוגע למקרה - אכן מקרה מצער עם אופציה לתוצאות קשות בצורה קיצונית.

לא מאמין שצ׳מפיון יפצו על משהו, תודעת השירות שלהם שואפת לאפס.

פורסם

הזוי לחלוטין, זה עוד לא שמעתי.

המון בהצלחה, מסכים עם ההמלצות לגבי התייעצות עם עו"ד ושתקבל פיצוי הולם ושלא ינסו לסובב אותך או להציע לך פחות משמגיע

לך רק כדי שלא תתבע אותם.

בהצלחה!

פורסם

תהיו רציניים.

שהיה סיפור על מפסק החלון החשמלי, רכבתם על זה חודש שלם.

תקלות בטיחותיות, האוטו יעלה באש (אני מעדיף להיכנס 10 פעמים לתקן את הגיר רק שלא יעלה באש בגלל איזה מפסק) וכו'....וכל זה עוד לפני שמישהו פה דיווח על בעיה בפועל.

פתאום מה שרואים בתמונות של פותח השירשור זה לא שריפה, סתם, היה היום חם במיוחד.

פתאום כל יום רכב עולה באש...

אם הבחור היה עולה על זה כמה דקות האחרי כניראה שזה גם היה נחשב לנשרף כליל.

או שמספיק שהוא היה במקום שאין לא עזרה, מים מטף ועוד.

פעם אחרונה שראיתי רכב עולה באש (כביש 4) זה עניין של דקות.

ולא היה שום דרך לעצור את זה.

פורסם

אבל זה לא קרה.

בהנחה שהנזק שרואים הוא כל הנזק שיש, זה ייסתכם בכמה אלפים קטנים, שבכל מקרה הוא יקבל עליהם פיצוי אם יצליח להוכיח שזה נגרם בגלל המכונאי שהם שלחו.

היסטריה, "הילדים יכלו למות", בכי וכו' פשוט לא לעניין פה.

זה לא שזה לא מטריד אבל גם לא צריך להוציא את הכל מפרופורציות אם לא קרה כלום חוץ מצמת חוטים שנשרפה.

פורסם

פותח השרשור: תראה, מצד אחד אין שום ספק שהשירות הטכני של צ'מפיון פישל, והשירות לקוחות שלהם סיפק תשובות לא ראויות - אבל מצד שני הנזק לרכב כפי שבא לידי ביטוי בתמונות הוא לא ממש גדול. אין גם ספק שזה יכל להתפתח לאירוע גדול יותר, בו בני משפחתך היו יכולים להיות חלילה בסכנה, אבל תודה לאל לא קרה כלום.

גם לי נשרף רכב לפני 13 שנה, עצרנו ברמזור והוא נדלק בצומת. ברחנו מהרכב והזמנו מכבי אש, אבל עד שהגיעו הצלחנו לכבות את השריפה עם מטף של רכב מסחרי. הרכב באותו בוקר היה במוסך, ומסתבר שאדון מוסכניק שכח לסגור את הפילטר דלק, והדלק זרם עד שנדלק. הנזק היה גדול: נשרף המצבר, מכסה פילטר, חוטי הצתה, צמות חשמל ונשרף כל המכסה מנוע שהיה זקוק לפחחות וצבע מחדש.

לא עשינו מזה סיפור. לא תבענו, לא התלוננו ולא צעקנו - בעל המוסך תיקן את הרכב, החליף את כל החלקים שצריך, המשכנו לנסוע איתו עוד חודש קדימה ואז מכרנו אותו לאישה מעפולה, שהמשיכה לנסוע איתו עוד 4 שנים.

יכול להיות שניתן לתקן את הרכב שלך, תן להם צ'אנס. אני יודע שהיבואן הזה (צ'מפיון) הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, ונכון שגיר ה- DSG נחשב בעייתי, אבל לא צריך לקפוץ למסקנות בנוסח "הלך הרכב". ואגב, אין לך מה להעלות אתר אינטרנט לרשת - לא חושב שייצא מזה משהו. כמו שכתבתי קודם: תתייעץ עם עו"ד ותראה לו את כל החומרים שלך, והוא ינחה אותך מה לעשות. אם יש קייס לתביעה, הוא ישמח מאוד לתבוע.

פורסם

מפחיד ממש:shock: רק לא ניראה לי שזה קשור לגיר.אין ספק שיש פה מחדל אמיתי,המלצה שלי מייל חריף ליצרן ותראה איך שכולם עומדים דום. תאמין לי זה מנסיון.וכמו שהמליצו פה עורך דין ושמאי מטעמך דחוף, אל תיתן להם לחבל בראיות.

ולמי שמאמר שמייל אדום של YNET זו הגזמה ,אז זה ממש לא הגזמה כנראה שרק ככה זה עובד עם צ'מפיון. כמה שיותר פניות ליצרן אולי יבינו שמשהו פה לא כשורה עם צ'מפיון, וכבר היה פה לא מזמן ביקור יצרן לא סתם הפרידו בין המותגים במוסכים , כיום אודי מופרדת בכל הנוגע במוסכים מרכזיים ושירות לקוחות מVW סיאט וסקודה.

ובהצלחה מול צמפיון.

שיפוצים..

פורסם
חבל שאתה סתם נותן לו עיצות שיכולות להזיק לו. יש לך מושג כמה מכוניות נשרפות ביום?! תתפלא לשמוע שאין יום שמכונית לא עולה באש. טוב שלא הגזמת עם המייל האדום של YNET. אולי בכלל עדיף ברייקינג ניוז בכל ערוצי הטלוויזיה. חברות שמתחילים להתקוטט איתם דרך התקשורת נכנסות למגננה ותאמין לי שיש להם יותר כסף ומשאבים לנהל מולו מלחמה לעומת זה שאם הוא יושב מולם ומנסים להגיע להסדר הם מגלים הרבה יותר רצון טוב ופתיחות בהנחה שבאמת זה נגרם באשמתם. אם באמת יוכח שהרכב נשרף כתוצאה מהטיפול של הטכנאי אין מצב שלא יפצו אותו אבל אם הוא יתחיל להכפיש אותם בתקשורת ויגרום להם נזק זה רק יגרום להם להיות פחות קואופרטיבים. כמו שאמרו פה אנשים' date=' לפני שכל הכפר יוצא עם לפידים וקילשונים לצוד את הכופרים ולהעלות אותם באש, כדאי לשמוע ולראות יותר פרטים כמו תמונות של המכונית השרופה ושל האוטו מבחוץ ושל הגינה כי לפי דעתי יש קצת פער בין איך שזה נשמע מהתיאור שלו ובין זה שהנציגה אומרת שיש נזק של חמישה אחוז.[/quote']

היי ג'וני.

ראשית זה בשבילך:

http://yoram.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=institute/index&inst_id=17800&tag=2&cou_id=21598

מדובר באחלה קורס בהבנת הנקרא.

שנית, שים לב למשפט המודגש:

אני לא יודע אם עדיין השלב הזה, אבל מבחינת אומדן נזקים הייתי ממליץ לשכור שמאי מטעמך, ולא אחד שמקושר לצ'מפיון.

כמו כן, תשתדל לתעד כל דבר שקשור לנושא, בין אם זה שיחות, מסמכים או כל דבר אחר.

אני חושב שפנייה לעיתונות (מייל אדום של YNET או משהו) יעזור לך בסיפור.

שיהיה בהצלחה.

כלומר, שאין לי מושג אם הוא עדיין בשלב שהוא צריך את זה, אבל דברים כמו פנייה לשמאי מטעמו (כשיגיע הזמן לכך. נניח, אחרי חוקר התאונות), תיעוד של דברים (כשיצטרך להוכיח משהו) ופנייה לעיתונות, עלולים לעזור לו מתי שהוא יגיע לשלב הזה (כשצ'מפיון יתחילו להתנער).

יותר ברור מזה אני לא יכול לכתוב. מצטער.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

וואי איזה דרמה עשית מזה. לאבא שלי היה מקרה דומה לפני כמה שנים עם הרכב שלו. הוחלף ברכב חלק לא תואם וכתוצאה מכך בזמן נסיעה החלק התחיל לעלות באש. הביטוח שילם את עלות התיקון והחברה שסיפקה את החלק הלא תקין נתבעה על ידיו ושילמה פיצויים.

הרכב נמכר אגב כמה שנים אחרי במחיר מחירון, ככה שאני לא מבין איך ישר קפצת לזה שהרכב לא ימכר ושאתה רוצה שצ'מפיון יחליפו לך רכב.

אני מבין את העצבים שלך בעקבות השיחות עם נציגות השירות של צ'מפיון, אל תקח את זה אישי, תנסה להגיע לדרג יותר בכיר ושם כבר תקבל שירות יותר טוב.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
תהיו רציניים.

שהיה סיפור על מפסק החלון החשמלי, רכבתם על זה חודש שלם.

תקלות בטיחותיות, האוטו יעלה באש (אני מעדיף להיכנס 10 פעמים לתקן את הגיר רק שלא יעלה באש בגלל איזה מפסק) וכו'....וכל זה עוד לפני שמישהו פה דיווח על בעיה בפועל.

פתאום מה שרואים בתמונות של פותח השירשור זה לא שריפה, סתם, היה היום חם במיוחד.

פתאום כל יום רכב עולה באש...

אם הבחור היה עולה על זה כמה דקות האחרי כניראה שזה גם היה נחשב לנשרף כליל.

או שמספיק שהוא היה במקום שאין לא עזרה, מים מטף ועוד.

פעם אחרונה שראיתי רכב עולה באש (כביש 4) זה עניין של דקות.

ולא היה שום דרך לעצור את זה.

זה בדיוק מה שאמרתי ואתה מחזק את דברי גם אם לא ממש התכוונת לכך. אם עד שהגיעו מכבי אש לא נשרף כלום מעבר להתכה של קצת פלסטיקה, כנראה שבאמת הדיווחים היו טיפה מוגזמים. אף אחד לא מטיל ספק שהיה ככל הנראה קצר שגרם להתכה אבל אם זאת הייתה שריפה, הרכב היה נדלק ומתכלה בדקות ספורות ולמכבי אש לא היה נותר מה לעשות. כולם שמחים שזה לא קרה אבל אילו ואילו ואילו ואילו זה מזכיר את הסיפור של היהודי בגולה שהלך לברך ברכת הגומל בבית כנסת. שאלו אותו על מה הוא מברך והוא ענה שהיום הוא ניצל בנס ממוות אכזרי. שאלו אותו איך זה קרה ואז הוא סיפר שבבוקר כשעבר ליד הנהר ראה את אשתו מכבסת את הבגדים וחובטת באבן גדולה על החולצה שהייתה על הסלע. "תחשבו מה היה קורה לו אני הייתי בתוך החולצה באותו זמן" אמר היהודי.

אם האוטו היה נשרף ואם הבית היה נדלק ואם זה היה עובר לשכנים ואז כל הבלוק היה נשרף ומשם כל העיר והלכה לנו המדינה. די אנשים, קרה מה שקרה לא נעים אבל יכול היה להיות גרוע הרבה יותר, צריך לשמור על פרופורציות ותנו לצ'מפיון לסדר לבחור את הרכב במקום לחמם אותו סתם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...