Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לאחרונה להחליף את ההייבריד אווישין שקיים ברשותי באלייט 3 חלקים.

מכיוון שאת האלייט הנוכחי הקיים אצלי מגביר KICKER ZX650.4, ומגביר לדעתי האישית בצורה יפה מאוד

אני הייתי מעוניין לשדך גם לאלייט החדש הגברה של קיקר.

השאלה שלי היא- האם לרכוש KICKER 450.2 או KICKER 850.2

הראשון לפי הצהרות החברה מוציא ב4 אום 150 וואט RMS לערוץ

השני מוציא 295 וואט RMS לערוץ ב4 אום.

ראיתי המלצות של חבר'ה בפורום בעבר לגבי שידוך של ה850.2 לאלייט, אבל זה לא מוגזם? האלייט אומנם רמקול שאוהב הרבה

כח, אבל בנתונים שלו הוא מוצהר 180RMS / מה דעתכם בעניין?

ה650.4 ימשיך להגביר את האלייט 2 חלקים ואת הסאב שלי בגישור.

פורסם

בגדול כמה שיותר כוח מהמגבר לרמקול זה ברכה, שהמגבר הרבה יותר חזק אז גיין יותר סגור, פחות מתאמץ פחות עיוותים.

אבל גם איכות המגבר חשובה לא פחות.

אם אתה מרוצה מהקיקר ומהצליל על המורל ויכול לשדרג לו עוד כוח מאותו סוג הגברה זה עוד יותר ברכה וכמובן יהיה שיפור מורגש, לא ברמה מסחררת אבל מורגש.

אני היה לי בזמנו קיקר KX850.4 על סט K2P הישן זה היה שילוב מוצלח ביותר, ועוד אוספתי להם אחרי זה מיד אולד סקול של לאנזר שקניתי בזול זה היה שילוב חלום.

בהצלחה לך.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

קיקר ואלייט זה שילוב מוצלח ביותר, מנסיון רב עם המגבר הנוכחי שלך ועם הסט המדובר.

לוופרים האלה זה ממש לא בושה לתת את ה850 להפך, זה רק יעשה להם טוב.

בעולם של וופרים ומידבאסים האילייט משולים לחור שחור, מה שתיתן להם הם יקחו וירצו עוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מניסיון, מסכים בהחלט עם האמור לעיל - מורל אילייט מתמודדים היטב ואף דורשים הספקים גבוהים ++

בנוסף, לא פחות חשוב - התאמת החלל המיועד לוופר עצמו ע"מ שינגן בצורה אופטימלית.

בהצלחה.

• תוכן חדש...