Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אילו היצרן חשב שזה ראוי היה דואג לכך בעצמו, כמו שדאג לך שתהיה לך אפשרות קלה לפתוח את מכסה הדלק.

פקק השמן אמור להיות סגור היטב ולהיפתח רק באופן מכוון ויזום. אני בספק אם הדבר הזה כל כך בטוח ולא רוצה לחשוב מה יקרה אם זה בטעות ייפתח, אולי אפילו בנסיעה.

התגובות המבקרות והמתנגדות שניתנו כאן, במקומן הן.

פורסם

1. הרי צריך להחליף טבעת אטימה מדי החלפה, כך שבכל מקרה יש צורך לפתוח את הבורג לחלוטין.

2. מה הבעיה בשמני פז?

פורסם
1. הרי צריך להחליף טבעת אטימה מדי החלפה, כך שבכל מקרה יש צורך לפתוח את הבורג לחלוטין.

2. מה הבעיה בשמני פז?

1.אם אתה לא פותח את בורג הניקוז אז הרי שלא תצטרך להחליף טבעת אטימה

2.שמן באיכות רגילה עם מחיר של שמן הרבה יותר איכותי

3.טיפול במוסך יעלה 750 ש"ח אשר כולל פילטר שמן ושמן פז כאשר טיפול ביתי יעלה 350 ש"ח עם השמן הכי איכותי בשוק ופילטר שמן מקורי

פורסם

קצת שמן עוד לא הרג אף אחד. לפחות לפי מה שידוע לי.

אני אף פעם לא משתמש בכפפות. אחרי ההחלפה קצת סבון והכל בסדר.

יש מכונאי אחד שאיתי בגדוד ואחרי יום עבודה אתה יכול לראות אותו כאילו אחרי מקלחת. אין טיפת לכלוך עליו או על הבגדים.

צריך לדעת לעבוד נקי. מה גם שפעם בחצי שנה/שנה זה לא נורא קצת שמן. הכי הרבה - שים כפפות.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

^

לא מדוייק, בשמן המשומש ישנם חלקי מתכת שהתפרקו מהמנוע. אלה חלקיקים קטנים מאוד, מבטיח שהם לא מייטיבים עם העור.

בכל מקרה לשטוף ידיים היטב (לקרצף) לאחר חשיפה לשמן משומש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ראיתי את המחיר של הברז הזה אבל אני חושב שחבילת כפפות לטקס תעלה בערך אותו דבר ואולי אפילו פחות.

הדבר הזה לא חוסך בזמן ולא חוסך בניקיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חבילת כפפות לטקס (100 יחידות) עולה 30 ש"ח. לא יודע אם הן עמידות בשמן לאורך זמן, ל 10-20 דקות עבודה (הזמן שלוקח להחליף שמן) הן עמידות וזה מספיק. עם כפפות עבות יותר יש פחות רגש וזה מפריע. האמת שגם כפפות דקות מפריעות, אבל אפשר להסתדר.

שמן משומש כן מזיק לעור, מה גם שיש לו ריח חזק שלא נעלם בקלות אחרי רחיצת ידיים. מומלץ להשתמש בכפפות.

טיפול במוסך (שעולה 750 ש"ח) זה לא רק החלפת שמן ופילטר. זה טיפול לפי מפרט יצרן שכולל רשימה של בדיקות.

פורסם

אני חושש שכפפות לטקס חד-פעמיות ממש לא עמידות בשמן, בטח לא שמן חם שיוצא מהמנוע (בכל מקרה השמן אמור לזרום אל מכל האיסוף ולא על היד!)

כפפות ניטריל (אני מעדיף לא להשתמש בלטקס) לפחות, לא כל-כך עמידות בשמן, והן אמורות להיות יותר עמידות מכפפות לטקס!

פורסם
1.אם אתה לא פותח את בורג הניקוז אז הרי שלא תצטרך להחליף טבעת אטימה

2.שמן באיכות רגילה עם מחיר של שמן הרבה יותר איכותי

3.טיפול במוסך יעלה 750 ש"ח אשר כולל פילטר שמן ושמן פז כאשר טיפול ביתי יעלה 350 ש"ח עם השמן הכי איכותי בשוק ופילטר שמן מקורי

מה זה השמן "הכי איכותי"? יש אחד כזה?

שמני פז מיוצרים בתקנים איכותיים, רכבי רנו בארץ מטופלים בקרסו בשמנים שלהם לא נרשמות תקלות.

אינני נציג של אף חברת שמן, איני כימאי, אבל פשוט חבל לזרוק סתם דבר שכבר נטחן כאן בפורום והגיעו למסקנה שמה שקובע הוא התקן, לא החברה.

פורסם
חבילת כפפות לטקס (100 יחידות) עולה 30 ש"ח. לא יודע אם הן עמידות בשמן לאורך זמן, ל 10-20 דקות עבודה (הזמן שלוקח להחליף שמן) הן עמידות וזה מספיק. עם כפפות עבות יותר יש פחות רגש וזה מפריע. האמת שגם כפפות דקות מפריעות, אבל אפשר להסתדר.

שמן משומש כן מזיק לעור, מה גם שיש לו ריח חזק שלא נעלם בקלות אחרי רחיצת ידיים. מומלץ להשתמש בכפפות.

טיפול במוסך (שעולה 750 ש"ח) זה לא רק החלפת שמן ופילטר. זה טיפול לפי מפרט יצרן שכולל רשימה של בדיקות.

שמן מחומצן הוא שמן קרצינוגני ברמה גבוהה. בקיצור, מי שלא מעוניין בסרטן שימנע ממגע ישיר עם שמן מנוע מחומצן

פורסם

אתה צריך להכיר לי את המוסך שלך שעושה סדרת בדיקת מקיפה לרכב בזמן הטיפול, כי אני עוד לא מצאתי אחד כזה, אולי במקרה הכי טוב הם מסתכלים על עובי הרפידות

כמובן שאני מדבר על מוסכים מורשים ואפילו מרכזי יבואן מנסיון אישי

מה זה השמן "הכי איכותי"? יש אחד כזה?

שמני פז מיוצרים בתקנים איכותיים, רכבי רנו בארץ מטופלים בקרסו בשמנים שלהם לא נרשמות תקלות.

אינני נציג של אף חברת שמן, איני כימאי, אבל פשוט חבל לזרוק סתם דבר שכבר נטחן כאן בפורום והגיעו למסקנה שמה שקובע הוא התקן, לא החברה.

שמני

Valvoline, Mobil 1', Castrol

יש לחברות הנ"ל מעבדות פיתוח הרבה יותר מתקדמות מחברת פז הישראלית, תהליכי הייצור וכל המיכון שלהם יותר מתקדם, בסופו של דבר זה גם מגיע לשמן ואכן מרגישים הבדל שפעולת המנוע יותר שקטה וחלקה קצת

• תוכן חדש...