Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , איפה אני יכול למצוא מוסך באזור רמת גן/ בני ברק / תל אביב , או אזור אחר , שיעשה לי טיפול 10 אלפים לרכב במחיר של 150 שקלים ?

פורסם
שלום , איפה אני יכול למצוא מוסך באזור רמת גן/ בני ברק / תל אביב , או אזור אחר , שיעשה לי טיפול 10 אלפים לרכב במחיר של 150 שקלים ?

אתה מיתכוון שהעבודה עצמה תעלה 150 ש"ח? כי רק החלפים עולים יותר.

פורסם
מה עם פלאגים, פילטר שמן, שמן?

סלח לי לאאכזב אותך אבל במחיר שכזה לא תמצא גם אצל הבני דודים. אולי רק את החלפים שהם מאיכות ירודה.

פלאגים מחליפים כל 40 אלף קילומטר ולא כל 10 אלף .

אני רוצה להחליף רק פילטר שמן , שמן, פילטר אוויר ופילטר דלק

פורסם

איזו שנה הרכב ? יש רכבים עם מנוע קרבורטור,שם צריך להחליף פלאגים כל 10,000 ק"מ בד"כ וצריך להחליף פלטינה/ות.

לא יודע היכן תשיג מסנן דלק ב-10 ש"ח ומצתים במחיר שציינת,נשמע נמוך מידי.

יש לגאסי גם בשנתונים מאוחרים יותר (94-99) עם הזרקת דלק,שם אין פלטינה ובמקרה הזה,צריך לפתוח ספר רכב ולבדוק מה תדירות החלפת הפלאגים.כאן גם מסנן הדלק יקר יותר ותלוי במיקומו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מדובר ברכב עם קרבורטור, אך עם מפלג הצתה אלקטרונית ולא פלטינות.

החלפת מצתים מומלצת כל 10,000 קילומטר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...