Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זה השמן "הכי איכותי"? יש אחד כזה?

שמני פז מיוצרים בתקנים איכותיים, רכבי רנו בארץ מטופלים בקרסו בשמנים שלהם לא נרשמות תקלות.

אינני נציג של אף חברת שמן, איני כימאי, אבל פשוט חבל לזרוק סתם דבר שכבר נטחן כאן בפורום והגיעו למסקנה שמה שקובע הוא התקן, לא החברה.

1+

למיטב ידיעתי, המהנדס הראשי של פז היה בעבר אדם בשם אהוד אסטרחן. אני מציע לכל המלעיזים לגגל עליו וללמוד על האיש ופועלו.

ובלי קשר, גם במוסכים סמל"ת משתמשים בשמנים הסינטטיים של פז.

לצערי, אין לי אחוזים אצל אף אחת מיצרניות השמן הישראליות, וזה עדיין מקומם אותי לראות שאנשים פוסלים את התוצרת המקומית רק מפני שהיא מקומית. תביאו בדיקת מעבדה בלתי תלויה שתוכיח שהשמנים הישראליים באופן גורף פחות טובים או לכל הפחות אינם מיטיבים עם המנוע בהשוואה לאלה המיובאים, ואני אהיה הראשון שיהלל את המיובאים.

הדבר היחיד שאני יודע בוודאות זה שהאוטוביאנקי נוסעת כבר תקופה ארוכה עם שמן של פז והבראבו לוגמת 5W40 סינטטי מלא של פז כבר כמעט 70K ק"מ, ובשתיהן המנועים בסדר גמור.

מקומן של הסטיגמות והדיעות הקדומות אינו בפורום הטכני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בהחלט אין לי שום הוכחות מובדקות, אבל ראיתי במו עיני רכב שהיה עם שמן פז ולאחר מכן שמן של וולולין והמנוע עבד יותר שקט ולא פסיכולוגית לכן מכאן דעתי מגיעה, אולי זה לא יהיה בכל המכוניות כל מנוע והתגובות שלו..

האם לכל בורג ניקוז ישנו מגנט לחלקיקי מתכת ? האם חלקיקי המתכת לא נתפסים ונשארים במסנן השמן שזה תפקידו?

אין ספק שהכי בטוח זה בורג ניקוז, אבל קראתי בפורומים אמקיראים שאנשים שם משתמשים בפטנט הזה כבר שנים וגם מישהוא שקיבל מכה ממש בהתקן הזה בגלל שהוא נסע מהר על במפר עם רכב כבד ונמוך ההתקן ננשרט כהוגן אבל המשיך לתפעל ולא הוזיל שמן.. אם יש דרבים לרוקן שמן חם ללא מגע ידיים עם בורג ניקוז רגיל הרי שזה בהחלט הכי טוב..

פורסם

כמו שרשמו מעליי, גם ככה בהחלפת הפילטר הידיים יתלכלכו. וכל מכה קטנה שתקבל למטה (ולא חסר פה ושם שאתה מנסה לעלות מדרכה או משהו שלפעמים מקבלים מכה) ואז השסתום יכול להפתח. חוץ מזה זה לא חלק מהכיף בכל העסק של DO IT YOURSELF?

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

• חברי המעגל הראשון
פורסם
.. אם יש דרבים לרוקן שמן חם ללא מגע ידיים עם בורג ניקוז רגיל הרי שזה בהחלט הכי טוב..

לא חייבים לרוקן את השמן כשהמנוע ממש חם. אחרי 10 דק' שהרכב כבוי זה מגיע לטמפ' סבירה לידיים. חבילת כפפות חד פעמיות כאלה ואתה מסודר, גם לא תתלכלך מבורג הריקון וגם לא מפירוק ההמסנן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בהמשך לשרשור הנ"ל, האם יש למישהו המלצה על כפפות חד פעמיות איכותיות, העמידות לשמני מנוע/ גיר ודלקים?

• תוכן חדש...