Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש משלוח שם, אולי נבקש שירכזו את המשלוחים של כולנו בצד וישמרו עליהם :wink:

את איחולי למכס ולדואר ישראל כבר אמרתי בעבר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיברתי כרגע עם המוקד, ענתה לי בחורה נחמדה דווקא שאמרה ככה:

השק הגיע למכס, אבל עוד לא נפתח ומויין, ייקח עוד כשבוע עד שבוע וחצי (שתבינו שזה הזמן שלקח לזה להגיע מאנגליה לישראל- ולדואר ישראל לוקח אותה כמות זמן להגיע מתל אביב לרחובות.)

בכול מקרה ביקשתי שתבדוק אם אני צריך לשלם מכס ונאמר לי שלא.

פורסם

משהו רע מאוד "מתבשל" במכס ישראל בחודשים האחרונים. יש לי תחושה שהמנהלים שם לא קיבלו מספיק בונוסים אשתקד.

יותר ויותר חבילות נכנסות לבדיקה אקראית, יותר חבילות מתעכבות, נעדרות, מועלמות, עוברות התעללות כלשהי במכס.

יותר מיסים נגבים (או נגזלים) מהציבור.

מכירים את זה שכל אמא פולניה רוצה בן רופא, אז היום היא רוצה בן שיעבוד במכס על מנת שיהיו לה חיים פשוטים יותר :lol:

והכי גרוע שאחרי זה באים ליצנים וטוענים שלא משתלם להזמין מחול כי לוקח לחבילה נצח להגיע (למרות שהיא מגיעה אחרי שבוע וחצי),

ולאחר רשלנות של הדואר המקומי בדר'כ, אנשים באים בטענות למוכר עצמו. קל להבין מדוע הרבה חנויות בעולם לא אוהבות לעבוד מול ישראלים.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
חדשות לא טובות כל כך..

"הפריט התקבל מבריטניה ב 21/07/2013 ומועבר ליחידת הדואר מכס כסף ת"א -ההגנה 137 לשם מסירתו לנמען"

יכול להיות שנאלץ לממן את המדינה עוד קצת :x

נראה שיש בשורות טובות:

"הפריט התקבל מבריטניה ב 21/07/2013 ומועבר ליחידת הדואר מחלקת רשומים ת"א לשם מסירתו לנמען"

חן

פורסם
נראה שיש בשורות טובות:

"הפריט התקבל מבריטניה ב 21/07/2013 ומועבר ליחידת הדואר מחלקת רשומים ת"א לשם מסירתו לנמען"

חן

עדכון חם חם מהתנור:

"דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בראשון לציון בתאריך 24/07/2013 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר שער ראשון לצורך מסירתו שם."

תמיר לבוא לחכות לך עם הברינקס מחוץ לדואר? :lol:

חן

פורסם

משלוח מהיר מאוד. להערכתי עבר כשבוע וחצי בלבד.

פורסם

בשעה טובה :)

אני אקפוץ בשבוע הבא באיזה יום.

• תוכן חדש...