Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול מאוחר בלילה עברתי בבת-ים בפינת הרחובות יוספטל ובלפור, וראיתי שמקימים שם עמוד מצלמה החדשות האלו (גטאסו משהו) בצבע אפור למי שמגיע מכיוון טיילת בת-ים, עד כמה שידוע לי זאת הפעם הראשונה במתקינים בבת-ים מצלמה מסוג כלשהוא, המהירות המותרת באזור זה היא 50 קמ"ש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מבורך מאוד.

מקווה שהנ"ל יורחב גם לשאר העיר, בדגש על מחלף יוספטל הבלתי נסבל, הפקוק באופן קבוע ע"י מכובדים שנוהגים להמשיך לנסוע גם כאשר הצומת לא פנוי + באדום.

עריכה: בקריאה שניה הבנתי שמדובר במצלמת מהירות ולא רמזור. קצת מקומם :?

פורסם
בקריאה שניה הבנתי שמדובר במצלמת מהירות ולא רמזור

- כבוד השופט, איפה אתה חי!

- ספר לשופט איפה הוא חי.

דני

פורסם
אתמול מאוחר בלילה עברתי בבת-ים בפינת הרחובות יוספטל ובלפור, וראיתי שמקימים שם עמוד מצלמה החדשות האלו (גטאסו משהו) בצבע אפור למי שמגיע מכיוון טיילת בת-ים, עד כמה שידוע לי זאת הפעם הראשונה במתקינים בבת-ים מצלמה מסוג כלשהוא, המהירות המותרת באזור זה היא 50 קמ"ש.

דווקא שם?

אם ימקמו מצלמה ברחוב הקוממיות או בחלק הדרומי של דרך בן גוריון יש להם סיכוי טוב יותר לתפוס עברייני מהירות.

פורסם

עדכון:

אתמול בלילה עברתי שוב באותו המקום, המצלמה שאתמול ראיתי על משאית הייתה בצבע אפור, אתמול כבר הקימו את המצלמה ועושים פינישים אחרונים, אבל תוך לילה אחד היא כבר הפכה למצלמה עמוד בצבע כתום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני גר שם, עיר מקסימה אבל עמוסה בילדים עם סיוויקים שחושבים שהם מינימום מככבים ב"מהיר ועצבני".

בהחלט מהלך מבורך.

פורסם

אם אתה חושב שבת-ים זאת עיר של סיויקים ממהיר ועצבני, אני ממליץ לך לעשות ביקור של שעה ברחבי הערים רמלה-לוד, אחרי זה תבין שסיויק בבת-ים זה רכב נדיר.

פורסם

כ-100 מטרים לפני הצומת הנ"ל ,התקינו על הכביש שני "באמפרים" רציניים מאוד בהפרשים של כ-3 מטרים האחד מהשני .

ה"באמפרים" האלה גבוהים מאוד ועלולים לגרום נזק לרכב גם במהירות איטית.

המצלמה הזו מהווה מלכודת לנהגים שמכירים את הצומת הזו מאחר וזמן ההמתנה באדום הוא ארוך (יחסית) ,והירוק - קצר.

בצומת הזו לא היו הרבה תאונות (אם בכלל) ,למעט פגיעות הולכי רגל ע"י אוטובוסים שנסעו בנת"צ מהכיוונים האחרים.

בברכה

מוטי

פורסם

יש לי תחושה שיש עכשיו גל של התקנות "בובה" של העמודים הכתומים האלה. פתאום הן צצות בכל מיני צמתים בערים וכמו העמוד הזה שתקעו באמצע המדרכה בפארק רעננה שחוץ מלהפריע הוא לא באמת מצלם, נראה לי שזה יותר להתראה סטייל הניידות מקרטון בזמנו. חוץ מזה שאני לא צופה תוחלת חיים ארוכה למצלמת מהירות בבת ים.

פורסם
יש לי תחושה שיש עכשיו גל של התקנות "בובה" של העמודים הכתומים האלה. פתאום הן צצות בכל מיני צמתים בערים וכמו העמוד הזה שתקעו באמצע המדרכה בפארק רעננה שחוץ מלהפריע הוא לא באמת מצלם' date=' נראה לי שזה יותר להתראה סטייל הניידות מקרטון בזמנו. חוץ מזה שאני לא צופה תוחלת חיים ארוכה למצלמת מהירות בבת ים.[/quote']

אני מאמין שאתה עוד תתפלא על שני דברים

1. המצלמה תהיה מצלמת אמת

2. לעיר יש סיכוי בגלל השיפורים החברתיים בה והמצלמה תחזיק מעמד זמן רב.

3. בעלי סיוויק יודעים לעקוף מכשולי האטה ...8)

משה

פורסם

מה לגבי מצלמה בחדשה בראשון לציון מכיכר רבין לכיוון הסופרלנד? שמו שלט חדש "מכמונת מהירות לפניך" אף על פי שלא ראיתי מצלמה באזור.

פורסם

מקווה שיכניסו את כל המצלמות לתוך העיר, היכן שהן באמת עשויות לשרת את המדיניות המוצהרת של פרוייקט א'3 - להוריד את כמות תאונות הדרכים כי עד היום זו פשוט מסחטת כספים ותו לא.

פורסם

איפה נמצאת המצלמה בבת-ים? או על המצלמות האחרות שדיברו כאן עליהן?

• תוכן חדש...