Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

בימים הקרובים אני אמור לקבל את הקיט הזה:

http://www.ebay.de/itm/Lackstift-LC9Z-Black-Magic-Magico-Schwarz-VW-Seat-Skoda-/330564774964

עכשיו למישהו יש מושג איך משתמשים בזה?

לצערי יש לי מלא! שריטות של אנשים שרע להם בחיים, מכות קטנות מפתיחת דלתות של אנשים עם בעיות ראייה שלא רואים רכב שחור חונה לידם!

ובמקום הכי מציק, מתחת לידיות.

אשמח לעזרה או אפילו איזה סרטון שרץ בyoutube שלא שמתי לב אליו :)

תודה מראש!!

פורסם
היי!

בימים הקרובים אני אמור לקבל את הקיט הזה:

http://www.ebay.de/itm/Lackstift-LC9Z-Black-Magic-Magico-Schwarz-VW-Seat-Skoda-/330564774964

עכשיו למישהו יש מושג איך משתמשים בזה?

לצערי יש לי מלא! שריטות של אנשים שרע להם בחיים, מכות קטנות מפתיחת דלתות של אנשים עם בעיות ראייה שלא רואים רכב שחור חונה לידם!

ובמקום הכי מציק, מתחת לידיות.

אשמח לעזרה או אפילו איזה סרטון שרץ בyoutube שלא שמתי לב אליו :)

תודה מראש!!

מה דעתך לעלות תמונות? יש שריטות שפוליש טוב יכול לטשטש.

פורסם

ויש עוד כמה שריטות כמו הראשונה, רק עכשיו אני שם לב כמה זה נורא!

ואני בספק אם פוליש יכול לטשטש את זה הצבע שם ירד, והנשיקה מאחור יותר גרוע.

אי אפשר לקנות רכב מבלי שמישהו ינשק אותך או ינסה "לפתוח" לך את הדלתות לא דרך המנעול :(

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

על השריטה בצד אתה יכול לעבור,על השפשוף בטמבון אין לך מה להתאמץ,הצבע התקלף ואין מה לעשות חוץ מצביעה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא השתמשתי בקיט זה ספציפי אני אנסה להסביר באופן כללי.

ראשית עלייך לנקות את האיזור עם אלכוהול.

לאחר מכן עלייך לשייף עם נייר מים 2000, אתה לוקח שפריצר עם מים ומשייף את האיזור.

לאחר מכן אתה לוקח מכחול ממש דק וממלא שכבה אחת של צבע, ממתין כ15 דקות וממלא שוב שכבה וכך הלאה זה עבודת נמלים ודרוש המון סבלנות. כשאתה רואה ומרגיש שהשריטה מלאה אתה מדביק מסקנטייפ מסביב לשריטה(בכדי לא לפגוע בפח התקין) ומשייף עם נייר מים גס (1200 - 800) חשוב ללא מים. כשאתה מרגיש שזה חלק אתה שם שכבת לקה עם חומר מקשה (בדרך כלל היחס 1:2 לטובת הלקה) ממתין 48 שעות. ולאחר מכן שוב מסקנטייפ מסביב ושוב ליטוש 1500 עם מים..

ובסוף ביצוע קומפאונד גס עם מכונה עם פד חותך או פרווה, ידני לא ייתן טישטוש טוב.

התוצאה סבירה לא 100%

• תוכן חדש...