Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או קיי יש בעיה , שלחו לי מייל שאפשר לשלוח רק 10 בחבילה של 13 פאונד.

מישהו יכול לוותר על יחידה אחת ?

אין לי בעיה. אבל לא בא לך לבדוק קודם עם החנות בהרצליה? אם זה באותו מחיר אז מה זה משנה.?

פורסם

גם אני חושב שזה שווה בדיקה (אולי עוד נרוויח כמה לירות) ואם יגידו שנותנים הנחה לכמות גדולה יותר אז מקסימום כל אחד יוסיף עוד יח' לעצמו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

טוב דיברתי עם Cleanyoucar , הייתה שם איזה אי הבנה בגלל טעות שלי בהזמנה.

המחיר הסופי ל11 יח' כולל משלוח £38.33 שזה 19 שקל בדיוק ליחידה. (לפני עמלת פייפל)

פורסם

המחיר הסופי ל11 יח' כולל משלוח £38.33 שזה 19 שקל בדיוק ליחידה. (לפני עמלת פייפל)

מצטרף לשאלה. :?:

תאכלס כל מסקנטייפ איכותי של צבעים שיש בחנויות טמבור יכול לעשות את העבודה.

פה מדובר במסקנטייפ עמיד ואיכותי ביותר עם רוחב נוח לעבודה.

פורסם

:mm_yeah:

זה מחיר טוב, במידה ובארץ לא יציעו משהו דומה אז אפשר להזמין מחר.

אם לא יוצא לך לבדוק מחר בטכנוקאר הרצליה, שלח לי הודעה לפרטי ואני אנסה לתפוס אותם.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני רואה שיש לנו פה בעיית תקשורת.

מזה הדבק הזה ולמה כולם רוצים לקנות?

תאכלס כל מסקנטייפ איכותי של צבעים שיש בחנויות טמבור יכול לעשות את העבודה.

פה מדובר במסקנטייפ עמיד ואיכותי ביותר עם רוחב נוח לעבודה.

איזו עבודה? מה עושים איתו? :roll:

תירגעו שניה עם הקניות שלכם ותנו הסבר למען אלו מאיתנו שעוד לא סיימו תואר שני במדעי הדיטיילינג.

פורסם

דריש, כל עבודה החל ממריחת ווקס, דרך פוליש ועד צביעה נקודתית של הרכב, כל דבר שאתה רוצה לתחום או למנוע ממנו להגיע למקומות לא רצויים.

למשל שעושים פוליש מכסים את הגומיות, הפלסטיקים השחורים והפנסים כדי לא להרוס אותם.

למה כולם רוצים לקנות אותו ? כי יש קבוצת רכישה, כל קבוצה שנפתחת פה כולם רצים להירשם גם אם אין להם צורך (לי יש שני גלילים שלמים של המסקנטייפ הזה וכמעט רשמתי גם את עצמי :? ).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לפני שמבצעים פוליש חובה להשתמש במסקנטיים כדי להגן על כל מה שלא אמור לעבור פוליש כגון גומיות אטימה של החלונות , פלסטיקים שחורים מסביב לרכב כמו תושבת מראה , ידיות , מגב , ועוד.

רצוי גם לכסות מקומות "חדים" כמו סמלים כדי שלא יקרעו את הפד. בכל זאת הוא מסתובב מאוד מהר.

אפשר וכדאי לכסות גם מקומות שלא רוצים שיכנס לשם אבק שנוצר כתוצאה מהפוליש.

דוגמה לאיך שעובדים עם המסקנטייפ

http://www.autogeekonline.net/forum/how-articles/33427-guide-taping-off-car-2.html

• תוכן חדש...